Stalak za laptop sa ventilatorima

jednostavno za te novce koje ćeš potrošiti na materijal, kupi gotovu stvar i to je to...
ili, ako si baš od onih "neću se moći hvaliti po kvartu, ako kupim gotovu stvar" likova - aluminij ili plexiglas

Da li netko zna gdje mogu kupit tanke ventilatore

Da

Vidi se da je star, ali je glomazan :)

Vidi se da je star, ali je glomazan :)
pa jedan umjesto 2 :) vjerojatno je duplo stariji od nas

p asad mi je pal aideja na pamet...
uzmes komad sperploče, ili dasku , nije bitno...
uzmes busilicu , izbusis rupu, al prvo kupis dva 80 mm , ili dva 120 mm venta, da znas promjer...
i zaserafis ga onak u rubove te rupe...a ispod ploče stavis 4 kocke od drveta visine nekih 5 cm...da moze uzimat zrak dolje...
i 2 cm stavis kocke da drze lapotop u zraku...
lijepo pobojas , uzmes mahagonij boju, crvenkasta je...malo ukrasis, izrezbaris....ak oces stavisi ih u boji, pa po noci je ko u betlehemu...i tak to...

Da i ja pokušam pomoći-možda dobiješ kakvu ideju pa podijeliš s nama :)
Eto ti jednog od poznatijeg stalka pa sad probaj nešto s tim iskemijati hehe
Kaj se tiče ventilatora, moćda ti ova tema može pomoći Kako napraviti USB ventilator
Sretno :)

@angel of fire
Već sam naravio stalak od drveta, obojan i sve ali su mi ti 80 i 120 mm ventilatori preširoki/visoki, tako da vire i trebam neke tanje kao par ostova iznad ali neznam gdje kupit
@Gunner_V
Takav stalak sam već vidio, ali da li ti se ne čini preglomazan?
Ljudi hvala,
samo mi trebaju ventilatori
EDIT: Eh, da za taj USB ventilator sam znao mnogo prije nego je taj video/članak objavljen na BOL-u

@angel of fire
Već sam naravio stalak od drveta, obojan i sve ali su mi ti 80 i 120 mm ventilatori preširoki/visoki, tako da vire i trebam neke tanje kao par ostova iznad ali neznam gdje kupit
@Gunner_V
Takav stalak sam već vidio, ali da li ti se ne čini preglomazan?
Ljudi hvala,
samo mi trebaju ventilatori
EDIT: Eh, da za taj USB ventilator sam znao mnogo prije nego je taj video/članak objavljen na BOL-u
pa nema veze kaj vire, nije bitno na koju stranu ak je laptop odmaknut nogicama od postolja, isto vrijedi i za ispod laptopa...
nemoj komplicirat, samo dodaj male nožice

@angel of fire
Standardni vent za pc je debljine 1.5cm (ili tako nesto), umjesto da razbijas glavu gdje ces u hr kupiti tanji (jer jedva se daju naci obicni) uzmes dasku debljine kao i vent (1,5cm) i ugradis ih u dasku, ako je daska tocne debljine kao i vent, nece virit, uopce se nece vidit iz profila.

OK
Uslikat ću stalak koji je već napravljen i pokazati pa objasnit.
Stalak je već napravljen i on je nagnut i tako će stajati dok je vent. u upotrebi. Kad mi ventovi ne budu trebali uključeni onda da mogu stavit stalak s laptopom na noge. E tu je problem jer tada će ventovi viriti i smetati.
Zato trebam tanke ventilatore. Kužite? Stavit ću sutra slike.

i... jel si napravio? imaš u chipoteci ventilatore za laptope 1cm visina, ali mislim da će ti biti pre slabi.

Stalak je napravljen odavno ali sam odustao od toga jer je USB ventilator preslab.
Sad ću ili kupiti gotovi ili čekati zimu i niže temperature.
Imam u planu napravit stalak za laptop sa ventilatorima za smanjenje topline jer ga ove vrućine ubijaju.
Mislim stavit 2 ventilatora, ali neznam koji materijal da koristim, mora biti lagan, ali čvrst da nosi bar 3 kg. Ventilatori trebaju biti tanki.
Ima li kakvih prijedloga?