Razerova RGB zaštitna maska postaje stvarnost

Ako chroma RGB ne ubije koronu nista nece...

Fascinantna ta korona. Čim se pojavila, gripa je nestala. I u sred sezone gripe, nitko od gripe obolio. Sve automatski...korona.
Mjere za zaštitu od covida-19 funkcioniraju sa svim infekcijama koje se prenose kapljičnim putem, a tu spada i gripa koja je, usput rečeno, daleko manje zarazna nego covid-19.
Negdje je bilo gripe, ali se infekcija nije širila zbog spomenutih mjera - https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=5&Hemisphere=Northern

Fascinantna ta korona. Čim se pojavila, gripa je nestala. I u sred sezone gripe, nitko od gripe obolio. Sve automatski...korona.
Testovi su nepouzdani i lako je moguće da je gripa u nekim slučajevima dijagnosticirana kao COVID-19.

Testovi su nepouzdani i lako je moguće da je gripa u nekim slučajevima dijagnosticirana kao COVID-19.
Zavisi o kakvim testovima je riječ. Uglavom se nije dobro informirati o ozbiljnim temama preko objava na društvenim mrežama.
https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-swab-idUSKBN26R3DH

We are the division!

Baš i ne. Virusi su prerazličiti. Sars-cov-2 virusu su bliži virusi prehlade (neki) nego gripe. Jer su neki od virusa prehlade isto korona virusi

Ja bih kupio ovu masku samo još da ima gdje da se kupi. Interesantno je to da u trenutku kad ovo pišem ima još 7 komentara a da niti jedan ne tretira sam produkt.

Komentira Flanker-B - We are the Divison!
The Division je Ubisoftova igra koja se odvija u postapokaliptičnoj Americi nakon velike pandemije i u kojoj je zaštitna maska standardni dio opreme, odnosno standardni slot na tijelu igrača.

Da... Ovi se bune protiv maski kao to ugrožava njihove slobode a nitko se ne buni protiv kladionice zvana auto osiguranje...ili što mu od plaće odbija za mirovinu i zdrastvo... A može se desiti da mirovinu i ne doživiš

Ovi sa iquom 45 i pitanjima di je nestala gripa. ajmo ovako djokovic moze pobjedit nadala, onda sigurno moze pobjedit i 1500. igraca s atp liste. djokovic su mjere, nadal je korona, 1500. igrac je gripa.....JASNO? mogu i s nogometom ak imas iq ispod 25...

Hoce biti model bez ergebeja, pitam za prijatelja...
I koliko ce kostati zamjenski filter, preko 59€?

Mjere za zaštitu od covida-19 funkcioniraju sa svim infekcijama koje se prenose kapljičnim putem, a tu spada i gripa koja je, usput rečeno, daleko manje zarazna nego covid-19.
Negdje je bilo gripe, ali se infekcija nije širila zbog spomenutih mjera - https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=5&Hemisphere=Northern
I onda kada jednog dana maske otpadnu stiže nam pandemija u obliku konjske gripe

Meni osbno su dvije stvari odbojne na ovom proizvodu. Prva je RGB, a druga je prozirnost. Kad vec moram nositi maske, upravo taj dio sto ti full pokrije lice bez transparentnosti je ono sto zelim. Ja nisam u doticaju s gluhonijemima tako da mi prozirnost uopce ne treba.
Kad smo kod slicnih proizvoda, Philips ima N95 model na azijskom trzistu. Cijena je cca 100 dolara i ima elektricni ventilator koji drzi masku hladnijom i pospjesuje protok zraka, ali kada se ventilator koristi onda filtriranje nije na razini N95 standarda vec znacajno nizeg ranga pa ne preporucavaju uporabu ventilatora u zatvorenim prostorima.
Kako je Razer ovo rjesio, nemam pojma, ali ako Philips kosta 100 dolara gdje je vanjski dio maske platneni, kuciste ventilatora je metalno i umetci su non-woven (nemam pojma hr rijec) N95 tkanina vjerujem da ce Razer biti skuplji.
Edit: link na Philipsovu masku
https://www.philips.com/a-w/about/dutch-design-week-2020/philips-fresh-air-mask.html

Ovi sa iquom 45 i pitanjima di je nestala gripa. ajmo ovako djokovic moze pobjedit nadala, onda sigurno moze pobjedit i 1500. igraca s atp liste. djokovic su mjere, nadal je korona, 1500. igrac je gripa.....JASNO? mogu i s nogometom ak imas iq ispod 25...
ti si svoj IQ i gramatiku upravo pokazao svojim komentarom

a ti si uspio napravit 4 gramaticke pogreske pisuci kometar o mojoj gramatici 😂 al ti si mulder/neo ti 'znas' sta gates suruje, ti znas sve o epidemiji, cijepivima i ravnoj zemlji...pa onda mozes malo i o gramatici...da mi je tvoj mozak na jednu noc, kako bi se naspavo...

Nakon današnje 'odluke' gdje se može ovo čudo nabaviti