wyks čet 17.9.2020 22:31

Nisam na TComu vec jedno 15 godina, pa nisam upucen, ali odnosi li se ovo i na njihove izuzetke kod trosenja prometa u pojedinim aplikacijama tipa Deezer, HBO, Netflix (znam da imaju neke, ne znam tocno koje)?

love2ml86 pet 18.9.2020 02:56
wyks kaže...

Nisam na TComu vec jedno 15 godina, pa nisam upucen, ali odnosi li se ovo i na njihove izuzetke kod trosenja prometa u pojedinim aplikacijama tipa Deezer, HBO, Netflix (znam da imaju neke, ne znam tocno koje)?

Definitivno se odnosi i na to s obzirom da je to direktno navedeno u tekstu.

''Sud kaže kako takvi paketi usluga mogu proširiti upotrebu favoriziranih aplikacija i usluga te smanjiti upotrebu svih drugih, konkurentskih aplikacija i usluga – a to može dovesti do znatnog ograničenja ostvarivanja prava svih krajnjih korisnika, pogotovo ako mnogo njih sklopi ugovore tog tipa.''

MrBlc pet 18.9.2020 08:09
wyks kaže...

Da, ali, koliko sam shvatio, nije problem u samim paketima, već u tome što su oni bili besplatni.