T700 pon 28.12.2020 21:35
Predator003 kaže...

Bilo je i vrijeme, koliko vec F22 Raptor leti? 20, 25 godina?

sto se mene tiće prerano je, završit će ko Windows Milenium. 

Lockeed Martin F35 je ispao preskup projekt, pa mislim da bi se novci vratili neka još zarade na postoječem F35 i na nadogradnji F22,  a ovaj koncept neka razvijaju dok ne riješe sve bugove itd.  Jer bude opet iznova da izbace nedovršeni proizvod sa greškama.  

overhaul uto 29.12.2020 03:56

Lockheed Martinu bih vjerovao kao našoj vladi na redovitom breefingu s novinarima. Ako nemogu za 6 godina osmisliti fakin kapsulu koju je privatni spaceX ne samo bolje i modernije konstruirao nego i upotrijebljava, iako je ugovor dobio kasnije, onda moš misit kako u godini dana ide avion 6. generacije. Ovo gore o "kapari" što su kolege rekli nije daleko od istine, barem za amere: prodali su trumpu prezentaciju i pobrali par milijardi granta i to je to. Pojeo vuk magare. Kao da oni nemaju svojih bandić kumova. 
https://www.space.com/nasa-orion-spacecraft-cost-inspector-general-report.html

Xanzzu sri 30.12.2020 02:59
picajzla0707 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

Kako stoji ponuda traktora?  Pitam za susjeda? 

traktori su na 9. gen, puno napredniji od avijona 

Imam 5 hektara zemlje i 3 krmače. Do sada sam sve radio ručno ali od sada bi definitivno novi traktor i to da ga proizvodi tesla.

Također u minusu sam 20.000 kn pa bi na rate. Hvala.

Stric_Jura sri 30.12.2020 22:17
Xanzzu kaže...
picajzla0707 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

Kako stoji ponuda traktora?  Pitam za susjeda? 

traktori su na 9. gen, puno napredniji od avijona 

Imam 5 hektara zemlje i 3 krmače. Do sada sam sve radio ručno ali od sada bi definitivno novi traktor i to da ga proizvodi tesla.

Također u minusu sam 20.000 kn pa bi na rate. Hvala.

tesla traktor? taj drlog nije ni za motokultivator....

Ne spominji ime Zetorovo uzalud...