NBA 2k10

Evo rješenja moga problema:Obrisao sam save iz application data i napravio novi

Evo ja sam baš sad uninstalirao ovu igru jer ja ju i onako ne igram a bratu je živo sr*nje. Rađe bu igral nba live 2008.
Brat ti ne zna sta valja ili imas sranje komp.

Evo ja sam baš sad uninstalirao ovu igru jer ja ju i onako ne igram a bratu je živo sr*nje. Rađe bu igral nba live 2008.
Brat ti ne zna sta valja ili imas sranje komp.
Lol, nemam rijeci ljepo si me odje**l...

Jel ima kakvo rješenje za low fps

a kako se ovdje upravlja u meniju i izabire momčad u dynasty modu, pokušavam sa kontrolerom i tipkovnicom ali sve razbacano i neshvatljivo uopće nemogu izabrati koju momčad hoću
menu je totalno njasre...

ima kupi novu grafu :)
igra je inače super grafika i igrivost je odlična samo se treba malo na kontrole naučiti
puno bolje od nba serijala by EA sports...bljek

Nenormalno loš framerate. Najviše mi dodje do 31 fps i to je to. Bez obzira na koju rezoluciju i ostale graf. postavke stavim, igra i dalje ne teče fluidno, recimo na nekoj granici igrivosti. NBA2K9 je radila na sve high i najvećoj rez. bez ikakvih problema.
Mislio sam da je to do mog komp. ali sudeci po forumu na 2ksportovoj stranici oni su izdali NEZAVRŠENU IGRICU!!!
Više manje svi se žale na framerate bez obzira na konfiguraciju komp. a i još se ljudi žale na mali milion bugova u samoj igri. Fakat sam mislio kupit igru orginal jer s obzirom na prošlu verziju su zaslužili da im dam koju kn,ali ipak ostajem na rapidshare verziji dok ne izdaju neki patch koji ce ovu igru pretvorit u igru a ne mucenje. Vidi se da je igra dobra ali je bugovi ubijaju. A toliko sam je cekao.
2KSPORT --- shame on you!!!

Je li zahtijevnija od NFS: Shifta?

pa rekao sam da mozes imat koju hoces konfiguraciju igra ce ti svejedno loše radit. bolesno ali istinito. ili i ostali lažu da im ne radi uopce dobro. cak meni i nije toliko grozno, neki nemaju više od 25 fps a imaju bolji komp od mene.

pa rekao sam da mozes imat koju hoces konfiguraciju igra ce ti svejedno loše radit. bolesno ali istinito. ili ostali lažu da im ne radi uopce dobro. cak meni i nije toliko grozno, neki nemaju više od 25 fps a imaju bolji komp od mene.

igra je inače super grafika i igrivost je odlična samo se treba malo na kontrole naučiti
Za podebljano se slažem a ovo za novu grafu nije istina,svima radi loše na bilo kojoj rezi i detaljima

Za podebljano se slažem a ovo za novu grafu nije istina,svima radi loše na bilo kojoj rezi i detaljima
kak svima kad meni normalno radi sva na max 40-60 fps-a ni manje ni vise

Meni također ide oko 60 fps-a, sve na max 4X AA.

Meni također ide oko 60 fps-a, sve na max 4X AA.
a koji ti komp imaš to?

A na kojoj rezi vam to radi?

1440x900

Ja igram na 1680X1050.
@ gatusso: Komp pod moj pc.

Ja igram na 1680X1050.
a cuj igramo na istoj rezi a imamo i slican komp, neke komponente su i iste tak da neznam. cak je moja graf. mislim i bolja a ne radi mi dobro!

Ja igram na 1680X1050.
a cuj igramo na istoj rezi a imamo i slican komp, neke komponente su i iste tak da neznam. cak je moja graf. mislim i bolja a ne radi mi dobro!
Očito onda nije do konfe nego te možda hebu driveri od grafičke. Probaj malo eksperimentirat s driverima (starije, novije verzije), ne znam ali
ja od samog početka nemam nikakvih problema s igrom.

nasao sam na nekim forumima da su ljudi editirali config.cfg iz save foldera. nekim je i pomoglo uglavnom
STALL_CPU_ON_END_FRAME = 0
CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
su promjenili vrijednosti u
STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
ali nekim je to samo smanjilo framerate. I to onim koji nisu imali problem.

Ja igram na 1680X1050.
Ja ću je danas instalirati pa ću vidjeti što će biti. Jer naime, nedavno sam si instalirao NFS: Shift i vrti mi ju na 1680... s max postavkama bez problema. Javljali su mi se ljudi kojima i s jačom konfiguracijom ne vrti tako glatko. Stoga, da li igrivost ovisi o tome da li je igra legalna, ako nije, koji je to torrent, koji crack itd... ne znam. Ali zaista sumnjam da bi 2K sports izbacio neigrivu igru.

radi igrica na moj pc bez greške, jedina greška je što još nisam uspio pobijedit nijednu tekmu. vodim protiv bostona na kraju 3. četvrtine 15 razlike i onda me ubiju na kraju s osam razlike... zakaj to mora bit tak iritantno da moji pred kraj nemogu se ni dodavat a kamoli zabit koš ili još gore tricu...

radi igrica na moj pc bez greške, jedina greška je što još nisam uspio pobijedit nijednu tekmu. vodim protiv bostona na kraju 3. četvrtine 15 razlike i onda me ubiju na kraju s osam razlike... zakaj to mora bit tak iritantno da moji pred kraj nemogu se ni dodavat a kamoli zabit koš ili još gore tricu...
to ti je košarkaška zbilja

to ti je košarkaška zbilja
Ne...to su znojni prsti...

Moze mi netko odg jel se ova igra moze igrat sa shaderom 2.0????

Meni radi super, neznam kako nekima radi lošije ili na granici igrivost, čak mi je 2k9 lošije radio nego 2k10 :O.. Kontrole su mi zasad najveći problem, ali mi je fora onaj novi mod s kojim možete napravit sebe i igrat u nba-u!

igra je odlično oprimizirana, na kontrole se je u početku teško priviknuti ali ovako je najbolje My Player mod je super realno napravljen, stvar ide ovako, napravite svog igrača, editiranje je isto tako dobro, odaberete mu poziciju itd. i oni vas stave u neki NBA tim, odigrate nekoliko utakmica pa vas prebate cu takozvanu nba development league gdje se usavršavate, uglavnom jako zabavno.

Moze mi netko odg jel se ova igra moze igrat sa shaderom 2.0????
Milsim da ne ,evo readme:
1.2 Minimum System Requirements
-------------------------------
CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:
ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.
Important Note: Game requires Internet connection for activation

uh kontrole su masakr nad masakrima
pa tko će dovraga pamtiti sve te kombinacije driblinga i layupa te dunkova
o taktikama da i ne pričam
EDIT:kaj trebam stisnut da pocnem igrat
nikak nebrem skuzit
a kako se ovdje upravlja u meniju i izabire momčad u dynasty modu, pokušavam sa kontrolerom i tipkovnicom ali sve razbacano i neshvatljivo uopće nemogu izabrati koju momčad hoću