Apple proizvodi posebno dizajnirane zaštitne maske
Vezano uz: Apple proizvodi posebno dizajnirane zaštitne maske

Ajmoooo šišanjeeee
brzo po paket razer žvakaćih guma od 100kn za 5 komada

ocekivao sam neki oblik jabuke i da vezica/gumica dolazi zasebno uz nadoplatu.
tko bi rekao i apple zna iznenadit.

Dobro će doći u budučnosti ako dođe neki stvarno opasan virus...

(ne)dostupno: crna za afroamerikance, bijela za kkk, crvena za "prvi narod" i komunjare jedne obične, žuta za azijate, smeđa za meksikance i indijce (precjedniku je to ionako isto), zelena za guštere, malena siva za ejlijene odozgo, plosnata i nesavitljiva za ravnozemljaše, čarapa za na glavu za lopove, ružičasta (hello, kita) za CEO-a i glavnog dioničara te wc-papir omotan selotejpom oko glave za kupce. žene neka si precvikaju cicnceker i odabranu polovinu stave na labrnju. djeci ništa, jer doma čekaju da im djed bežičnjak donese.

Ne znam jesam li ja jedini ovdje koji tako razmislja, ali IMHO ovo je “uniformiranje” zaposlenika i koriste unikatne maske za lakse raspoznavanje djelatnika po ducanima.

Ne znam jesam li ja jedini ovdje koji tako razmislja, ali IMHO ovo je “uniformiranje” zaposlenika i koriste unikatne maske za lakse raspoznavanje djelatnika po ducanima.

Neviđeno.... štok i vjeverica

Ajmoooo šišanjeeee
Mogao bi bar pročitati članak prije komentiranja, ali čim vidiš Apple to je jače od tebe, zar ne?
Ne kužim zašto je ovo uopće vijest, velik broj firmi, uključujući IT sektor podijelio je svojim zaposlenicima maske. Hoćete li objavljivati i za sve njih to isto na portalu?

maske dolaze bez laštika..to se kupuje posebno...(i)laštik

Dobro će doći u budučnosti ako dođe neki stvarno opasan virus...
A kakav je po tebi ovaj trenutni ako u buduĆnosti dolazi stvarno opasan virus?
Kameleonski...

...and you're wearing it wrong
Ajmoooo šišanjeeee