Komentari članaka s naših web stranica
Call of Duty: Black Ops Cold War - Ne tako hladni
Vezano uz: Call of Duty: Black Ops Cold War - Ne tako hladni

Armada mi ga može...

Jack Sparrow kaže...
Gotovo sve mape su mi dobre i nema mjesta da se onako utaboriš ili neki choke point.
Dobro da si me upozorio, odmah sam odustao...

Napokon jedan Cod nakon prastarog MW koji me zaljepio za ekran, strasno zabavan , nenaporan i vizualno fascinantan. Kampanja je predobra, lokacije klasika hladnog rata odlicne, berlin, moskva, vietnam, cuba.. igram na Xboxu series X , 65in 4k fald tvu, hdr tu stvarno dolazi do izrazaja. MP bih volio malo vece mape sa više igraca,, upravo mi stigao neki sezone 1 update..

Danny_HR kaže...
Armada mi ga može...
Bolje Armada nego Miami
Nisam volio Modern Warfare, ne Warzone nego baš MW jer je TTK bio brz pa svi kempali i sve se svodilo tko koga prvi vidi. A i mape su bile loše.
Ali ova igra me ugodno iznenadila, beta je bila loša i odbila me od igre totalno ali Danny me navukao i stvarno iznenađenje kolko je dobra igra. Po prvi put nakon prvog Black opsa 1 uživam u CODu
Gotovo sve mape su mi dobre i nema mjesta da se onako utaboriš ili neki choke point.
Singleplayer isto jako dobar. Nije stalno akcija i ima onaj neki dobar buildup i predah prije nego akcija počne. Je da je kratak, ali jako dobar i sa više krajeva.
U svakom slučaju