Rusi srušenog teretnog Antonova odšlepali – oklopn
Vezano uz: Rusi srušenog teretnog Antonova odšlepali – oklopn

Zato što je Audi tako projektiran, a da su se sudarile dvije Lade, na obe bi bio oštećen branik, a unutarnji organi vozača bi se pretvorili u paštetu.

To je stvar dizajna.
Audijeva karoserija je čuvala vozača i preuzela što više energije sudara na sebe. Ladina karoserija je čuvala sebe, a to što je enegija udarca pošteno pretresla vozača nije bio zadatak dizajna.

Zato što je Audi tako projektiran, a da su se sudarile dvije Lade, na obe bi bio oštećen branik, a unutarnji organi vozača bi se pretvorili u paštetu.
To je stvar dizajna.
Audijeva karoserija je čuvala vozača i preuzela što više energije sudara na sebe. Ladina karoserija je čuvala sebe, a to što je enegija udarca pošteno pretresla vozača nije bio zadatak dizajna.
Tako je, Audi je projektiran da amortizira energiju udarca u sudaru. Ali opet, Lada je odglumila ruski tenk u tom slučaju.

Hvala na link za BREM-1, sad 20 minuta surfam tom opsukurnom stranicom i gledam kakve sve igračke za veliku djecu postoje, pa si mislim da je ovo vrlo slično Civilizationu i upgradeanju vojnih jedinica.

I meni je to palo na pamet.
Da postoji civilna verzija BREM-1, njime bi se dalo zaraditi para i para...

Kao što su ljudi rekli, ja tu ne vidim ništa neobično. Ovo su upravo projektirani gusjeničari za izvlačenja, dakle praktički su stvoreni za to.
Mislim, atraktivno je i svaka čast pilotima na prisebnosti i znanju, i vjerujem da će antonova rusi pokrpati, nije to neki nježni krhki komplicirani 737max.

Jedini problem su ovi decki koji se setaju uz sami kabel za izvalacenje. Da je kabel, ili spoj na avion/traktore, slucajno pukao dobili bi dva-za-jednog zaposlenika. Doduse, nedostatak kaciga mi se cini da je manji problem ovdje. :-)

Pa to i je jedino moguće rješenje za pomaknuti toliku grdosiju, teško vozilo velike snage s gusjenicama koje neće proklizavati na snijegu i ledu. Ruski tenk, traktor i Moskvič su pojmovi sami za sebe. Moj kolega svjedoćio je sudaru Audija 80 i Lade, kaže da su se sudarili frontalno pod blagim kutem, Audi bio razbijen i raspadnut do samog motora a Ladi spigan prednji branik, nešto malo blatobran ulubljen i razbijen žmigavac.
Da u Zoni Sumraka, a realno što stariji auto(ima i sitnih iznimaka) to je nesigurniji dakle imaš ljes na kotačima.Stare Ruske Lade a i ove "malo novije", to su sve ljesovi na kotačima fučkaj ga sad.

Pa to i je jedino moguće rješenje za pomaknuti toliku grdosiju, teško vozilo velike snage s gusjenicama koje neće proklizavati na snijegu i ledu. Ruski tenk, traktor i Moskvič su pojmovi sami za sebe. Moj kolega svjedoćio je sudaru Audija 80 i Lade, kaže da su se sudarili frontalno pod blagim kutem, Audi bio razbijen i raspadnut do samog motora a Ladi spigan prednji branik, nešto malo blatobran ulubljen i razbijen žmigavac.
Da u Zoni Sumraka, a realno što stariji auto(ima i sitnih iznimaka) to je nesigurniji dakle imaš ljes na kotačima.Stare Ruske Lade a i ove "malo novije", to su sve ljesovi na kotačima fučkaj ga sad.
Ovo je jedan primjer gdje je stari auto u prednosti: