Sport

Paris Saint Germain

foot2018 čet 25.3.2021 09:42

Najmlađi francuski golgeter u povijesti Svjetskog kupa Kylian Mbappé

 

Kylian Mbappé je već uspostavljen kao jedan od najvećih napadača na svijetu.

rekao je da su mu najdraži igrači Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo.

Iako je Mbappe uspio impresionirati svijet svojim vještinama i golgeterskim podvizima u Monaku, u Paris Saint-Germainu je uistinu prihvatio svoj stil i ostvario svoj potencijal, koji izgleda još uvijek nije na vrhuncu i mogao dobiti. mnogo bolje nego što je sada.

foot2018 čet 25.3.2021 09:46

Keylor Navas, jedan od najboljih golmana PSG-a

Ovaj kostarikanski kralj poznat je po svojim spasenjima, tehnikama i marljivom radu. Smatran je jednim od najboljih golmana u povijesti CONCACAF-a i jednim od najboljih u povijesti Latinske Amerike. Uz to, ovaj genijalni kostarikanski golman također je osvojio brojne pojedinačne nagrade.

Navas je jedna od najomiljenijih zvijezda u srcima fanova. Pokazao je posvećenost Los Blancosu tokom posljednjih nekoliko godina, igrajući vitalnu ulogu u sastavu koji je osvojio Europu osvojivši tri trofeja u Ligi prvaka.

foot2018 čet 25.3.2021 09:52

Neymarovo moguće produženje novog ugovora s Paris Saint-Germain

 

Čak i nakon što su se u posljednje vrijeme pojačale glasine i spekulacije o Neymarovom mogućem daljnjem produženju ugovora s Paris Saint-Germain, dvije strane još nisu službeno objavile novi dogovor.

Neymarova budućnost u PSG-u bila je predmet špekulacija jer je njegov prethodni ugovor trebao isteći u junu 2022. godine.

"Prilagodio sam se. Osjećam se smirenije i jako sam sretna ovdje. Želim ostati u PSG-u, a nadam se da će i Kylian Mbappe ostati. Naravno, to je želja svih pristalica PSG-a. S Kylianom smo u bratskoj vezi ... zaista volimo igrati zajedno. "

Hexfire čet 9.3.2023 08:11
Miro kaže...

Definitivno - najskuplje (pre)plaćena skupina gubitnika.

 Definition of Insanity... Bacaju svake godine hrpe i hrpe novca nadajući se da će postići drugačiji rezultat. Ali dok god im se dopušta da toliko troše bez ikakvih posljedica teško da će se išta promijeniti na sportskom planu.

Miro pet 10.3.2023 00:09
antimadridista kaže...
Ček... što PSG ima navijače?

Pitaš zato što uopće postoji ova tema ili...?

 

U svakom slučaju imaju zanimljive igrače, koji se pokažu dobrima tek kada odu od njih - što je dokazao Bayern!