ibme74 pet 28.7.2017 02:29

Vidim da Rijeka, Dinamo i Hajduk imaju svoje teme pa da otvorimo i za NK Osijek koji je (evo sada već jučer) ostvario veliku pobjedu u gostima protiv bivsih europskih prvaka PSV-a.

 

ibme74 pet 28.7.2017 11:21

Ja se nadam da nece sad poletit u oblake zbog ove pobjede nego da ostanu na zemlji i da imaju u glavi kako je PSV i dalje favorit, ako tako udju u uzvrat i opet odigraju na razini moze se proci. Pokazao je sinoc PSV da nisu ni oni nikakav bauk od kluba.

Miro pet 28.7.2017 13:10

Kako god bilo u uzvratu Osijek je već napravio veliki posao i rezultat za pamćenje. Imali su daleko najtežeg protivnika i igrali u gostima. Plus ne baš dobar ulazak u sezonu (HNL)... Tako da je ovo iznad svih očekivanja.

 

Najveća stvar mi je da su doista bili ravnopravni PSV-u, vrlo hrabra i pametna igra. Baš su me ugodno iznenadili i razveselili. Mislim da ću njihovu uzvratnu utakmicu pratiti s više uzbuđenja nego Dinamovu. :)

Cansee sub 29.7.2017 19:36

u cijeloj priči je najzanimljiviji napredak koji se dogodio, prije 13 mjeseci se klub borio da ostane u ligi, a sada je dobio PSV u gostima, treba provjeriti koliko klubova je postiglo tako nešto. oduševljen sam, ponosan, jedva čekam četvrtak. kad se sjetim one utakmice protiv dragovoljca prije par godina, do 84. minute gledam s tribine i šokiran razmišljam kako Osijek ide u drugu ligu, pitanje je šta bi danas bilo da Barišić nije zabio gol tada

 

ono što mi je trenutno najdraže koliko je cijela RH oduševljena, Osijek je bio glavna vijest posvuda, čak i u stranim medijima, u četvtrtak samo borba pred nadam se punim tribinama i šta bude bude

ibme74 sub 29.7.2017 20:29

Rijeka, sezonu prije bila pri dnu, iduce godine uhvati zadnje mjesto za europu i to u zadnjem kolu (ak ose ne varam) i odna te sezone izbaci Prestatyn Town iz Welsa, Žilinu iz Slovačke i na kraju Šlag na tortu Stuttgart :)

PzKpfw ned 30.7.2017 10:14

Eh, drago mi je zbog Osijeka, ponosa Slavonije, Baranje, Srijema....Drago mi je da su ljudi iz toga kraja dobili, odličan klub sa kojim eto mogu biti ponosni, te rokati na europskoj sceni, te u HNL biti u vrhu na najbolji mogući način.

 

Nek' se Šokadija veseli, previše je ranjena neki drugim lošim stvarima.....

 

Da, nije mala stvar tući nekadašnjeg europskog prvaka u njegovom dvorištu....

 

Sinovi Ravnice, Sinovi atara, Grančari stari, moji ponosni Šokci naučili su Nizozemce kako se pravilno izgovara riječ:  Osijek.

 

Šo, šo, Šokadija, šokačka se gran svija....

 

 

playjob ned 30.7.2017 10:20

Vjerujte mi da će se do 9. mjeseca Osijek raspast, ne mogu stalno jedni te isti 'klinci' igrat, čujem od jednog nogometaša iz svlačionice NK Osijeka da će krv pustit ako treba na utakmici protiv PSV-a, te ako ih prođu, ako(!), u idućem dijelu natjecanja ispadaju jer nemaju takav kontinuitet u nogama za igrat svaka tri-četiri dana... Tako mi je majstor iz te ekipe osobno rekao

toxic čet 3.8.2017 14:16

Novinari nizozemski opet vrijeđaju Osijek.

 

Nego gdje pratiti live tekmu?

Vidim HRT prenosi Hajduk i Dinamo ali ne vidim Osijek koja mi je ipak zanimljiviji?

ibme74 čet 3.8.2017 14:42
toxic kaže...

Novinari nizozemski opet vrijeđaju Osijek.

 

Nego gdje pratiti live tekmu?

Vidim HRT prenosi Hajduk i Dinamo ali ne vidim Osijek koja mi je ipak zanimljiviji?

HNTV kao i sve dosadašnje tekme, Osijek je odbio HRT jer nisu htjeli utakmice protiv Santa Colome i Luzerna pa im nisu htjeli ni sada dati prijenos kada imaju atraktivnog suparnika.

Što se tiče nizozemaca meni je drago što su i dalje bahati, obit će im se to opet o glavu.

ibme74 čet 3.8.2017 21:35

Bočkaj je već sada tako moćan igrač. Brz, prodoran, dobar šut, dobar izvođač prekida i ima topu rukama... Barišić dr. nogometa za Pivarica i Strinica, on ako sad ne dobije poziv da igra sa Finskom i Kosovom nece nikada

itomic009 pet 4.8.2017 01:29

 Da, jako sam sretan i ponosan na naš klub i što je izbacio tako priznatog protivnika, pogotovo nakon tako podcjenjivačkih komentara . Pokazali smo duh i borbenost i samo tako dalje !!

jopaa991 pet 4.8.2017 01:34

Upravo sam dosao doma s utakmice i svaka cast deckima, svaka cast ljudima na tribinama, svaka cast svima koji su vjerovali i navijali za nas
Golcina Pere za konacni knockout Nizozemaca. Odlicna utakmica, nisu izgorili u zelji i pod velikim pritiskom i bilo je i veceras dosta prilika za zabiti ali dovoljno je ovo.
Ne znam kako je to izgledalo na malim ekranima ali sa tribina se cesto cinilo da je sudac imao nekoliko krivih procjena ili je namjerno neke 50-50 situacije svirao za PSV. Takoder i pomocnik je cini se imao nekoliko gresaka. Mozda i nije tako ali se sa tribine stvarno tako cinilo, sto me nebi zacudilo jer se uvijek pomaze onom vecem klubu/repci.
Zapad pun nakon dugo vremena, istok klasika odlican, navijanje takoder odlicno. Svega 30ak, max 50 navijaca PSV-a koji ni sami ne znaju sto ih je snaslo u nasoj kaznionici
Vatromet na kraju utakmice kao slag na tortu, nesto savrseno i najveca pobjeda u povijesti kluba. Pobjediti jedan PSV dvaput u tjedan dana
Gledam ove moguce protivnike i tu svakako ima nekoliko klubova s kojima bi se itekako dalo igrati pa se nadam da ce nas ovaj put zdrijeb pomaziti jer smo sad izvukli PSV koji je na papiru bio najjaci pa ajde sad daj nekog slabijeg.

I za kraj poruka za bahate Nizozemce 

 

ibme74 pet 4.8.2017 01:41

Ove od Zenita do Milana bi sve valjalo izbjeći.

S ostalim se više manje može igrati, idealno bi bilo Midtjyland, Austrai Beč, Maccabi Tel Aviv, Bate Borisov s njima se može ravnopravno nositi, to su sve klubovi kvalitetom blizu Luzerna.

Ali vjerujem da koga god dobiju bit će to dvije dobre utakmice.