4ucker uto 3.8.2010 14:20

Ovako, instalirao sam jedan program te mi nakon njegove instalacije traži skidanje .DLL fajla sa interneta kako bi program radio kako treba.

Ja sam ga skinuo te premjestio u određenu datoteku gdje bi taj fajl trebao da bude. No nakon što ga izrežem i kliknem zalijepi prikaže se prozor koji me obavjesti da taj dokument više ne postoji ili nemam administrativne mogućnosti (a imam ih) i onda ga samo izbriše.

Nakon toga sam otišao u Safe mod gdje sam uspješno kopirao i premjestio .DLL fajl no nakon restarta računala u normalnom modu program javlja grešku koju "radi" taj .DLL fajl.

Skinuo sam ga mali milijun puta sa razlićitih mjesta i opet nije htjelo.

Napominjem - aplikacija nije piratska.

Pomoć! :)

4ucker uto 3.8.2010 14:30

Ashampoo Burning Studio je program. .DLL file je acdw.dll te sam slao report Supportu i poslali mi fajl taj ali ništa. Pitao sam da li ima veze što je starija verzija i rekli su da nema, a samo javi acdw.dll error i zatvori se.

win32 uto 3.8.2010 14:41

Probaj sa nekim dobrim uninstallerom maknit Ashampoo i opet ga instalirat no probaj ovaj puta kao admin instalirat...znaci "Run as administrator".

No prije nego ga instaliras i nakon sto ga maknes, sa nekim registry cleanerom sve pobrisi te u registry-u obrisi sve sta ima veze sa tim programom (na vlastitu odgovornost ovo radis i prije svega napravi backup cijelog registrya na neko vidljivo mjesto da sve mozes vratit ako nesto krivo obrises....no ako budes pazio sta brises nemas se cega bojat).

Isto tako probaj jos jednom cijeli program skinit i instalirat. O kojoj verziji se tocno radi? Koristim stalno Ashampoo i nikada me nije trazio ni jedan .dll te mi je sve to malo cudno.

4ucker uto 3.8.2010 14:53

Mene je tražio jer pri instalaciji je bio neki error i tako kod svake verzije koju instaliram, bila 6, 7 ... Sve brišem sa Revo Un. i uvijek da detaljno počisti registry.

EDIT: Pa svaki put kad god nešto instaliram idem Run as administrator.

win32 uto 3.8.2010 15:16

Evo kazem ti, oduvijek koristim Ashampoo te sada imam na kompu verziju 10.0.3 i nikada mi nikakav .dll nije nedostajao. Od kuda si skidao program...mozda ne skidas sa ok mjesta jer nemoguce da uvijek nedostaje neki .dll...nemoguce. Prevelika bi to bila slucajnost. Prije sam koristio Neru, ali zadnji ok Nero mi je bio 6.0.6 ako se ne varam i od onda ga vise ni ne gledam....a sa Ashampoo nikada nisam imao nikakvih problema.

Dali ti je sve ok sa Windowsima? Nema malwarea gore ili nekoga smeca!? Moja preporuka ti je da sve to proskeniras sa npr. Malwarebyte's i sa nekim antivirusom (koji koristis!?) i probaj instalirat bez admin. ovlasti....mozda to zeza.

Makar meni sve smrdi na neko "smece" koje se ugnjezdilo na kompu jer ovo je nemoguce da bas svaka verzija ne valja i da baca error. Dali ti sve ostalo na kompu radi ok!?

win32 uto 3.8.2010 18:26
4ucker kaže...

Evo win instalirao sam sada najnoviji Ashampoo i sve radi, ali zašto nije onda htjela 6? :/

Tko ce ga znati. Imao sam i 6-icu gore i sve je sljakalo.....no glavno da sada sve radi kako treba. Namigiva

GigaGirl ned 22.8.2010 11:09

Kad otvoriš svoj link, skrolaš otprilike do polovine str. i imaš dvije opcije: premium i free download. Klikneš free, iskoči prozor sa velikim plavim natpisom download... i ispod upute kako ga instalirati nakon što ga skineš.

two moons ned 5.6.2011 02:05

imam problem i ne znam kako da ga rijesim.. nakon sto sam podigao sistem pristupio sam ponovnom instaliranju cod2 medjutim javila mi se ova greska http://img717.imageshack.us/img717/4334/unledgdp.png

ne znam sta da radim, pokusao sam instalirati packove ali bez uspjeha.. opet isto.. mislio sam da skinem i ova dva .dll fajla sto su u greski ali ne znam kamo da ih zalijepim.. na jednom sajtu sam nasao nekakve upute za nesto slicno, ali bez uspjeha.. zna li neko o cemu se radi i kako da najlakse rijesim problem..

Fenrzy ned 5.6.2011 02:10
two moons kaže...

imam problem i ne znam kako da ga rijesim.. nakon sto sam podigao sistem pristupio sam ponovnom instaliranju cod2 medjutim javila mi se ova greska http://img717.imageshack.us/img717/4334/unledgdp.png

ne znam sta da radim, pokusao sam instalirati packove ali bez uspjeha.. opet isto.. mislio sam da skinem i ova dva .dll fajla sto su u greski ali ne znam kamo da ih zalijepim.. na jednom sajtu sam nasao nekakve upute za nesto slicno, ali bez uspjeha.. zna li neko o cemu se radi i kako da najlakse rijesim problem..

Probaj ih stavit u C:\WINDOWS\system

two moons ned 5.6.2011 02:34
Fenrzy kaže...
two moons kaže...

ne, ne funkcionira.. volio bih znati zasto javlja tu gresku jer u nazivniku stoji naziv fajla sa cd na kojem je cod2 ..

Imas li instaliran Microsoft Office?

imam ali nisam instalirao sve alate..

Sum_of_all_fears ned 5.6.2011 02:46
Fenrzy kaže...

Nema veze sa MS Officeom.

two moons kaže...

ovo sam vec instalirao i bez uspjeha.. {#}

msvcr80.dll je dio C++ runtimea (drugi link koji sam ti dao) i samo on može biti uzrok problema. Probaj ovako:

Start - run - u prozor upiši command.com (ili samo cmd za Vistu/7). U command prompt napiši sfc /scannow, stisni enter i pusti ga da završi.

two moons ned 5.6.2011 02:54
Sum_of_all_fears kaže...
Fenrzy kaže...

two moons kaže...

msvcr80.dll je dio C++ runtimea (drugi link koji sam ti dao) i samo on može biti uzrok problema. Probaj ovako:

Start - run - u prozor upiši command.com (ili samo cmd za Vistu/7). U command prompt napiši sfc /scannow, stisni enter i pusti ga da završi.

Trazi mi da ubacim XP Profesional Service Pack 3 cd

Fenrzy ned 5.6.2011 02:55
Sum_of_all_fears kaže...
Fenrzy kaže...

two moons kaže...

Kada sam googlao problem na par stranica je pisalo da moze zezati MS office.