Noel pon 22.3.2021 14:50

Jedini način da ova država napreduje je da se izbori održavaju svakih 6 mjeseci. To se može sada besplatno raditi online. Dakle bez ikakvih troškova a sve se može odraditi potpuno transparentno na blockchainu i uz pomoć mobitela. Dakle predlažem da izbori budu svakih 6 mjeseci. Ajmo referendum kritične mase građana. Ako to u Italiji nije problem gdje vlada pada svake Subote, ne vidim zašto bi bilo u HR. Sad pitajte političare jel  im to odgovara? AHA HA HA HA.....Već znate odgovor. E to je skupo, nema infrastrukture, treba to razvijat, nije sigurno, krađa identiteta, imamo u planu u idućem mandatu... bla bla bla.... i tako prođe život u obećanjima i nadanju. 

HCMAA pon 22.3.2021 16:01

za vrijeme mraka kod nas su bile dvije tvornice koje su zapošljavale skoro 5000 radnika...političari su pljeskali kad su jednoj rušeni dimnjaci... inače ista takva postoji i u Norveškoj.

tim istim političarim puna usta startupova...pa tako prije par godina jedan kao u garaži na otoku pokraj nas pokrenuo proizvodnju 3D printera... gradonačelniku bila puna usta demagogije o oživljavanju otoka.. evo taj start up doživio ono što doživi njih 90%...otišao u vječna lovišta

markoal uto 23.3.2021 10:09

Uvijek ima mjesta napretku, novinari moraju pljuvati da ljudi klikaju na naslove, bolji je CPI. Nisam previše upoznat sa drugim državama, ali ne znam ima li ikoja država toliko olakšica i poticaja kao što mi imamo za firme koje su u početku, za mlade i za nezaposlene, samo su neki neupućeni ili previše ponosni da bi ih zatražili.

drpetric čet 25.3.2021 23:46
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Spavas li mirno Dragane Petricu? :)

Taman kad si ih popljuvao na linkedinu oni odlucili tebi za inat potpisati. Bas su djubrad.

Šteta je već počinjena. Zakašnjelim pridruživanjem deklaraciji, a ne pravovremenim s ostalim zemljama EU-a demostrirana je potpuna nezainteresiranost za startupe i tech sektor u cjelini. Da nije bilo pritiska velikana IT-ja na fejsu (a možda i tog mojeg na Linkedinu), bolio bi ih kitonž i dalje...