Yoyomo uto 30.12.2014 23:24

pozdrav ekipo :D

imam problem s mrežom, zabunom sam onemogućio mrežu što sam preko cmd napravio (hotspot) i sad više nikako da uspijem napravit a prije toga mi je sve normalno radilo.

ako bi mi netko htio pomoć bio bih mu zahvalan :D

Zdena35 ned 4.1.2015 10:45

Problem sa wirelessom je sljedeci laptop u tjedan dana 3 dana ne radi pa jedan radi na nacin da se jedva spoji ili se ne spoji na zeljenu stranicu,signal full sent bytes ekstremno manje od recieved bytes paralelno drugi laptop u isto vrijeme radi savrseno,no i on jedan dio dana nije htio otvarat odredjene stranice.Laptop je bio na servisu zbog promjene ekrana,dal je moguce da su nesto zeznuli,ali opet nakon popravka radio je puna 2 tjedna savrseno.Nemam vise ideja kod ovakvih neobicnih problema.Hvala

Tomy Lee ned 4.1.2015 15:42

Pojavio mi se problem sa wifi-em.Nestalo struje na par sekundi i od tada se laptom nemoze spojiti.Tablet i mobiteli se bez problema spajaju na ruter tako da vjeruje da nije do njega.Ako imate kakve ideje kako popraviti bit cu zahvalan

HejZebro! ned 15.2.2015 20:16

Bok! :)

Molim vas da mi pomognete oko spajanja mobitelom na wifi. Na faksu u stanu imam bnet i mobitelom se najnormalnije spajam i radn vrhunski, medutim kad dodem doma gdi je optima mobitel nikako da normalno proradi. I ja i brat imamo androide i njegov se normalno spoji isto kao i nasa racunala npr., ali moj mobitel se spoji i konstantno pise da je povezan i da imam puni signal medutim radi mozda kojih 5 minuta i vise bez obzira na to sto pokazuje puni signal i povezanost nista ne mogu ucitat ni vidjet. Ko da i nisam povezana. Jedino rjesenje je da svakih 5 minuta gasim pa ponovo palim wifi zbog tih par minuta sto ce raditi. Ako mi neko moze pojasnit kako to popravit ili u cem je problem bila bi zahvalna. :)

animus ned 8.3.2015 13:42

Ne mogu uključit wireless na laptopu Asus F5M, ni kombinacijom tipki ni fizičkom tipkom sa strane, lampica od wireless ne svijetli, driveri instalirani i kad je krenula instalacija pisalo je nešto da wireless adapter nije prikopčan (bez obzira što je to pisalo, instalacija se normalno završila) ali wireless i dalje ne mogu nikako upalit. Na to sam rastavio laptop da vidim u čemu je problem, da možda negdje neka žica ne gubi kontakt, ali wireless adapter je bio uredno spojen. Zna netko možda u čemu je problem? Hvala

deklok ned 20.9.2015 08:58

Poz...

 

Imam laptop marke HP Probook 455 G1 i jucer se normalno spojim na WIFI od rutera, ali danas kad sam upalio laptop jednostavno mi ne pronalazi ruter dok se na mobitelu spojim bez problema?

-Zicno spajanje preko kabla radi normalno ali zasto nemogu bezicno se spojit?

deklok pon 21.9.2015 18:36

wifi je ukljucen i pokazuje druge mreze reinstalirao sam driver od wlan-a bilo super i evo dns opet i opet reinstalirao driver i sada nikako mi ne pronalazi moj ruter radi se od win 7 na laptopu... Mobitel mi se normalno spoji na wifi mrezu.

Fab Lamacorn pon 4.7.2016 16:29

Imam Veliki problem. Nigde ne mogu naci WiFi ali nigde ga nema. Kad prikljucim kablijem imam internet ali kad iskljucim i kad zelim da se prijavim na wifi nema ni jedne mreze u blizini, a ima ali ne vidi se na racunaru. Problem se ukazao juce. Imam WIn8 i ne znam sta da radim.Molim vas pomozite mi. Postavila sam i sliku kako izgleda kad ukljucim dugme posle koga bi mi se pojavile wifi mreze. Laptop je u pitanju,ASUS. Ne razumem se bas najbolje u racunare tako da mi je stvarno hitno potrebna pomoc. Hvala unapred.

 

ihush pon 4.7.2016 16:34

wifi .. nije prikazan, vjerojatno isključen.

potraži on-off po rubovima laptopa ili neki program-utils koji pali-gasi wlan adapter. Nakon tog se pojave dostupne mreže.. (da, bolje radi kad je upaljeno).

 

može biti i neki of Fn-buttona, npr Fn+F8 .. ili pregledaj sve sličice uz gornji red tipki.

miller1985 sri 4.1.2017 20:28

Imam slican problem na lenovo y700, sa win 10,
Kad sam na zici ( optika tcom) onda mi na speedtetu pokazuje preko 60mbps a na wirelesu jedva preko 5 mbps, napraviio sam cisti reset windovsa i opet isto. Da li moze pomoc

AF139 čet 5.1.2017 11:01

Odnesi ga do rutera pa izmjeri brzinu dok se nitko ne koristi žičnim povezivanjem npr. PC sa torentom...ako i tada bude tako mala brzina provjeri drajvere za wifi adapter u lenovu , a ako ni to ne pomogne vidi wifi postavke rutera da nije ograničen promet....ili "b,g,n" mod stoji na "b" umjesto automatski.

Inače wifi  nitko ne garantira brzinu jer nije ovisan samo o ruteru niti o ISP već o smetnjama, udaljenosti itd.

 

miller1985 čet 5.1.2017 11:58
AF139 kaže...

Odnesi ga do rutera pa izmjeri brzinu dok se nitko ne koristi žičnim povezivanjem npr. PC sa torentom...ako i tada bude tako mala brzina provjeri drajvere za wifi adapter u lenovu , a ako ni to ne pomogne vidi wifi postavke rutera da nije ograničen promet....ili "b,g,n" mod stoji na "b" umjesto automatski.

Inače wifi  nitko ne garantira brzinu jer nije ovisan samo o ruteru niti o ISP već o smetnjama, udaljenosti itd.

 

 imam ZTE 931 VII router i nisam uspio na njemu naći kako se promjene postavke za ograničenje prometa

laptop je blizu rutera,

drivere sam instalirao, i isto je

 

p.s. kod kolege koji je jučer testirao njemu je na istoj udaljenosti (drugi laptop, hp) bilo preko 30mbps preko wifi-ja, preko žice isto kao i meni preko 60mbps

Torent pet 23.6.2017 10:23

Malo vise podataka ne bi skodilo ali okvirno.

- ukljucen u biosu

- ukljucen u device manageru

- ukljucen u netwotk dijelu control panela

- fizicki prekidac na kucistu

- kombinacija tipki na tastaturi

 

Nisi naveo apsolutno nista od podataka osim ne radi. Nije niko vrac ovdje....

ihush uto 11.7.2017 12:30
Tonxy Xy kaže...

.. WiFi uopće ne radi, a kad spojim žično interent radi.

 

..

 -dva odvojena mrežna adaptera.. wlan je crko, isključen, pogrešno podešen, nema drivera.. + postavke wlana (na routeru, banalno, da bi radio mora biti aktivan-uključen, + postavke).

-internet, mreža, radi jednako preko bilo kojeg mrežnog adaptera (lan, wlan, bt, nešto treće..), najosnovnijom logikom moraš sam zaključiti gdje je problem, npr jel wlan indikator (na routeru i na laptopu) upaljen i koje je boje (crveno-zeleno-žuto..) jer i indikatori imaju svrhu, ne samo svjetleće lampice :))

kruskar ned 17.1.2021 15:38

Hellou ekipa imam dramu na laptopu s wifi-em

Prikazuje da je instaliran, da je sve oke no ništa nije oke.

ne izbacuje mi ni jednu mrežu za spojiti se, grešku mi baca: Mogućnost bežičnog povezivanja je isključena.
Prvi put u životu vidim takvu grešku, any help?

 

 

EDIT
Rješeno

kruskar ned 17.1.2021 16:15
miki_the_pirat kaže...

Pa veli ti sam... pogledaj koja je kombinacija tipki (ili jedna tipka) za uključiti wifi na laptopu.

 Nije bilo do tipki, jer nije registrirao stisak na tipku(stari lap).
U postavkama veze sam morao ugasit power save.