Program za prevođenje teksta (AutoCad 2009 )

Možda da probaš ovim postupkom.

Možda da probaš ovim postupkom.

Nisam to dosad koristio, ali koliko sam shvatio, uploadaš file na Zoho i on ti da link. Zatim taj link kopiraš u Google Translator i on ''povuče'' taj dokument. To se čini jednostavnije, nego kopirati tekst ručno.
A što se vremena tiče, trebaš odabrati koliko dugo želiš da taj file bude dostupan online.

Nisam to dosad koristio, ali koliko sam shvatio, uploadaš file na Zoho i on ti da link. Zatim taj link kopiraš u Google Translator i on ''povuče'' taj dokument. To se čini jednostavnije, nego kopirati tekst ručno.
A što se vremena tiče, trebaš odabrati koliko dugo želiš da taj file bude dostupan online.

Prebaci iz pdf-a u word s abbyy FineReader, pa onda odaberi najbolji prevoditelj - barem ćeš onda kada ti je sav tekst u wordu imat više alternativa i mogućnosti

odi u knjizaru mladost i kupi tu knjigu od ekipe koja je prevela... doduse na ekavici je, ali snaci ces se...
ovi automatski prevoditelji ce napraviti kupus salatu od prevoda... >1000 stranica?! ne ocekuj previse!

Ne znam baš kako će ti to funkcionirat, pogotovo zbog silnih padeža i rodova. Mislim da bi ti, ako znaš engleski, bilo jednostavnije pročitat, ili ako ima za kupit, kupiš i miran si :D

Prebaci iz pdf-a u word s abbyy FineReader, pa onda odaberi najbolji prevoditelj - barem ćeš onda kada ti je sav tekst u wordu imat više alternativa i mogućnosti
odi u knjizaru mladost i kupi tu knjigu od ekipe koja je prevela... doduse na ekavici je, ali snaci ces se...
ovi automatski prevoditelji ce napraviti kupus salatu od prevoda... >1000 stranica?! ne ocekuj previse!
Ne znam baš kako će ti to funkcionirat, pogotovo zbog silnih padeža i rodova. Mislim da bi ti, ako znaš engleski, bilo jednostavnije pročitat, ili ako ima za kupit, kupiš i miran si :D

Ako ti nije hitno, preporučam da posjetiš sajam Interliber na Velesajmu koji se održava u 11. mjesecu. Tada cijene knjiga drastično padaju. Ja sam prije par godina, za tada aktualni AutoCAD kupio bibliju za 250 kn.
A do tada eventualno možeš ovaj pdf isprintati u nekoj kopiraonici.

AutoCAD ti se ne mijenja previše tj sistem rada. Ko što je čovjek iznad reko. Kupi se bibliju negdje u Algoritmu ili sajmovima i to je to. To ti je puno prakticnije nego digitalna verzija jer imas u krliu sve sta trebas, lakse listas i slicno. Bolje pljunut za nesto pravo nekih 300 kn nego se mucit s tim tolko jer teško ce ti se to prevest pogtovo zbog pojmova nekih kojih ''nema'' u našem jeziku.

a jel zna netko jel ima gdje priručnik u pdf formatu za skinuti s neta

hvala ti na savjetima...
ti odma skocio na 3d, ja tek ucim crte radit, hah...
malo je kompliciranije nego sto sam mislio, sve je u koordinatnom, a ne crta se samo onak bzvz po crnoj podlozi, ali ide....niko se nije naučio prek noći....
sad, malo mi je bed da odma idem na najnoviji, jer u skoli ,kolko vidim, dok sam na računalstvu, da rade u 2006-ici i onaj LT( to je neka light verzija, ili kaj...)
tak da...u biti je to sve isto, command line je svugdje ista...e kak ti crtas, s command line, ili prek onih shortcutova, meni se prek naredbi cini najbolje, sad...

hvala ti na savjetima...
malo je kompliciranije nego sto sam mislio, sve je u koordinatnom, a ne crta se samo onak bzvz po crnoj podlozi, ali ide....niko se nije naučio prek noći....
sad, malo mi je bed da odma idem na najnoviji, jer u skoli ,kolko vidim, dok sam na računalstvu, da rade u 2006-ici i onaj LT( to je neka light verzija, ili kaj...)
tak da...u biti je to sve isto, command line je svugdje ista...e kak ti crtas, s command line, ili prek onih shortcutova, meni se prek naredbi cini najbolje, sad...

hvala ti na savjetima...

Evo ovako treba mi nekakav takav program, odnosno treba mi za prevodenje pdf teksta odnosno bibliju autocada, e sada da li to opce postoji ako da molio bih da stavite link, ne treba biti free
unaprijed se zahvaljujem
znaci da ja ne stavljam reijec ili recenicu po recenicu nego stavim cijeli file i on sam prevede, mislim ono file ima 1500 stranica
eng>hrv