texas.bug pon 14.9.2020 21:01

Huawei jedino i samo ima buducnost na trzistu Europe ako napravi vlastiti cjeloviti sustav kao sto je napravio apple, znaci povezati mob, tablet, laptop i desktop u vlastiti eco tech sustav, i naravno da taj sustav jednako ili bar priblizno dobro funkcionira kao onaj od applea.

Ovako je bez obzira na hardware u softverskom smislu nekakav polovni android, neatraktivan.

southy uto 15.9.2020 22:12
texas.bug kaže...

Huawei jedino i samo ima buducnost na trzistu Europe ako napravi vlastiti cjeloviti sustav kao sto je napravio apple, znaci povezati mob, tablet, laptop i desktop u vlastiti eco tech sustav, i naravno da taj sustav jednako ili bar priblizno dobro funkcionira kao onaj od applea.

Ovako je bez obzira na hardware u softverskom smislu nekakav polovni android, neatraktivan.

Kopiraju vizualno koliko god mogu, no fali tu još puno stvari. Njihova produkcija hadrvera i softvera me (ne znam zašto) podsjeća na Jian Yanga iz Silicon Valleya

southy uto 15.9.2020 22:15
Adin kaže...

Ne razumijem zasto ovi proizvodi lice na Apple?

Zato jer ih je Apple kopirao. Ni nije samo Apple, ima i nekih koji liče na Samsung, u cijeloj paleti imaju proizvode koji su kopija i jedne i druge opcije, igraju na sigurno.

Osobno nemam ništa protiv Huaweia (iako nemam ni ništa za), ali malo me iritira kako "iskaču iz paštete" u zadnje vrijeme i portali su prepuni njihovih upakiranih promo članaka (imbex, Jutarnji, sad Bug, ...)