Kompozitnim ionima protiv koronavirusa: metoda je
Vezano uz: Kompozitnim ionima protiv koronavirusa: metoda je

E moj Nikola.... "po Vuku" ti Hrvati ne pišu.

Sina-k:
Sve što nije na latinici piše se fonetski. mi, ipak, volimo engleski fonetski zapis

E moj Nikola.... "po Vuku" ti Hrvati ne pišu.
kad se guzimo u frankofoni Brisel, onda ajmo "oridjidji".
original:
Сергей Костевич - gdje ti vidis vuka? :-)
transliteracija ili za one propismenjene - preslovljavanje - di je bed?

Sve što nije na latinici piše se fonetski. mi, ipak, volimo engleski fonetski zapis
skoro.
pomenuta nije engleska nego njemacka transliteracija :-)

Dakle, nisu dovoljni ovlaživači zraka (Lauc!) jer je sad netko od hadezenjara (Lauc?) odlučio dilati i ionizatore. Lukavo.
Hm, kao da netko ima bipolarni, ali poremećaj (Lauc.)?

Nisu li tzv. slobodni radikali isto zapravo ioni kisika, vrlo stetni za stanice i DNA? Koja je stetnost ovoga za organizam?

Nisu li tzv. slobodni radikali isto zapravo ioni kisika, vrlo stetni za stanice i DNA? Koja je stetnost ovoga za organizam?
slobodni vadikal je uvek opasan. taj je toliko zao i pokvaren da je i raka pojeo :-\

slobodni vadikal je uvek opasan. taj je toliko zao i pokvaren da je i raka pojeo :-\
Taj je pojeo i raka pluca i pluca. Samo srce ostade
dr. semir osmanagić davno je to objasnio.
inace - Sergej Kostevič - ne moras se natezat sa y i tsch, ta nije valjda dotle doslo?
jos uvijek se nadam da ce dr. berecki nesto komentirati o ClO2 ili cemo cekati da neki poduzetni ex-webmasteri prodaju isti kao rjesenje?