Windows 7 se nece pokrenuti

hm meni je tako bilo resertirao sam biose i ponovo podesio first boot device hdd i radilo je mozda ce i tebi.Provjeri jos kablove od hdd-a jesu dobro spojeni.

znaci stavim samo hdd a ne usb-hdd?? mislim instalirani su mi windowsi pa..

Da pod first boot device samo hdd.Pa javi rezultate

Verifying DMI Pool Data....
Boot from CD/DVD:
DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.,nece odma boota ne kuzim zasto a windowsi su gore

Provjeri jel hard dobro spojen.

je sve je ok..

Probaj rucno odabrati taj hard na kojem su windowsi, znaci kad upalis komp stisnes F8 (bar je kod mene) i ponudit ce ti s kojeg medija zelis dizati winse, i tu odaberi taj hard.

u boosu mi je secondary slave disk moj hard,a primary pise none,evo u biosu imam hard disk boot priority i 1 mi je ch1 s. wdc,a 2 je bootable add-in cards

ima jos netko ideju?? Hvala

Ako je sve dobro spojeno, tu mislim na DATA kabel i kabel od struje na strani HDD i na DATA kabel sa matičnom pločom, onda ili si oštetio DATA kabel (probaj s drugim) ili ti je otišao HDD, probaj s drugim HDD.
Možeš i probat na jedno recimo 5 min izvadit bateriju sa matične, vratit ju natrag i onda probat.

nema pomaka...

Jesi probao posuditi drugi HDD i drugi data kabel i probati s njim?

nemam drugi hdd,probao sam s drugim kabelom i izvadio bateriju od maticne i vratio

Pa daj posudi od nekog frenda pa probaj, valjda ti netko na kratko može posudit svoj da probaš.
Ovako ništa od toga (natežemo se bezveze), ako ne znaš sam, nosi u servis.

a nista onda,hvala na odgovoru
Pozdrav,instalirao sam win 7 prije par dana,danas rastavim komp zbog prasine,ocistim,pokrenem i izbaci mi poruku Boot from CD/DVD DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.Ustekam USB s windowsima first boot device stavim usb-hdd ,medjutim ne zeli mi niti bootati windowse, error 0x0000098 boot/bmgr is missing tako nesto.. Ideje?