PC igre

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

Sims pon 21.5.2018 02:52

Ekipa, ima li koga da igra FF XIV aktivno? Osobno sam zadnjih godinu dana stalno u FF 14, odličan mi je. Prvo sam si mislio da će me popustiti za koji dan / tjedan no to se nije dogodilo, trenutno sam na 630 sati igranja.

 

Igram na Omega serveru, EU data center.

 

Riješio sam full main story do kraja (koji se nastavlja prekosutra s velikim novim patchom tako da ću imati što raditi i dalje hehe). Dakle A Realm Reborn i Heavensward riješeni full, i cijeli Stormblood main story koji je trenutno dostupan. Main story se nastavlja svakih cca 3 mjeseca s patchevima.

 

Main mi je Bard (Archer), Lv 70.

 

Odlična igra, igrivost i kontrole ala WOW i LOTRO što je po meni odlično.

 

Igra ima jako puno igrača, aktivna je, odlično optimizirana, glavna priča je stvarno odlična, povremeno šokantna i jako tužna. Group sadržaj je super, dungeoni, raidovi, PvP, world bossovi itd.

 

Ako nekoga zanima, na Steamu ima free trial koji nije vremenski ograničen, nego je ograničen levelom 35 (što je uistinu puno igranja u ovoj igri do tog levela).

 

Napomena - ako netko želi isprobati free trial neka sačeka utorak jer su sutra serveri dolje zbog velikog patcha koji dolazi kako sam naveo, u utorak.

lockheart pon 21.5.2018 21:35

Pozz.

Igram aktivno vec nekih dvije i pol godine. Na Cerberusu sam

Main mi je RDM, ali dugo mi je main bio NIN, i u zadnje vrijeme DRK...navikavam se na tankanje, hehe...
Po meni uvjerljivo najbolji MMO, od price do communitya, craftinga, gatheringa itd.

Rasturam ned 13.2.2022 10:25

Pozdrav svima :)

 

Tražio sam gdje bih mogao da stavim post vezan za FF14 te da vidim gdje bi se mogla staviti obavjest za Free Company ( Guild ) post, tako da sam nabasao na to da ovaj forum to ima :). Uglavnom ako neko još igra FF14 ili bi želio da se druži s ljudima s naših prostora trenutno imamo Free Company na EU(Spriggan) serveru. Ne mogu da se pohvalim da je Company ogroman jer smo ga tek osnovali ;) , i tu nas je četiri igrača. Od nas četiri dvoje igra skoro 24/7 dok nas drugih dvoje se uloguje preko dana ( RL stuff jbg :) ). Sve u svemu ne očekujemo od sljedećeg člana da umire igrajući nego da uživa koliko može bez nekih obaveza. Tu smo da se družimo ;) . I na kraju ime Free Company-a je "Balkan Cartel", dok je tag Company-a "Balkn"

 

Lijep pozdrav vam želim pa se vidimo u igri :)

 

Uzivajte.