HCMAA uto 27.10.2020 08:33

imam ga na Sony TV-u i da definitivno najbolji... naročito kod igranja s titlovima...ostali uopće ne omogućavaju odabir piložaja titla.jedino im problem kod 7.1 zvuka slabije se čuje na tv-u...za 5.1 nema problema

Ovo je kraj uto 27.10.2020 14:22

Opet sam na bug.hr naučio novu riječ, reproduktor! I sviđe mi se.

Guglam i vidim kako i nije ni tako rijetko u upotrebi, eto, ja je ovdje čitam po prvi put.

Glagol reprodukcija je dugo u mom riječniku, sada taj pojam imam i kao imenicu.

ZovemseZoranidolazimizRijeke uto 27.10.2020 15:25
Ovo je kraj kaže...

Opet sam na bug.hr naučio novu riječ, reproduktor! I sviđe mi se.

Guglam i vidim kako i nije ni tako rijetko u upotrebi, eto, ja je ovdje čitam po prvi put.

Glagol reprodukcija je dugo u mom riječniku, sada taj pojam imam i kao imenicu.

Reprodukcija se radi pomoću reproduktora i reproducentice.

BlackMoon uto 27.10.2020 23:14

Da imam Android (a nemam), ne bi ga iz principa koristio upravo zbog onoga "pro" verzija. Moš misliti, profesionalni video player? Samo da govnjari mogu izmusti novce za pizdariju! U free verziji vjerojatno šiba one iritirajuće reklame kreme za hemoroide u dnu ekrana, mogao bi se kladiti! Uz toliko odličnih i redom free playera na windowsima, distrama linuxima, macovima i drugim platformama, oni na jebenom androidu odluče naplaćivati takvu trivijalnost kao što je video reproduktor!? Strašno! Jesam "jabučar" donekle, ali nemojte misliti da je iOS išta bolji, ako ne  i gori po tom pitanju. Tamo ti naplate i "govno u celofanu!"

BlackMoon uto 27.10.2020 23:33
Najbrži kaže...
BlackMoon kaže...

U free verziji vjerojatnošiba one iritirajuće reklame kreme za hemoroide u dnu ekrana, mogao bi se kladiti!

Reklame? Niti jedne, a koristim MX Player od 2013.

A onda free verzija ima neka ograničenja ili koristiš one đinđe od AdGuard-a, za filtriranje mrežnog prometa preko njegovih DNS servera i VPN. Mora postojati nešto što dovoljno iziritira korisnike da se odluče na "pro" verziju"

boxer sri 28.10.2020 09:27

Sinoć sam ga instalirao i htio da probam na starijem tabletu, radi OK, no nemogu nigdje pronaći da postavim titlove da prepozna slova Č i Ć, dok npr. Š, Ž, Đ uredno prikazuje. 

Iritiria me kad prikazuje ae umjesto ć,č. 

Najbrži sri 28.10.2020 11:37
BlackMoon kaže...

A onda free verzija ima neka ograničenja ili koristiš one đinđe od AdGuard-a, za filtriranje mrežnog prometa preko njegovih DNS servera i VPN. Mora postojati nešto što dovoljno iziritira korisnike da se odluče na "pro" verziju"

Blokada.org, a prije sam koristio AdGuard. U počecima nisam koristio nikakav adblocker na mobu i nisam imao reklame.

kiki_b sri 28.10.2020 14:02
boxer kaže...

Sinoć sam ga instalirao i htio da probam na starijem tabletu, radi OK, no nemogu nigdje pronaći da postavim titlove da prepozna slova Č i Ć, dok npr. Š, Ž, Đ uredno prikazuje. 

Iritiria me kad prikazuje ae umjesto ć,č. 

Jesi probao ovo:

Settings - subtitle - character encoding

I odabereš: Eastern European 1250