Neobična čestična struktura: šarmantni tetrakvark
Vezano uz: Neobična čestična struktura: šarmantni tetrakvark

jesam li dobro shvatio: kvarkovi (u kombinacijama) postoje samo zbog konteksta i u njemu i nikad izvan toga (osim ako ih se upije namamiti u VHS-u)? ako nisam, sjedam, 1.

Nadam se da će jednom izaći i članak o kvantnoj sprezi, to me zanima čisto zbog objašnjenja prijenosa informacija beskontaktno na daljinu. Isto tako me zanima današnje znanstveno objašnjenje eksperimenta poznatog kao Philadelphia Experiment, čisto da vidim kuda je današnja znanost došla s objašnjenjem je li takvo nešto moguće.

Znaci moguce je od sljive napravit ananas... kud se nisam toga ranije sjetio.
Mozda ce jednog dana praviti titanium od neceg bezveze kao beton recimo.

Profesore, kapa dolje!

Isto tako me zanima današnje znanstveno objašnjenje eksperimenta poznatog kao Philadelphia Experiment, čisto da vidim kuda je današnja znanost došla s objašnjenjem je li takvo nešto moguće.
Nema se tu puno za objašnjavati, to ti je ko i štrumfovi ako budeš dobar, vidjetćeš ih.

Isto tako me zanima današnje znanstveno objašnjenje eksperimenta poznatog kao Philadelphia Experiment, čisto da vidim kuda je današnja znanost došla s objašnjenjem je li takvo nešto moguće.
Nema se tu puno za objašnjavati, to ti je ko i štrumfovi ako budeš dobar, vidjetćeš ih.
Stari moj, ti si nešto zabrijao. Ne zanima me da li je eksperiment stvarno izveden već da li je ono što se spominje u svim dokumentima i pričama oko eksperimenta uopće moguće na znanstvenoj osnovi.
Ljudski mozak: najkompleksnija poznata tvorba s kojim MATERIJA UPOZNAJE SEBE I ZAKONITOSTI KOJE S NJOM VLADAJU