sven79 pon 1.2.2010 15:09

eto napokon sam nešta našao jedva,tko koristi net tv plus,key do 1.5.2010. !TTV!NUItezP+AhUb/eNu7FGNNisJsnpRFe89MqmYJiVOqQvGgzEjtn078QkEI5PE8Kh5!TTV!

zasad nerade ex yu kanali jer se pokvario satelit,nadam se da će ga ubrzo popravit

pinkskin uto 9.3.2010 15:55
Aver707 kaže...

E jel bi mi mogao objasniti otključavanje programa na DVB-S kartici jer imam Avermediu Trinity, a ne znam kako se to radi??

Imaš na svakom sat forumu objašnjenja, najbolje ti je okrenut antenu prema Thoru i ona tamo digi otključat.

fare uto 12.10.2010 12:46

pozdrav.ja bih vas htio nesto pitati.gdje mogu naci kljuceve za satelit THOR?imam resiver OPTICUM 4000C.ako je neko imao slicnih problema molio bih ga da mi kaze kako je rijesio taj problem.hvala unaprijed

Fidel sub 30.10.2010 03:27
fare kaže...

pozdrav.ja bih vas htio nesto pitati.gdje mogu naci kljuceve za satelit THOR?imam resiver OPTICUM 4000C.ako je neko imao slicnih problema molio bih ga da mi kaze kako je rijesio taj problem.hvala unaprijed

Okreni tanjur na Hellas 39 stupnjeva istočno i možeš gledati Bulsat paket sa ključevima koje možeš naći na OVDJE

Matozan uto 2.11.2010 12:26
Toni93 kaže...
A kakva je nagra3?jel ima kvalitetnih programa kao i prije

Trenutacno na satelitu nema niti jedan "normalan" program

Nagra3 ti je način kodiranja programa, a ne programski paket kao Premiere, Sky i sl.

Prije je bila Nagra2 kodiranje koja je bila razbijena, pa si mogao sa ključevima otključavati

i gledati programe koje bi inače morao plaćati.

Sad to više ne ide.

Biti će teško probiti Nagra3, ali u nadi je spas. {#}