HCMAA ned 23.8.2020 14:15
ludizao kaže...
Bugovski kaže...

Nemam rijeci za ovu detaljnu snimku, na 32" 4k izgleda kao mrtvi piksel

Nije bilo znanstveno relevantno napraviti bolju snimku. Za pručavanje boje repa i sastava oblaka prašine kometa je i taj mrtvi piksel sasvim dovoljan. Uvijek se gleda cost/benefit.

Đe baš od tebe da to dođe...4K

nixass ned 23.8.2020 14:36
ludizao kaže...
Bugovski kaže...

Nije bilo znanstveno relevantno napraviti bolju snimku. Za pručavanje boje repa i sastava oblaka prašine kometa je i taj mrtvi piksel sasvim dovoljan. Uvijek se gleda cost/benefit.

Pa naravno.

Više ima smisla napraviti spektrometriju i mjerenja nego buljit u 4K snimku od koje nemaš nikakve koristi (da da znam, već se raspravljalo u onoj drugoj zagađenoj temi o tome..)

mGT ned 23.8.2020 15:19
nixass kaže...
ludizao kaže...
Bugovski kaže...

Pa naravno.

Više ima smisla napraviti spektrometriju i mjerenja nego buljit u 4K snimku od koje nemaš nikakve koristi (da da znam, već se raspravljalo u onoj drugoj zagađenoj temi o tome..)

Pa koju kiflu onda ne puste te "bitne" snimke, ovo apsolutno ništa ne pokazuje, ne trolam sam velim .

mGT pon 24.8.2020 06:20
nixass kaže...

Koja je to bitna snimka? Kaj takva bitna snimka pokazuje? Komad leda sa prašinom okolo? Pun net je takvih snimaka, amaterskih, visoko kvalitetnih.

Nisi me shvatio, mislo sam na one druge snimke, spektrometrija, ir ...