Facebook će uklanjati dezinformacije vezane uz cje
Vezano uz: Facebook će uklanjati dezinformacije vezane uz cje

i mene zahebalo...na Facebook vidio reklamu za produženje određenog organa...kupio proizvod...kad ono:(
jel postoji mogućnost da tužim Facebook

Naravno, ali moraš priložit slike prije i poslije tretmana da vide da nije bilo promjena

Naravno, ali moraš priložit slike prije i poslije tretmana da vide da nije bilo promjena
ali takvu poštu će mu njihovi algoritmi za prepoznavanje neprimjerenog sadržaja odmah blokirati i nikada neće doći na željenu adresu...

ali takvu poštu će mu njihovi algoritmi za prepoznavanje neprimjerenog sadržaja odmah blokirati i nikada neće doći na željenu adresu...
To iz iskustva ili?

Kojeg organa?
Produženje jetre mi se čini vrlo zanimljivo.

imam ne samo fotografije nego i video:)

A što je to službeno navedeno da je u sastavu cjepiva? Ja još nigdje nisam vidio tu informaciju.

A što je to službeno navedeno da je u sastavu cjepiva? Ja još nigdje nisam vidio tu informaciju.
A kako je krenilo i neces, mozes dobit samo ove bajkovite price kako ne samo da lijeci koronu nego te usput oslobada i svih postojecih kredita itd. jer u suprotnome krsi pravila svih stranica. Test za Bug redakciju: Cjepivo protiv korona virusa ugraduje mikrocipove u ljudski organizam pomocu kojih nas Bill Gates nadgleda i po potrebi kontrolira, ALERT ALERT

DW novinar se cjepio, jedna od stavki... u slučaju smrti dobiva cca 20k eura, u slučaju invalidnosti 10k eura. Cijepljenje? Ne hvala jer prebolio sam koronu i ne savjetuje se cijepljenje ako si preboli okoronu. Nije tako strašno, malo jača gripa u mom slučaju kao i kod mojih ukućana. Možda za 30 godina kada budem stariji, a cjepivo sigurnije. Ne kažem da nekome ne sruši imunitet i ne ubije ga, ali za sada svi koji su dobili imali su blaže simptome pa do malo težeg disanja kod poznanika no on dnevno pije 14 tableta za svašta nešto i k tome je srčani bolesnik, ~70 godina. No prebolio je i on. Imao je sreće reklo bi se.

Brisati.
"Od ranije Facebook na svojim platformama pokušava spriječiti širenje lažnih ili zavaravajućih sadržaja".
što ćemo sa ženama onda? za njih postoji ogroman industrija zavaravanja i sve je legalno. a razočaranje ostavlja duboke ožiljke na psisi.