Od iduće godine Xiaomi više neće nuditi 4G smartph
Vezano uz: Od iduće godine Xiaomi više neće nuditi 4G smartph

Pa moj Redmi 8 ide do max H+... Jedan mi rekao da je to zato što imam tarifu iz 2014. Zakon tarifa kod A1...
Jel to moguće?
Živim u Osijeku...

Jesam li ja to čuo 6G?! E ako me sad nije neće nikad.

Pa moj Redmi 8 ide do max H+... Jedan mi rekao da je to zato što imam tarifu iz 2014. Zakon tarifa kod A1...
Jel to moguće?
Živim u Osijeku...
provjeri koje LTE frekvencije mobitel ima

taj će prenosit covid, sidu i poruke "disi bijo deveest prve" odjednom

Jel to moguće?
Živim u Osijeku...
Evo screenshot sa Gsmarene...

Uređaji koji šire COVID-19 incoming
pa od kad su ovi unistili 5G u Bibinju pandemija polako nestaje :P

Uređaji za sustave ranog upozorenja - i onda kada uređaj upozori sve zataškaju dok ne grune

pa od kad su ovi unistili 5G u Bibinju pandemija polako nestaje :P
a ima i toga, definitivno su ga usporili

ma to istraživanje je još u predpandemijskoj fazi, tako da se hepo-kocke stignu kupiti i dan prije montaže.

covid 6G ultra pro...rastom frekvencije virusi mogu imati naprednije featurse

covid 6G ultra pro...rastom frekvencije virusi mogu imati naprednije featurse
Covid-19 Muffin 11.0

Meni dovoljan i 3g...on samo prenosi svinjsku gripu a to sam prebolio tako da sam sad govedo.imunitet krda tj

ako 5g širi covid-19 onda sa 6g dolazi i nova bolest - covid-20!

Jel to moguće?
Živim u Osijeku...
Ja dugo nisam imao 4G a npr mi max 3 podrzava.... Isam sam u tadasnji Vip i pitao gdje je problem... Da skratim pricu, moja sim kartica je bila stara..(preko 10 godina).. Besplatno su mi je zamijenili i od onda sve okay...

Promjeni sim karticu. Stare simice ne podržavaju 4G i ja sam je svojevremeno mjenjao.
Naravno ostane ti isti broj.

Ne vjerujem da ce ukinut proizvodnju 4G smartphonea, zato jer mnoge zemlje jos uvjek nemaju 5G ili im je jos preskupo pa se budu zadržali na 4G neko vrijeme. A xiaomi bi si pucao u nogu da ukine 4G.
Osim toga, zašto je problem imati kombinaciju 4G i 5G ? Do sad imamo i 3G za one koji nemaju 4G na svojem mjestu.

Ne vjerujem da ce ukinut proizvodnju 4G smartphonea, zato jer mnoge zemlje jos uvjek nemaju 5G ili im je jos preskupo pa se budu zadržali na 4G neko vrijeme. A xiaomi bi si pucao u nogu da ukine 4G.
Osim toga, zašto je problem imati kombinaciju 4G i 5G ? Do sad imamo i 3G za one koji nemaju 4G na svojem mjestu.
5G mobiteli podržavaju 4G..

4G mobiteli imaju podršku za 3G i 2G, pa zašto 5G mobiteli po povoljnoj cijeni ne bi imali podršku za 4G, 3G i 2G?
Xiaomi je predstavio Redmi Note 10X 5G za malo više od 200 EUR-a, a toliko košta i Redmi Note 9S koji je 4G.

Vjerojatno će se 4G modeli nastaviti prodavati pod Redmi brendom.

Naravno ostane ti isti broj.
Ma dobio sam novu SIM jer je stara bila Micro... Eto, zbog Redmija imam Nano SIM. Ne bi trebalo biti to problem.

Jel to moguće?
Živim u Osijeku...
Evo screenshot sa Gsmarene...
hm. čudno. trebalo bi raditi ako je global verzija

Ma dobio sam novu SIM jer je stara bila Micro... Eto, zbog Redmija imam Nano SIM. Ne bi trebalo biti to problem.
Ako nije SIM, moguće da je tarifa. Treba provjeriti uvjete korištenja tarife ili opće uvjete korištenja 4G usluge da se vidi ima li negdje stavka za navedeno.