Router bez telefonskog priključka

koliko vidim tu se vrti oko stick interneta, to nebi, upravo me zanima router bez telefonskog priključka kod kojeg operatera najisplativije..

Kako mislis ruter bez telefonskog prikljucka? kako mislis imat internet bez telefona ili stika?

Caka ti je u tome što (osim ako nemaš kablovski internet ili neki oblik wirelessa) internet veza ide kroz telefonske kablove. Što znači da moraš imati telefonsku liniju, čak i ako ju ne kaniš koristiti za telefoniranje.
Gledaj alternativne operatere i njihove cijene, kod t-coma se sigurno nećeš usrećiti što se toga tiče.

Iskon, mislim da je flat oko 140kn. Znaci trebas samo telefonski prikljucak, s tim da nedobivaš telefon u paketu, mislim da se moze kombinirati s tv paketom i ako odlazis negdje tipa na praznike mozes ugasiti internet na par mjeseci. Ako sam dobro shvatio sto zelis.

Evo tipa ovo http://www.bnet.hr/internet/superbrzi_1d#?of=tab1 flat, 96 kn mjesečno, bez telefonske linije, samo treba router ( a mislim da to moram sama nabavit jel )
Zanimalo me oko ostalih operatera da usporedim, pa mišljenja i to, pošto sam do sad na t-comu a ne znam baš oko svih tih u Zg

bnet je kabelski internet provider, tako da se u tom slučaju možeš izvući bez telefonske linije. A router ti tvoj pružatelj usluga nabavi.

Ne znam zbog čega te ne interesira korištenje mobilnog pristupa Internetu preko stika, ali ako je to istodobno povezivanje više uređaja, možda ti pomogne kombinacija "stik nekog operatera" + "3G wireless ruter".

BT5 + ALFA + WEP =

BT5 + ALFA + WEP =
Hm, baš i ne kontam...

BT5 + ALFA + WEP =
Hm, baš i ne kontam...
ukratko, krada tudeg interneta
inace, glasam za bnet, jeftin, brz i pouzdan
jedino treba imat kabelsku u zgradi / kuci
Znači, pošto se uskoro selim u Zg zbog faksa trebam riješit i problem oko interneta. Vidjela sam da Vip, B.net i vjerojatno drugi imaju mogućnost samostalnog interneta (router bez telefonske linije).
Pa sad, zna li netko više o tome, čiji internet je najisplativiji a da je flet i tako to...