Sport

Real Madrid C.F.

mazy651 pon 17.10.2022 22:38

Na večerašnjoj Gala ceremoniji u okviru dodijele Ballon d'Or nagrade, proglašen je i najbolji klub godine.

Poredak je sljedeći:
1. Manchester City;
2. Liverpool;
3. Real Madrid.

P.S. Objava nije satiričnog sadržaja. 😅

Official: Karim Benzena je osvojio Ballon d'or! Vamos!

Hexfire sri 19.10.2022 21:36

Postignemo dva najljepša gola sezone i oba nam ponište zbog milimetarskog zaleđa. Prije VAR-a bi oba sigurno bila gol. Trebalo je nešto odavno mijenjati u tom pravilu zaleđa jer ovo je stvarno apsurdno. Di je tu ikakva prednost napadača?

Hexfire čet 20.10.2022 08:40
mazy651 kaže...

Stvarno veseli ovakva igra danas, milina za gledat, al peh eto ponisten hattrick golova. Rodrygo je strasno inteligentan igrac. Valverde eksplodirao.

 Valverde bi "bang for buck" mogao postati najbolja akvizicija ikad. 

Hexfire ned 30.10.2022 19:01
Horned Reaer kaže...
Ovaj VAR je smijurija teska! Jel ja to ne vidim dobro ili je covjek primio loptu na prsa ali ispruzio instiktivno ruku! Pa kako to moze svirat sudac i var i sve

 To pravilo ruke više nikom živom nije jasno. Izgledalo je ko da je prsima štopao i odbilo mu se u ruku.

Miro pon 31.10.2022 03:46
Horned Reaer kaže...
Ovaj VAR je smijurija teska! Jel ja to ne vidim dobro ili je covjek primio loptu na prsa ali ispruzio instiktivno ruku! Pa kako to moze svirat sudac i var i sve

 Meni se čini da ga je lopta, pogodila (u stvari kliznula nakon grudi) u desnu ruku, koju je držao uz tijelo, a sudace je onima koji su se žalili pokazivao kako je lijeva ruka bila odmaknuta od tijela, što i je, i da ga je (valjda) u tu ruku pogodila lopta?!?

Boixus Nois PS uto 8.11.2022 00:03

Početak kraja. 

 

Ovako prosječna ekipa, koja je imala više sreće nego pameti prošle godine, sada uplovljava u sumrak realnosti, a poseban lucker Benzema je svoju sreću ispucao za 3 života.

Hexfire uto 8.11.2022 09:17
gumifufna kaže...
bit će zanimljiv okršaj Real - Liverpool u nastavku Lige Prvaka. Izgleda da su nam suđeni dvoboji, a bolje sada nego u finalu.

 Ovaj cijeli žrijeb je baš ispao debilana. Sad će već u osmini finala ispasti minimalno 2 kluba koji su legitimni pretendenti na naslov. Bolje da smo se sastali u polufinalu ako smo već morali jer i financijski udarac nije zanemariv od tako ranog ispadanja.

Hexfire ned 1.1.2023 18:13
sstrmi kaže...

Iduci mjesec i LP, šta mislite hoće li se Real pojačavati šta u zimskom roku?

 Ne vjerujem da će biti nekih bombastičnih transfera. Moguće da se nešto ispregovara, tipa Guardiol, Belingham, ali očekujem da se tek na ljeto priključe kad će biti malo veći remont. Intrigira me najviše pozicija centralnog napadača. Ukoliko Mbappe i Halaand nisu mete, tko je? 

sstrmi ned 15.1.2023 21:35

Prošle sezone smo osvojili ligu i LP, ali ove godine ne budemo nijedno od toga osvojili. Samo da barem uspijemo uhvatiti klupsko SP i top. Jednostavno ekipi treba svježa krv i to je to

Hexfire ned 15.1.2023 21:45

Baš loše izgledamo nakon pauze za Svjetsko. Srećom ni Liverpool nije u bajnoj formi pa se možda opet provućemo dalje nego bi trebali.

A u prvenstvu ipak ima još dosta za odigrati. Tu je sve moguće.