Envy sub 27.2.2021 21:51

Ova rečenica mi nije jasna: "Na istom, naime, do 10. ožujka možete u svoje oveće zbirke uvrstiti i Black Desert Online u svojoj osnovnoj verziji koja inače košta osam eura, te je igrati i nakon spomenutog datuma." Da li košta 8 € ili je Free?

Inače.. Free je.. evo ja već skidam 37,2 GB a kada se raspakuje zauzet će oko 90 GB.

SamoPitam3 sub 27.2.2021 22:34

"moguće je da će se zacrtana količina ključeva podijeliti i ranije pa nije loše odmah reagirati klikom"...

Ne vjerujem da postoji limitiran broj kljuceva. Naime, BDO su vec nekoliko puta dijelili (koliko se sjecam dva puta, a mozda je bilo i vise) na steamu tako da...

fromcelltohell pon 1.3.2021 19:58
Antonic kaže...

Mozes malo pojasnit... evo skidam taman. Sta valja / ne valja?

Ma nije da ne valja, nego sam ja ostario pa mi se ne da započinjati još jedan MMORPG. Pogotovo što sam okasnio dobrih 5 godina.

Nisam imao ni ekipu za igrati a samom mi se nije dalo grindati. Inače, igra je s tehničke strane izvrsna, koliko sam vidio za tih par sati što sam isprobao.

SamoPitam3 pon 1.3.2021 20:40

Igra je ok, tko voli pvp. Za pve bas i nije... Ne samo sto ce te prije ili kasnije nego "ganknuti" vec sto je pve posljednja rupa na svirali u igri. Endgame se doslovno vrti samo oko pvp-a. Bar je tako bilo prije cca godinu dana kada sam je probao.