Xiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

srcipesak sri 15.9.2021 12:26

Ima li tko 5G verziju telefona? Prešao s Redmi Note 9 Pro i baterija mi se čini dosta lošija. Uglavnom sam na wifi, uključio 5G saving, dark mode, 60hz, sve ostale gluposti koje mi pale na pamet i naspram redmi-ja kao da baterija ide duplo brže :D Naravno, najveći potrošači su screen i android. Stock rom, apsolutno sve stock, tetka. 

Conan_Zg čet 23.9.2021 16:06

Nakon par dana korištenja,evo par dojmova u vezi baterije.

Prvo što sam skužio u odnosu na prijašnji Huawei P Smart Pro je puno brže pražnjenje baterije.Uz često korištenje nema šanse da izdrži dan.Navečer kad ga napunim na 100% i odem spavati,za nekih 8 sati preko noći na 4G mreži baterija padne za 13%,na 5G mreži 20%.Na Huaweiju mi je preko noći znalo pasti za 1-2% max na 4G mreži.Bio sam u Mi dućanu u Areni i rekli su mi da imaju dosta pritužbi na brzo pražnjenje baterije,da je u pitanju softverski problem,loša optimizacija i da treba čekati update softvera od Xiaomija.

badboycro čet 23.9.2021 16:40

Postoje 2 verzije Xiaomi Mi 11 Lite 5G, dobro sad postoji i 3. (New Edition) 
Imate ovdje vise General - Be careful! There are two types of screens! | XDA Forums (xda-developers.com)

Tako da ako imate verziju sa "losijim" ekranom baterija ce vam se sigurno brze trositi

 

Ja san prije ovoga mobitela imao Xiaomi Mi A3 i baterija je duplo vise trajala, ali je i mobitel bio duplo slabiji (720p ekran npr)

 

Preko noci mi 3-4% padne sto je u granicama normale, dan izdrzi taman.. pretpostavljam da ce s novim update-om popravit stanje jer se dosta korisnika zali na trajanje baterije.

Ali kao sto je vec receno, bar se puni uzasno brzo! 

jopis pet 4.11.2022 15:04
ford eleanor kaže...

Molio bih korisnike xiaomi 11 lite 5g NE da kažu nešto o trajanju baterije i ima li dotični kakvih mana?

 Odličan budžet mob. Ženi kupio prije pol godine cca, ona prezadovoljna. Baterija traje dan i pol, dva, a tandrče po viberu i whatsappu dan noć, i čita novine na mobu :D. Kamera tak tak, ekran vrlo solidan.

Mana, jedna jedina, dobro poznata, nekad živcira ajme, nekad ignore, ovisi od raspoloženja - paljenje ekrana prilikom poziva, te isključivanje ili uključivanje koječega uhom.

Ali, obzirom na cijenu i odnos iste za dobiveno, mob je skroz dobar, a i dobro leži u ruci, lagan je i tanak.