Sport

Real Madrid C.F.

Hexfire ned 1.3.2020 23:03

Ajd bar neki razlog za veselje ove godine. Ne mogu baš reći da sam optimističan što se nastavka sezone tiče jer i dalje pobjeđujemo na silu, ali ni Barca ne izgleda ko da će dobiti baš sve do kraja.

LeskiRM pon 2.3.2020 00:28

Slažem se da Benzema mora malo van, al mislim da Mariano zaslužuje priliku ispred Jovića.

Danas svi više manje solidni. Dok po meni, Valverde, Kroos i Courtois su najkonstantniji i uvijek na razini zadatka tokom sezone

Hexfire ned 14.6.2020 20:25

Di ste realovci, gleda itko prvu post korona tekmu?

Solidna igra zasad, u teoriji bi trebalo sve biti riješeno u prvom poluvremenu. Jači smo za Hazarda i Asensia u nastavku sezone, ako ne bude ozljeda možda se može do titule.

Hexfire pet 19.6.2020 05:53

Odlična tekma jučer. Hazard se polako vraća igrama zbog kojih je kupljen. Asensio se vratio s golom i asistencijom u 20-ak minuta igre. Akcija za zadnji ide u izbor za gol sezone. Svih 90 minuta je bilo trke i prave želje za pobjedom. Možda malo i previše s obzirom na ludi raspored, ali u ovom trenu imamo stvarno odličan izbor igrača.

Valencia nije bila loša i tko zna kako bi tekma ispala da nas VAR nije spasio, ali bili smo bolji u svakom pogledu.

Šteta da smo toliko bodova prosuli prije stanke, ali ako se i ne uzme trofej, budućnost izgleda dosta svijetlo u ovom trenutku.

Hexfire pon 13.7.2020 20:33

Danas možda i ključnih 90 minuta. Treba uzeti sva tri boda i onda se protiv Villareala koji stiže već u četvrtak može i odmoriti pokoji igrač. Leganes u zadnjem kolu bi mogao biti problem ako će im ta tekma igrati ulogu za ostanak u ligi kao što sad izgleda.

 

Nije mi skroz jasno zašto smo prodali Hakimija jer koliko sam pratio jako dobro je igrao u BVB. A mi kad je Carvajal ozlijeđen nemamo nikakvo rješenje za RB. Prošlu tekmu je igrao Lucas Vasquez i pukom srećom nismo primili par komada s te strane. Ukoliko u transfer nije uključena mogućnost prvokupa u budućnosti, ne znam koliko smo se s tim proslavili. Ajd, 40m nije mali iznos, ali opet.

 

Hexfire pet 17.7.2020 06:06

Gledao sam samo prvo poluvrijeme, jako dobro smo izgledali.

Odradili smo svoj dio i zasluženo uzeli naslov. Možemo li iznenaditi City, teško, ali sve dalje je sad bonus.

Nadam se da Modrić ostaje do kraja ugovora, a možda i malo dulje, ako će igrati ovako. Vraća se Oddegard, možda i Ceballos. Dobili smo Valverdea i Mendya. Curtois je na top razini, obrana općenito dobro izgleda. Hazard s full pripremama i zdrav je i dalje u top 10 na svijetu. Dosta dobro to izgleda na papiru. Jedino što nismo riješili pitanje druge špice. Teško se probiti kraj Benzeme u ovoj formi. Vidjet ćemo ostaju li Jović i Diaz.

Barca je u padu popriličnom, što nije dobro za španjolski nogomet. Treba i njima nekakvi reset.