Sport

GNK Dinamo Zagreb

ksx čet 27.8.2020 08:26

da prošli su na penale ajde da je jednom i Dinamo imao sreće, ali sa ovim igračim i ovakvom igrom skupina europa lige je limit i bolje da ne ulaze u skupinu lige prvaka jer bit će to reprize pretprošlih sezona kad su sve utakmice uvjerljivo izgubili

Tallahassee čet 27.8.2020 11:52

... ajde, da nije teofilomena ispao opet glupan, sa 11 igraca i Petkovicem Rumunji ne bi prosli ispod 3 gola u regularnom djelu... vjerojatno bi zabili jedan u sudackoj nadoknadi jer Dinamovci imaju koncentraciju od 89 minuta i 59 sekundi, onda nastupa pomrcina uma...

C64 čet 27.8.2020 14:58

Zašto Petković ne igra od početka?

Zadnje dvije utakmice prošle sezone nije igrao zbog prevencije. Govorili su da se je oporavio.

Da li ima opet problem sa ozljedom ili radi pritisak da ode iz kluba?

Tallahassee čet 27.8.2020 15:27

... kako bi netko mogao odgonetnuti sta je nekom u glavi ako o tome ne prica?... kakav pritisak da ode iz kluba?... nije spreman za 90 minuta, tocka... i to nije jucer bilo bitno koliko katastrofalan potez katrine, tocka...

fighterZu čet 27.8.2020 17:55

Utakmica jučer je bila samo takvo testiranje živaca. Na svu sreću, dobro je završilo.

Dinamo ima i dalje kvalitetu i na tu kvalitetu se vjerovatno bude plasirao u grupe (ili lige prvaka ili europske lige). Samo je pitanje igra i kako će ona izgledati ukoliko se Dinamo plasira. Ukoliko igre i energije ne bude bilo, brzo slijedi ispadanje iz skupine.

 

Što se utakmice tiče:

- Općenito suđenje na obje strane užas, pogotovo drugo poluvrijeme. Zašto je to bio crveni nije mi baš jasno (Hrvatska vs Danska u Rusiji 2018 - faul sa leđa na Rebiću - penal i žuti karton. U takim situacijama bi se ne bi trebao davati crveni karton).

- U obrani najbolji Stojko po meni, ostali prosjek ako izuzmemo grešku Katarine (ali i dalje najbolji obrambeni kojeg Dinamo ime). Sredina terena dosta promjenjiva. Ne izgleda mi to ukomponirano nikako. Treba pronaći organizatora igre. Netko mora od ovih mlađih veznjaka doći po loptu i preuzeti tu ulogu na sebe sa proigravanjima, a ne nekakvim čudnovatim driblinzima i strahom kočiti protok lopte. Ne može to biti Ademi. Napad, falilo je trke i realizacije. Može to puno bolje. I za kraj, najbolji igrač Livaković, skinuti mu kapu što je osigurao Dinamu prolaz. Imao je fantastične obrane tokom utakmice bez obzira na nespretno primljeni gol i naravno odlučujući penal koji je izvukao klub.

- Moram se dotaknuti i ove teme - driblanje. Ivanušec i Petković, pogotovo Petković zbog kojega je drugi gol Cluja se i dogodio. U samom kraju utakmice on dribla između trojice igrača. Pa zar stvarno moraš biti takav specijalac da to radiš u toj fazi utakmice i to sa igračem manje (imo je on takvih ideja i prošle sezone, nije mu to prvi puta). A pogotovo opasno kad imaš igrače u obrani kojima je postavljanje u nogometu nepoznat pojam.

- Dinamu i dalje ima te neke tragove karaktera od prošle sezone. Sad je pitanje može li taj karakter izaći na vidjelo ili jednostavno se bude izgubio u nastavku sezone.

- Trener, bez obzira što bi mi svi Bjelicu nazad, je napravio dobre zamjene i mislim da je sa te strane to solidno odradio. No i dalje me brine pripema igrača i energija momčadi. Čisto sumnjam da će moći uspješno odraditi taj dio posla i iskoristiti ovu pobjedu da digne momčad.

 

morbida sri 16.9.2020 21:03

Šteta , mislim da smo bolja momčad , ali kada smo primili drugi gol onda smo prestali stvarati dobre prilike , iskreno Kastrati mi se ne čini kao dobro pojačanje .

Mitch sri 16.9.2020 21:06

Evo zasto Petkovic nije prezivio vise od 2 sezone u drugim klubovima. Covjek je u fizickoj spremi kao 45-godisnjak koji srijedom petkom i subotom trpa 3 litre dzonija u krv a u 5 ujutro na admiralu trpa sve na crveno

southy sri 16.9.2020 22:53

Nepostojanje taktike, fizička i psihička nespremnost igrača, loše trenerske odluke i par pojedinačnih grešaka i ode sezona u Honduras.

 

Najprije me neugodno iznenadila postava sa Gojakom umjesto Jakića, zatim sam na početku utakmice vidio govor tijela Dinamovih igrača koji mi nije slutio na dobro, a epilog smo vidjeli. Izmjene koje je Mamić napravio su tragikomične, izvadio Majera koji jedini može u ovoj postavi nešto kreirati.

 

Zadnja linija loša: bekovi izgubljeni, Dilaver igra još jednu katastrofalnu sezonu sa svojim neshvatljivim greškama, jedino je mali Gvardiol bio na nekoj razini, a kod drugog gola nije njegova krivica. Vezni red na trenutke dobar, zahvaljujući Ademiju i Majeru u prvom dijelu, Gojak je igrač čije kretanje mi nije nije jasno, a čini mi se ni njegovim suigračima. Krila su bila izrazito loša, Oršić indisponiran, nije prošao nijednom po krilu, Kastratijeva tehnička manjkavost došla do izražaja. Petković na trenutke odigra briljantno, no onda sve pokvari nonšalantnim potezima, daleko je od forme. Od zamjena Jakić je bio realativno ok, pokazuje borbenost i dobar je igrač. Ivanušec je smijurija u ozbiljnim utakmicama, nije ništa napravio. Gavranović tragikomičan, još uvijek ne shvaća što je zaleđe, uporno se čudi svemu, a efekt mu je totalno kontra ekipe.

 

U Dinamu ima par igrača koji igraju na ozbiljnom nivou, npr. Ademi, no momčad je loše izbalansirana i radi slabih karika puca cijeli lanac. Mamić kao trener je koma, nek' se pokupi negdje i neka nađu pravog trenera. Njima kao ekipi treba oštar trener koji bi ih postavio u red i gdje bi pišali krv nakon glupih grešaka koje rade, nešto tipa Gatusso ili Mihajlović. Mamić ne zna dovesti ekipu u red ni fizički, ni taktički, ni psihički, može poslužiti kao prijelazno rješenje na mjesec dana, ali nije trener koji bi trebao voditi dinamo.

fighterZu sri 16.9.2020 23:15
southy kaže...

Nepostojanje taktike, fizička i psihička nespremnost igrača, loše trenerske odluke i par pojedinačnih grešaka i ode sezona u Honduras.

 ...

Da, užasno sam razočaran kako su bekovi odigrali, možda i njihova najgora utakmica u zadnje 2 godine. Dilavera bolje da i ne spominjemo, lik je daleko najlošiji obrambeni u Dinamu. I vidi se da nije uigran sa Gvardiolom. Makar u zadnje vrijeme nije uigran ni sam sa sobom izgleda (njegov govor tijela kad je došao u Dinamo i sada - kao da je riječ o 2 različita igrača, nevjerovatan pad forme)

 

Sredina terena je meni bila loša u oba poluvremena, istaknio se Majer sa par dobrih poteza. No nema trke, nema duploga pasa niti energije. Jakić je pokazao da je igrač sa kojim ako se bude radilo može biti jako dobro pojačanje za Dinamo (protiv Hajduka i danas jedan od najboljih pojedinaca), ali sa ovim "stručnim" stožerom i to ćemo dovući u pitanje.

 

Petković, svaka njemu čast i njegovim potezima. Ali brate mili potrči barem malo. Ma mijenjao bi ga za Mandžukića odmah (eto Mandžo je slobodan igrač još uvijek, i sa svoje 34 godine više bi napravio za momčad nego Petković u ovome trenutku). Oršić je loš jer mu izgleda nema ko odigrat nakon odlaska Olma, još uvijek nije uigran sa ovim veznim redom. Prodaja Kadziora je po meni bila velika greška Dinama. Kastrati je ok, ali ista svar kao sa Oršićem - neuigranost veznoga reda i krilnih pozicija. Gavranović out i dati šansu Andriću, koji barem neće biti u zaleđu i raditi faule u zadnjih 10 minuta.

 

Jednostavno sam razočaran nakon ove utakmice, ali i razumljivo s obzirom na sva događanja u zadnjih godinu dana. Očekivao sam puno više. Mislio sam da je barem ostalo nekoga žara od prošle sezone, no očito sam se prevario, sve je to palo u zaborav. Razumijem promjena trenera je napravila svoje, ali to ne bi trebao biti razlog ovakvog demotivirajućeg nogometa. Ispali smo ekipe koja je lošija od nas. Eto neka ostali predstavnici hnl-a prođu sutra, pa da barem ne bude toliko loša europska sezona.

 

ibme74 čet 17.9.2020 09:09

Karma is bitch, potjerali su Nenu (navodno) zbog plaće a sada su već sa ovom utakmicom i ispadanjem izgubili puno punoooo više od njegove godišnje plaće, ako ne uđu u grupe EL da ne pričam kakav fail od sezone će ovo biti.

wyks čet 17.9.2020 09:58

Stojanovic je promasaj od kad igra, jer nema kondicije u HNLu trcati na nivou kojeg trazi danasnji nogomet. I jace ekipe imaju problema na tim mjestima, samo sto je tu problem ocitiji.

 

U biti od cijele zadnje linije tek je Leovac donekle nivo HNLa, ostatak je promasaj strategije. Bjelica je uigravao Teophile-Catherina i Dilavera skupa sa Pericem, a nije se dobio stoperski par, pa se sad tu pokusava i Gvardiola ubaciti u vatru - jer eto. Prije bih rekao da je Zdravku zamirisao moguci novac, pa da ga poput Benkovica i Simunovica uvali za 7-10 milijuna.

U igri i Barcelone i Liverpoola se vidi koliko momcad oscilira kada ne igra uigrani stoperski par (Van Dijk i Lovren ili Van Dijk i Gomez), pa je jasno kako i tu igra pati.

 

Sad Teophile Catherine vise nije prvi izbor, a kako je Peric ozlijedjen ni do kraja sezone nece biti kontinuiteta.

 

U biti kompletna momcad je u silovitom padu, nevidjenom u danasnjem nogometu, a i u Dinamu, jer osim Olma nije otisao vazniji igrac skoro tri sezone.

 

Hajrovic i Gavranovic su financijski tereti, solidni su bili tu jednu sezonu, Teophile Catherine i Stojanovic su dokazali da nisu igraci za imalo jace utakmice, Dilaver ide njihovim stopama, Majer i Ivanusec nisu prekonocni talenti kakvima ih novinari zele, Gojak je takodjer u kopackama Halilovica i slicnih evo-skoro-pa-sad-ce talenata.

 

I dok je jasno da je Bjelica rotirao dva tima, pa Petkovic nije mogao prijeci tucet golova, sad bi bez Olma i uz loseg Gavranovica morao prijeci 20 golova u HNLu. A to se vjerojatno nece dogoditi. Sto je takodjer sramota svoje vrste, da Dinamo od Soudanija nema igraca koji prijedje 13 golova po sezoni. Opet mozemo se vaditi na to da postoji nekoliko igraca koji zabijaju, ali svejedno fali dobar napadac.

 

Po statistici Hodzic, pa i Angelo Henriguez su imali bolje sezone od danasnjeg cjelokupnog napada (Orsic, Petkovic i Gavranovic). Andric nije igrac kojeg vidim da igra 3-4 sezone vec ce prije na neku posudbu ili ce bit prodan za sitan novac kao i desetine drugih "perspektivnih napadaca". Cuze je primjer takvog igraca.

Spitfire_zg čet 17.9.2020 10:36

Glupo je sad ocrnjivati i analizirati svakog pojedinog igraca, pogotovo kad su doticni za bjelice dogurali do repke. Igraci su jednostavno zrtve slabog trenera. Pa cacic bi izbacio reprezentaciju u kojoj su igrali igraci reala i barcelone jos u kvalif. koliko je bio los a to je ista kategorija.

Bolesna braca boluju od lakomosti i pohlepe i sad su platili finu cijenu- 25 mil. eura. A sta je tek s pojacanjima? Koga su to doveli nakon prodaje olma, rekordne zarade u europi i otkaza "skupom" bjelici? 

Treba se nadati jakom protivniku i ispadanju iz europe, prodaji najboljih igraca i bjelicinom osvajanju titule s osijekom. Onda daltoni konacno dizu ruke. Stalno pricaju o najboljem i najbogatijem klubu regije a pogle im stadion! I madari i slovenci, pa cak i makedonska sirotinja ima nove moderne arene. Ovi ce iza sebe ostaviti samo praznu blagajnu, najruzniji stadion na svijetu i par negativnih rekorda u europi

geronimo4661 čet 17.9.2020 11:03
superJozo kaže...

Zaključak: Dobri treneri nisu jeftini (Bjelica), jeftini treneri nisu dobri (Mamić)

 S obzirom koliko je novca iscuclao iz Dinama i koliko ce tek iscuclati, Zoki je najskuplji Dinamov trener ikada.

southy čet 17.9.2020 13:48
wyks kaže...

Stojanovic je promasaj od kad igra, jer nema kondicije u HNLu trcati na nivou kojeg trazi danasnji nogomet. I jace ekipe imaju problema na tim mjestima, samo sto je tu problem ocitiji.

 

U biti od cijele zadnje linije tek je Leovac donekle nivo HNLa, ostatak je promasaj strategije. Bjelica je uigravao Teophile-Catherina i Dilavera skupa sa Pericem, a nije se dobio stoperski par, pa se sad tu pokusava i Gvardiola ubaciti u vatru - jer eto. Prije bih rekao da je Zdravku zamirisao moguci novac, pa da ga poput Benkovica i Simunovica uvali za 7-10 milijuna.

U igri i Barcelone i Liverpoola se vidi koliko momcad oscilira kada ne igra uigrani stoperski par (Van Dijk i Lovren ili Van Dijk i Gomez), pa je jasno kako i tu igra pati.

 

Sad Teophile Catherine vise nije prvi izbor, a kako je Peric ozlijedjen ni do kraja sezone nece biti kontinuiteta.

 

U biti kompletna momcad je u silovitom padu, nevidjenom u danasnjem nogometu, a i u Dinamu, jer osim Olma nije otisao vazniji igrac skoro tri sezone.

 

Hajrovic i Gavranovic su financijski tereti, solidni su bili tu jednu sezonu, Teophile Catherine i Stojanovic su dokazali da nisu igraci za imalo jace utakmice, Dilaver ide njihovim stopama, Majer i Ivanusec nisu prekonocni talenti kakvima ih novinari zele, Gojak je takodjer u kopackama Halilovica i slicnih evo-skoro-pa-sad-ce talenata.

 

I dok je jasno da je Bjelica rotirao dva tima, pa Petkovic nije mogao prijeci tucet golova, sad bi bez Olma i uz loseg Gavranovica morao prijeci 20 golova u HNLu. A to se vjerojatno nece dogoditi. Sto je takodjer sramota svoje vrste, da Dinamo od Soudanija nema igraca koji prijedje 13 golova po sezoni. Opet mozemo se vaditi na to da postoji nekoliko igraca koji zabijaju, ali svejedno fali dobar napadac.

 

Po statistici Hodzic, pa i Angelo Henriguez su imali bolje sezone od danasnjeg cjelokupnog napada (Orsic, Petkovic i Gavranovic). Andric nije igrac kojeg vidim da igra 3-4 sezone vec ce prije na neku posudbu ili ce bit prodan za sitan novac kao i desetine drugih "perspektivnih napadaca". Cuze je primjer takvog igraca.

Dinamo stvarno ima problema sa zadnjom linijom, no ne bih se složio oko Gvardiola, dečko je (pogotovo za svoje godine) jako dobar stoper. Leovac je ok, Stojanovič povremeno odigra dobro prema naprijed, ali obrambeno je suplji. Tu je još Perić ok (kad se vrati), a sve ostalo... loše. Shvaćam da su Teophilea zadržali zbog rupa u obrani, ali mislim su ga trebali pustiti na isteku ugovora. Dilaver - užas, igrao je sjajno u početku, no već godinu dana je najgori u obrani. Bjelica ga je volio jer je "produžena ruka" trenera u obrani i radi na koordinaciji obrane, ali u zadnje vrijeme nema ni koordinacije sa sobom. Osim ovi spomenutih "dobrih" igrača u obrani, Dinamo ima još hrpu igrača koji nisu na razini koju bi trebali imati: Moharami (brz i u redu tehnički, ali izgubljen na terenu), Moubandje (sva sreća da je otišao), Daničić (nije ništa pokazao, ali je mlad, dati ga na posudbu), Milić (slično ko Daničić), Šutala sam premalo vidio.

 

 

wyks sub 19.9.2020 21:06
southy kaže...
Dinamo stvarno ima problema sa zadnjom linijom, no ne bih se složio oko Gvardiola, dečko je (pogotovo za svoje godine) jako dobar stoper. Leovac je ok, Stojanovič povremeno odigra dobro prema naprijed, ali obrambeno je suplji. Tu je još Perić ok (kad se vrati), a sve ostalo... loše. Shvaćam da su Teophilea zadržali zbog rupa u obrani, ali mislim su ga trebali pustiti na isteku ugovora. Dilaver - užas, igrao je sjajno u početku, no već godinu dana je najgori u obrani. Bjelica ga je volio jer je "produžena ruka" trenera u obrani i radi na koordinaciji obrane, ali u zadnje vrijeme nema ni koordinacije sa sobom. Osim ovi spomenutih "dobrih" igrača u obrani, Dinamo ima još hrpu igrača koji nisu na razini koju bi trebali imati: Moharami (brz i u redu tehnički, ali izgubljen na terenu), Moubandje (sva sreća da je otišao), Daničić (nije ništa pokazao, ali je mlad, dati ga na posudbu), Milić (slično ko Daničić), Šutala sam premalo vidio.

 Gvardiol je tu ionako samo da se popuni Mamicev dzep, jer su vec ponudili ozbiljan novac. Decko je talent, ali ocekivati od njega da vodi obranu je nerealno. Kakav su trag ostavili Benkovic i Simunovic? Nikakav. Zato i od Gvardiola ne ocekujem ista osim da se prebogati klubovi premiershipa razbacuju parama TV prava - Everton trosi vise od Bayerna, cak i Fulham.

 

A pogledaj prvi gol protiv Slavena danas - danasnji nogomet zahtijeva da stoperi znaju odigrati s loptom i da odigraju prve pasove. Jer to pogoduje brzoj tranziciji i sve momacadi koje imaju takav par igraca irgaju jako brzi nogomet kojem je tesko parirati.

Problem nije ako se takvih igraca nema, ali je ogroman problem kad se od igraca koji nisu sposobni igrati protiv visokog presinga ocekuje da zapocinju napade - jer se tjera i golmana da sto manje ispucava.

 

Lovren je isto tu los, zato ga je i potjerao Klopp, a Lovrenu je to i islo donekle dok je ispred sebe imao Brozovica i Modrica, dva od 10 najboljih igraca s loptom na svijetu tj. igraca za tempo, zadrzavanje lopte i brzu tranziciju.

Kad su ispred Dinamove obrane tek Ademi (koji ipak nije klasa box-box veznjaka) a ostatak momcadi je vec preofenzivno postavljen, obrana previse zapliva. I to je bilo vec vidljivo protiv Citija - kad su se po prvi put sreli sa ekipom koja je sposobna odigrati 40+ utakmica na nivou. Jer su zaplivali u 31. minuti.

 

Ali da protiv Slavena u 1. minuti gol padne jer se stoperski par zajebava i ne znaju ni gresku otkloniti kako spada - to je slucaj Kariusa - idi brate trazi srecu negdje drugdje, hvala.

 

Bjalica je dignuo tempo igre Dinama za jedno 300000%, sad se to vraca na razine da ce ih imalo ozbiljniji klub u Europa Ligi pretrcati. Sa ovakvom zadnjom linijom ne bi se cudio sedmicama opet.

wyks pon 21.9.2020 13:46
wyks kaže...
southy kaže...
Dinamo stvarno ima problema sa zadnjom linijom, no ne bih se složio oko Gvardiola, dečko je (pogotovo za svoje godine) jako dobar stoper. Leovac je ok, Stojanovič povremeno odigra dobro prema naprijed, ali obrambeno je suplji. Tu je još Perić ok (kad se vrati), a sve ostalo... loše. Shvaćam da su Teophilea zadržali zbog rupa u obrani, ali mislim su ga trebali pustiti na isteku ugovora. Dilaver - užas, igrao je sjajno u početku, no već godinu dana je najgori u obrani. Bjelica ga je volio jer je "produžena ruka" trenera u obrani i radi na koordinaciji obrane, ali u zadnje vrijeme nema ni koordinacije sa sobom. Osim ovi spomenutih "dobrih" igrača u obrani, Dinamo ima još hrpu igrača koji nisu na razini koju bi trebali imati: Moharami (brz i u redu tehnički, ali izgubljen na terenu), Moubandje (sva sreća da je otišao), Daničić (nije ništa pokazao, ali je mlad, dati ga na posudbu), Milić (slično ko Daničić), Šutala sam premalo vidio.

 Gvardiol je tu ionako samo da se popuni Mamicev dzep, jer su vec ponudili ozbiljan novac. Decko je talent, ali ocekivati od njega da vodi obranu je nerealno. Kakav su trag ostavili Benkovic i Simunovic? Nikakav. Zato i od Gvardiola ne ocekujem ista osim da se prebogati klubovi premiershipa razbacuju parama TV prava - Everton trosi vise od Bayerna, cak i Fulham.

 Eto da citiram sam sebe, Gvardiol je napunio dzepove Mamica i od ogromnog talenta i plavog decka koji obecava najvise ce traga ostaviti tek u luksuznim restoranima Zagreba i u broju nula na racunima Mamicevih.

 

Dzaba sve nase analize, ali Bjelica je samo napravio uslugu Mamicevima. 

 

Kako ne postoji imalo sanse da ova dvojca zavrse u zatvoru, a kako ih Suker ionako nece sudski otjerati iz nogometa (nije da bi imalo utjecaja jer se ionako i Hoennes i Berlusconi mogu vratiti nogometu) vracamo se u dobro poznati ciklus Dinama - odigrati taman toliko koliko treba - jer ionako titula prvaka nije upitna.

I ta titula i 3-4 utakmice u Europi su sasvim dovoljne da se jednom godisnje proda "dečak iz kvarta koji ima plavu krv" za 20 milijuna.

 

Nije da tu nesto spocitavam Gvardiolu - dapace, svim tim mladim igracima je bolje da se sto prije maknu iz Zagreba, ali eto - mislim da svi kolektivno trebamo ostaviti dublje analize i "ljubav" prema klubu sa strane, ioanko sve ovisi samo o Zdravku.

 

Mozemo se okladiti da ce sin nastaviti harati klubom, pa kad i Zdrvako crkne ostaje Mamic u klubu, pa tko prije rikne, klub stadion ili Mamici.

 

I tko ce nam biti stoperski par?

 

 

morbida čet 29.10.2020 21:44

Livaković je trenutno u top 5 najboljih golmana na svijetu , imamo sreće što ga imamo , ali mislim kako mu je ovo zadnja sezona u Dinamu , a Petković je danas bio katastrofalan , on je izgubio 100 lopti u nepotrebnim driblinzima , Dinamo pod Mamićem igra jako loše , jedina svijetla strana je to što smo dobili Majera koji dobro igra ,ali ne znam zašto ga koristi na krilu kada se bolje snalazi u sredini terena... Stoperi su mi bili solidni danas , jedino je Stojanović bio jako loš danas u obrani , da li mislite da li bi Halilović bio pojačanje za Dinamo ? Taj dečko je bio strašan talenat , ali oduvijek je bio sebičan i umišljen , ali ipak možda se trgne , po meni bi on bio puno bolja opcija na krilu umijesto Kastratija .

PzKpfw čet 29.10.2020 21:56

 

U jeku ovih osrednjih Dinamovih rezultata u Evropi, večeras (nisam prije čuo tu tužnu vijest) me rastužila vijest da je otišao na neki bolji svijet naš dinamovac Zambi.

 

Pravi gospodin, čovjek od formata, legendarni igrač Dinama. 

 

Kako godine neumoljivo idu sve je manje dinamovaca staroga kova među nama. To su oni ljudi kojima je Dinamo kao DNA, oni kojima je Dinamo sve. 

Tu ne mislim na fanatizam ultrasa ili nešto ružno, nego oni koji doista žive kao Dinamo i za Dinamo.

 

Hvalam gospon Zambi za sve i počivajte u miru.