Kako dobiti č,ć,đ... na gaming tipkovnici?

Alt Gr + V = @ - ako si na to mislio
A redosljed slova na HR tipkovnici bi trebao biti ovakav:
O P Š Đ
K L Č Ć
A "Ž" bi trebao biti tipka lijevo od Backspace-a, jer ga je veliki Enter na tvojoj gaming tipkovnici "pojeo" - trebalo bi biti L Č Ć Ž.
Javi je li ovo napisani točno!

imaš soft-tipkovnicu u wind (OSKeyb).
tako vidiš raspored i kombinaciju za dobiti npr @.. ako baš moraš, lettrosetom (ili flomasterom čisto kao primjer) napišeš. Ili dodaj još jednu tipkovnicu..

pa hrvatski layout,inače ne ide
a što je izmješano jbg,ja sam jedno vrijeme imao njemačku s umlaut slovima umjesto šđčćž
promašio bi svaki put

pa hrvatski layout,inače ne ide
--
-može ali je lakše promijeniti layout. (i imati označeno na tipkama)
- svi chr$ se mogu unjeti ALT+num (trocifreni broj na numeričkom dijelu tipkovnice), npr 065=A ..
za takav unos postoji pomoćni program charmap.. (i pitanje, kako to da nitko ne prolista appse koji dolaze s win, već prvi pogled pa i sam naziv su dovoljan hint za upotrebu)

Imam ti ja rješenje za to, ali zahtjeva malo privikavanja i nešto sitno sporije ćeš pisati na hrvatskom ako pišeš pravilno sa svih 10 prstiju (ali puno brže od ihushevog prijedloga). Meni to ne predstavlja neki problem jer i s tim dosta brzo pišem, a pošto koristim računalo za web i programiranje, iako tu ne koristim naše znakove, volim da su mi sve oznake na tipkovnici tu gdje jesu.
Dakle skineš ovaj alat:
https://msdn.microsoft.com/en-us/goglobal/bb964665.aspx
U njemu namjestiš na US Layout kao što ti tipkovnica i je, i dodaš kombinacije
Alt Gr + c = č
Alt Gr + s = š
Alt Gr + t = ć
Alt Gr + z = ž
Alt Gr + d = đ
Alt Gr + Shift/CL + c = Č
Alt Gr + Shift/CL + s = Š
Alt Gr + Shift/CL + t = Ć
Alt Gr + Shift/CL + z = Ž
Alt Gr + Shift/CL + d = Đ
CL - Caps Lock
Eto, i na ovaj način dobiješ hrvatske znakove na US/UK ili bilo kojem drugom layoutu.
Također preporuka je da staviš Alt Gr + a,e,i,o,u, = a,e,i,o,u zato jer ta kombinacija tipki ne radi inače ništa, pa ako samoglasnik ide nakon nekog od dijakritičkog znaka (a ide često), a brzo pišeš, zna ti ostat Alt Gr još pritisnut pa to slovo ne upišeš, meni se to dosta često dešavalo pa sam to rješio na ovaj način.
Eto ako ti se sviđa kak ovo radi složi si tak, ali znaj da je to van standarda i da će ti biti čudno sjesti za neko drugo računalo nakon što se navikneš na ovo, ali nije to problem složiti i na poslu i sl. i meni je dosta zgodno...
btw. ovo nije moja ideja, nego sam naletio na nju na forumu od jednog kolege, postoji negdje u nekoj temi već gotov layout za ovo, ali ne mogu se sjetiti imena teme. Ako nađem javim...
edit.
Evo našao:
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/hrvatska-slova-engleskoj-tastaturi-tutorial/166675.aspx

kupio sam ovu tipkovnicu, to mi prva "gaming tipkovnica", i imam problema sa snalazenjem na njoj, ako prebacim u control panelu na americku tipkovnicu onda mi je sve onako kak je ucrtano na tipkama, to nije problem brzo bih se priviknuo na nove tipke, ali problem sta onda gubim nasa slova. Ako stavim na hrv tipkovnicu imam nasa slova, ali mi je sve izmjesano, znam sve napamet vec koliko sam puta stisnuo, jedino me muce neke tipka tipa "@" nikako da shvatim kako ju napisat, klasicno ne pali? Eto, mozda glupo pitanje i netko ce znat ovo lagano rijesiti, al meni prvi susrat s tim, a u control panelu koliko znam nisam uspio nista iskombinirat