movie čet 14.10.2021 14:34

Došao danas patch na PS5 težak 2GB. Ako ništa popravili su fake shot pa mi sada radi kao i do sada. Olakšanje. Za ovo drugo nakon dvije tekme nisam previše skužio. Golmani i dalje brane čuda ali sada im je lakše sa recimo 7/8 metara zabiti. Dodavanja su i dalje banana. Opet se događa da i protivnik i ja ne možemo po nekoliko dodavanja za redom točno se dodati već se u dodavanju izmjenjujemo kao dva igrača u tenisu, ti meni ja tebi. Lopta u većini slučajeva ne ide kamo sam ja zamislio da bi trebala ići.

Reedy pet 15.10.2021 12:24
Toxic1337 kaže...

Vi koji ste na PC-u, imate li problema sa micro stutteringom nakon kaj napravite neki skill move ili fake shot? Vidim ima tema na njihovom forumu od 100 stranica i još uvijek nikakav fix za to. Doslovno je neigrivo.

 Jep.. Čim me spoji s protivnikom koji radi finte, igra je neigriva, uglavnom izgubim te tekme :D

Toxic1337 pet 15.10.2021 13:23
Reedy kaže...
Toxic1337 kaže...

Vi koji ste na PC-u, imate li problema sa micro stutteringom nakon kaj napravite neki skill move ili fake shot? Vidim ima tema na njihovom forumu od 100 stranica i još uvijek nikakav fix za to. Doslovno je neigrivo.

 Jep.. Čim me spoji s protivnikom koji radi finte, igra je neigriva, uglavnom izgubim te tekme :D

Fakat je blam da jedna takva kompanija uporno ignorira nas PC ekipu, da se taj problem pojavio na PS4/5 riješili bi to istog trena. Sad sam baš pitao frenda koji isto igra na PC-u, ali ima AMD grafičku i njemu sve radi normalno. Izgleda da taj problem imamo samo mi koji koristimo NVIDI-u.

Skilledžija pet 15.10.2021 17:51

Presing, driven dodavanja preko cijelog terena, jurnjava na gol i napucavanje iz svih mogućih i nemogućih situacija nakon čega se lopta odbija nazad i gol - tako igra prosječan FIFA igrač.

Napamet panjevi dodaju s obrambenima na napadače i to jebeno prolazi u 90% slučajeva.

Igrao sam sa silver igračima kad sam rješavao neki zadatak i najjadnije je da to prolazi i sa silverima.

Ne u toj mjeri kao sa zlatnim karticama, ali majku mu jebem, sa nikakvim silver pizdarijama oni iz okreta driven napucavaju na napadače i to ponekad prođe - poserem se na EA i onog tko je programirao ovo govno.

 

Ja ne mogu s Martialom dodat točnu loptu u prostor da se postavim na trepavice, a panjevi sa golmanima iz svog šesnaesterca driven dodavanje na svog napadača koji je na 30m od mog gola precizno u tri pičke materine.

 

Da li sam ja kreten pa ne znam poslat loptu u prostor ili koja pička materina se događa???

Znači, moji kad su u zadnjoj trećini, ne bi uboli točnu loptu u prostor, nema tih para.

Ili ide pogrešnom igraču, ili je preslaba, prejaka, krivu putanju ima, ili, što je najsmješnije, dodajem loptu u prostor, a igrač ju gurne metar od sebe - pa koja pička materina?!?!??!?!?!

 

Ušao sam u 4. diviziju, a tamo su kao neki koji kao znaju malo bolje igrat, al opet igraju po istom principu kao i oni koji ne znaju.

Patnja u pičku materinu.

Slom živaca dobijem kad izigram protivnika i sam izađem pred golmana, a ovaj brani.

Normalno je da u sljedećem napadu moram dobit gol iz sedam odbijenih lopti, tri tackla koji ne uspiju, moj golman brani, a lopta magično na nogu jedinom njegovom koji je sam k'o duh pred golom.

Ma MRŠ!!!

 

Skilledžija pet 15.10.2021 21:01

Sad igam friendlies za Andrea i sve isto kao što sam opisao gore - nabijanje na napadače i drkanje kurca.

U jednoj utakmici on napada i plete mrežu oko mog gola - bjesomučno dodavanje bez smisla i ideje, samo na prvog slobodnog do sebe, a poslao je sve u napad pa ima izbora, jelda.

I oduzmem ja njemu loptu na 20m od mog gola s Wijnaldumom... mislim se... znam da su mi Mbappe i Martial gore i da su slabo čuvani jer je panj sve poslao u napad... reko, aj da ja jednu napucam napamet pa što bude.

Dakle, poslao sam loptu sa svojih 20m u prostor takvu da su svi njegovi obrambeni ispali i Martial sam primi loptu na 30m od njegovog gola i sjuri se naprijed.

 

A u toj istoj utakmici kad sam turao lopte u prostor, isto sa tim jebeni Wijnaldumom - sve su išle u tri pičke materine, a ne tamo gdje sam ih ja slao - zato jer sam ih gurao u zadnjoj trećini i zato jer bi svaka bila vrlo opasna i potencijalno bi završila golom.

Jedina lopta u prostor u 4-5 utakmica što sam igrao večeras je bila od Mbappea koja je bila točna i naravno zavšila golom, a da je izvedena u protivničkoj polovici.

Znači, ništa mi ne preostaje nego nabijat iz svoje polovice u napad pa ako prođe, prođe.

Vezni igrači ni ne trebaju - samo smetaju kad napucavam loptu jer se može zabit u njh.

Pa krv ti jebem što su napravili od igre?!?!?!!?

Jack Black pet 15.10.2021 21:08
Skilledžija kaže...

Presing, driven dodavanja preko cijelog terena, jurnjava na gol i napucavanje iz svih mogućih i nemogućih situacija nakon čega se lopta odbija nazad i gol - tako igra prosječan FIFA igrač.

Napamet panjevi dodaju s obrambenima na napadače i to jebeno prolazi u 90% slučajeva.

Igrao sam sa silver igračima kad sam rješavao neki zadatak i najjadnije je da to prolazi i sa silverima.

Ne u toj mjeri kao sa zlatnim karticama, ali majku mu jebem, sa nikakvim silver pizdarijama oni iz okreta driven napucavaju na napadače i to ponekad prođe - poserem se na EA i onog tko je programirao ovo govno.

 Upravo igrao protiv ovakvog u WL. Iskreno, nisam vidio jos da netko tako igra do sad. Lik je sa svojim bekovima samo stiskao dugu loptu, debelo u svojoj polovici, na Sterlinga ili Wernera i tako zabio 3 komada. No to nije sve, ne da mu je svaka lopta prosla, vec kad je moj golman obranio sut, odbila se izmedu mojih 4-5 igraca, tocno njegovom jednom. Isto ne razumijem kako gubim apsolutno sve 50-50 lopte, moj igrac i njegov se zalete jedan u drugoga, moj padne, a njegov samo nastavi trcati s loptom, a da ne pricam da moj ima puno vec physical od njegovog. 

Za sad sam 5-3 u WL i mogu reci da je dosta drugacije nego rivalsi, svi su bas sweaty.

movie pet 15.10.2021 22:40

Nema smisla raspravljati zašto ovo ili zašto ono. Zato jer je sve u omjeru. Ja ne mogu dobiti tri za redom. Nakon dvije uvijek dođe tekma u kojoj sve ide u stativu ili u blok a protivnik iz jednog odbijanca zabija. Prihvatio sam da je to pod normalno i više se ne živciram. Tu tekmu koju me igra pokrade, vrati mi već sljedeću tekmu. I tako stalno. Glavno da su oni ove godine primjenili novu svemirsku tehnologiju kojom su snimili hrpu materijala simulirajući pravu utakmicu s 22 profi igrača na terenu a mi dobijemo istu debilanu kao prošle godine.

 

Gledam kod prekida raspored igrača na terenu jeisti kao i do sada. Pola momčadi mi stoji van svake nogometne logike. pa ako su snimali tekmu valjda su vidjeli kako igrači toje na terenu i kako pokrivaju protivnika. Zašto opet kod izbijene lopte ona uvijek dođe do tog jedinog napadača na centru a moja 4 igrača nezainteresirano stoje. Pa valjda su vidjeli i u toj situaciji kako se ponašaju pravi nogometaši. Čemu snimanje tekmi i nove tehnologije ako imamo isto sranje kao i do sada? Zašto jednu loptu moram osvajati po pet puta u istoj akciji. Uvijek se odbije sljedećem protivničkom igraču. Ide prema njima kao da je magnet. Ne mogu se protiv toga boriti, samo nasmijati.

 

Najbolje od svega mi je kada vidim da lik puca poluvisoko a moj golman se baca po travi i ruke drži na travi. Znači uopće ne brani udarac već pušta gol. Obratite na to pozornost. S druge strane brani nemoguće. Apsolutno bez ikakvog balansa. Ide se iz krajnosti u krajnost. Ili mu ne možeš zabiti ili će si sam zabiti kada dođe vrijeme. O inteligenciji igrača nema smisla pričati. Kako tehnologija napredjuje igrači su sve gluplji. Toliko nerezonskih ulazaka u zaleđe ne vidiš kod djece od 6 godina. Kretanje po terenu nema veze s mozgom. Igrači vole stati iza obrambenog umjesto ispred a uvijek se nasmijem kada izvodim aut a moj igrač dođe isšred protivničkog. Umjesto da traži prostor i bježi od protivnika on mu prilazi i onda se s njim guzi. Kada se sve sagleda, stvarno smo debili što ovako nešto igramo. Jebi ga volimo nogomet i tu pomoći nema.

Skilledžija sub 16.10.2021 00:12
movie kaže...

Znači uopće ne brani udarac već pušta gol. Obratite na to pozornost. 

Upravo to mi se dogodilo kad sam igrao one rivalse što sam gore spominjao.

Fino izjebem lika, sam pred golom, pucam s 10m u stranu, golman brani.

Ili još bolje, izjebem lika, prođem mu po strani, a on nema što nego istrči s golmanom na mog igrača, a ja dodam svom na drugu stranu - i što se dogodi... golman se teleportira s jedne strane na drugu i brani.

Zadatak je pucati finess - dođem sam pred golmana na 10m pucam finess u stranu - on ili puca po sredini ili golman čupa nevjerojatno u stranu.

 

I onda dođe partija u kojoj sve što opalim ulazi.

Probijem mu bol s nekim brzim iz francuske lige... nemam pojma koji panj je u pitanju, ali ima brzinu... kartica je valjda 75-76 rejtinga, znači katastrofa.

Utrčim mu s lijevog boka, a moji me ne prate i nemam što nego opali na gol pa što bude.

Pošto znam da finess ne prolazi, znam da ovaj nema shooting, znam da ću promašit... opalim ravno po golu pa što bude... i bude gol jebo mu ja meter.

Lopta pod rašlje, a golman samo gleda u loptu.

 

Sljedeći gol slična pizdarija.

Ne sjećam se akcije, ali s Mbappeom opalim po sredini gola i uđe.

Lik nije prekidao snimku gola pa se točno vidi kako je igra sjebana... lopta je išla po sredini gola, a golman se bacio na pod kao da mu po podu dolazi i lopta prođe iznad njega, a ovaj kao na podu i gleda zbunjeno.

Smijeh živi.

 

Ono što je netko neki dan pisao... ili brane sve ili ne brane ništa.... nema neke sredine, balansa, da brane barem ono što moraju.

 

Ne znam, meni je prošla FIFA smeće, ali barem je bilo dobro odrađeno zabijenje golova.

Ovo je po meni ista FIFA kao lani s razlikom da su golmani Supermani, a ponekad su i debili.

mirkossam sub 16.10.2021 17:45

Pozdrav treba mi vase misljenje o mom slucaju.Moja taktika je uvijek sve balanced ali kada je povedem vidim da protivnik pojacava napad i tada moja odbrana posrne i primam 2 gola obavezno jer je takva igra jbg.Igram formaciju 41212 wide i kad povedem a protivik stisne sta je bolje igrati defend ili pojacati attack ili promijeniti formaciju ali samo balanced.Sta je po vama bolje

jopis sub 16.10.2021 22:24

Zadnjih par fifa su smeće, ali ova je vrh smeća. MontEverest smeća. Ovoliko lagga, delaya, to nisu istine. To nisam vidio nikad u nijednoj online igri. Ekipa krene radit skillove, odmah gore crveni kvadratići, odmah kasni sve tri sekunde. 50 drugih online igara radi besprijekorno, ali fifa ni trc. Ovo će bit jedina igra ikad koju sam obrisao već nakon mjesec dana (pokušaja) igranja.

Maxi16 ned 17.10.2021 08:46
Skilledžija kaže...

Zadatak je pucati finess - dođem sam pred golmana na 10m pucam finess u stranu - on ili puca po sredini ili golman čupa nevjerojatno u stranu.

Fino izjebem lika, sam pred golom, pucam s 10m u stranu, golman brani.

  

Ne znam, meni je prošla FIFA smeće, ali barem je bilo dobro odrađeno zabijenje golova.

Ovo je po meni ista FIFA kao lani s razlikom da su golmani Supermani, a ponekad su i debili.

Ja sam totalno prestao pucati finess šuteve jer mi to golmani brane skoro pa u 90% slučajeva. Rađe nabijem u suprotan kut svaku pa ako se obrani ili fula, jbg. Kako sam kupio Kane-a se vidi velika razlika u odnosu na Richarlisona, samo mu treba trenutak nepažnje i ide to u rašlje. Nedavno sam ga stavio da se vraća kao false 9, a cam Bernardo zuji u prostor iza stopera tako da često Kane ulazi u međuprostor između protivnikove veze i stopera pa prolaze i šutevi sa 20-25m, ali isto tako samo treba nabiti jer finess ne prolazi.

Isto tako kad si već jako blizu golmana samo ga lobuj, prolazi u 90% slucajeva jer se golman baca na pod uvijek.

 

Meni je ovo u Rivalsima čak i oke s obzirom da igram onako kako treba. Ponekad znam radit te meta poteze, al to samo kad mi protivnik ide na živce. Skill move iza i onda dobi speed burst kad ode u jednu stranu pa ispadnem sa veznim il stoperom. Logično jel.

Više se mučim na squad battle na legendary kad se AI počne dodavat na 25m da ne mogu promijenit igrača na vrijeme. Al dobro, odigrao sam par utakmica coop na squad battle i to već bude oke jer se bar možeš zajebavat u voice. 

Knappa89 ned 17.10.2021 13:24

Izgubio sam danas utakmicu 2:1 gdi mi je protivnik 2 puta došao do gola, a njegov golman je bio igrač utakmice s ocjenom 9.9. 

Pazi, 9.9, pa to još nisam vidio. 

Od 14 udaraca u okvir 13 ih je obranio, uz to sam još pogodio 3 prečke. 

Smiješna igra

Diplo ned 17.10.2021 14:03

Cujem da je u petak bio neki no loss glitch na psu i da EA lovi ljude koji su ga koristili i dijeli banove 😂😂

 

Nagrade onako, nisu lose da je bar upao theo hernandez bilo bi vrh, gvardiol i romero izasli al sam se ipak odlucia za sve iz serie A

 

Ove premium totw packove se ne isplati otvarat bolje pricekat black friday pa ih sve otvorit kad izbace besto of totw

 

 

MBuda ned 17.10.2021 14:48
Diplo kaže...

Cujem da je u petak bio neki no loss glitch na psu i da EA lovi ljude koji su ga koristili i dijeli banove 😂😂

 

Nagrade onako, nisu lose da je bar upao theo hernandez bilo bi vrh, gvardiol i romero izasli al sam se ipak odlucia za sve iz serie A

 

Ove premium totw packove se ne isplati otvarat bolje pricekat black friday pa ih sve otvorit kad izbace besto of totw

 

 

 Ja sam uspio nagurat na 10-10 do kraja. Za prvu vikend ligu super sretan. Od tih 10 pobjeda priznajem 4 su bile pokloni ekipe koja si je ili sama dala gol i izasla ili me pustila da zabijem i izasla :P  U crvenima Romero i Elyounoussi. Bas si isto mislim otvorit totw pack ili pricekat novi totw, od ovog jedino Mane izgleda privlacno, a sanse za to su mizerija realno.

 

Igrao sam s ovom ekipom. Talisca dosta dobar, jako ubojita ljevica. Paulinho isto trci ko zvijer, dobro dodaje i cak i zabija. Prvih par sam igrao sa Fabinhom ali je jednostavno bio pretrom pa sam ga zamijenio sa Allanom koji se pokazao nešto boljim. Taktika mi je radila tako-tako. Pokoji game sam razvaljivao, a onda iduci svi samo stoje i razmicu se po sredini sami od sebe ko da ih je strah lopte :D

Skilledžija ned 17.10.2021 19:59

U prvih 20 minuta utakmice nakon što promašim cijeli gol i što golman brani nevjerojatne udarce, nakon zadnjeg takvog promašaja liku se odbije lopta i krene u kontru koju završi golom.

Lik stisne pauzu i izađe van iz utakmice.

Očito i on dobije proljev nakon takvih stvari.

 

Iduća partija, nabacim s lijevog boka na Cavanija i ovaj zabije gol glavom, sudac prekida utakmicu, penal i crveni za Ramosa WTF

Nemam pojma što se dogodilo jer se sve odigralo u sekundi, ali jebem mu mater, zabio sam gol, a ti ako hoćeš kartone dijelit, boli me kurac, dijeli nakon gola.

Naravno, pucam penal i ovaj obrani.

No, pošto je panjina u pitanju, nije mijenjao ništa u ekipi pa je imao propuh u obrani što sam dvaput iskoristio nakon čega je on kvitao.

 

Treća partija... oduzmem mu loptu u svojoj polovici, on sve potjerao u napad pa je ostao s dva igrača otraga.

Ja jurim s Rashfordom po lijevom krilu, vidim Martial se otvara desno, pas na Martiala koji je na nekih 20m od gola.

Ovaj istrčava s golmanom na Martiala, a ja guram loptu desno na Cavanija koji puca...... i pogađate što se dogodilo..... jebeni golman se teleportirao nakon što je istrčavao na Martiala i obrani jebeni gol.

Ja momentalno stišćem ALT+TAB.

 

Ukratko, super igrica, baš uživam igrajući ju.

sexytoiletpaper ned 17.10.2021 22:27

Bome, nije mi jasno. Protivnik ima Van Dijka, AI prati moje igrace, prati mene ako sam blizu itd. Ja imam Van Dijka, zabio autogol, dopizdilo mi i ostavim kontroler na stolu, gledam kako mi protivnik uzima loptu, trci na mog Van Dijka koji mu se makne sa puta i zabija gol. Kako i zasto, nije mi jasno, ali nakon te tekme je isao na bubanj.

Tko igra sa Bundesom neka napravi Wirtza, Messi Lite bez rasprave.

movie pon 18.10.2021 15:02

Manja opasnost za infarkt su tri doze cjepiva nego tri tekme u futu. Kakvo smeće od igre, nevjerojatno. Nakon 17 udaraca po golu i nemogućih obrana golmana, lik mi prijeđe centar i gotovo iz mrtvog kuta zabije mi gol. Klasika, lopta visoko a golman roni po travnjaku. S druge strane meni brani iz nemogućih situacija. Jednostavno nemamo iste uvjete za igru. No model rivalsa ove godine je potpuno lišen ikakvog natjecateljskog naboja pa je sasvim svejedno dobio ili izgubio. Odmah sljedeću tekmu igra vraća. Zabijam identična dva gola gdje sada njegov golman roni po travi a lopta ide iznad njega, i onda kao šlag njegov golman si sam zabija gol. Stvarno ne vidim neki smisao u ovakvom usranom gameplayu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=G7I1dkfr7y8&ab_channel=PlavaBoja

DoctorEvil pon 18.10.2021 21:13

Ja sam već lagano počeo gubiti volju za ovu igru. Svaka tekma igram protiv jače ekipe, a cijene top igrača su ogromne i meni bi valjda trebalo 2 mjeseca grinda da kupim Salaha i Manea. A do tad će već izaći tko zna kakve kartice i opet si u zaostaku. Sve se svodi na kvalifikacije za WL, ako ti uspije onda imaš nekih 100k tjedno, ako ne imaš kurac... Rivalsi su totalno bezveze, zašto su razjebali onaj stari sistem sa sezonama.

Hoćeš obični seasons, tamo pak svaka tekma PSG i ništa drugo. Nema više ni onih match lobby gdje se moglo igrati nekad 2v2 kad bi sve drugo dopizdilo.

 

Već mi dođe malo žao što sam ovo kupio, mislim da mi je ovo zadnja FIFA jer ova igra je samo gubitak živaca i vremena.

SimeKZ uto 19.10.2021 09:10
Ivan1985 kaže...
  • Odjebao sam fifu na pc zbog laga nagon svakog skilla i presao na ps5. Sad imam delay od sekunde na RS i na LS.  Koji kurac su napravili od ove igre.

Na obje platforme imas delay. Da nije mozda do tebe nesto?

movie uto 19.10.2021 09:24
Ivan1985 kaže...
  • Odjebao sam fifu na pc zbog laga nagon svakog skilla i presao na ps5. Sad imam delay od sekunde na RS i na LS.  Koji kurac su napravili od ove igre.

Ako si na t-comu to je normalno. Imam u kući dvije internet veze, t-com i A1. Na t-comu je neigrivo, bar kod mene. Kad se prebacim na A1, milina, opet kažem bar kod mene.

crorockycro uto 19.10.2021 09:35
movie kaže...
Ivan1985 kaže...
  • Odjebao sam fifu na pc zbog laga nagon svakog skilla i presao na ps5. Sad imam delay od sekunde na RS i na LS.  Koji kurac su napravili od ove igre.

Ako si na t-comu to je normalno. Imam u kući dvije internet veze, t-com i A1. Na t-comu je neigrivo, bar kod mene. Kad se prebacim na A1, milina, opet kažem bar kod mene.

 Isto sam igrao i na T-Comu i na A1, delay nije bio prisutan nigdje. Na obje mreže sasvim dobro funkcionira. Vjerojatno je do EA servere i sreće

Ivan1985 uto 19.10.2021 09:37

Nije do tcoma, jednostavno imam taj neki delay pa cak i u practice areni. Na ps5 nista ne trza, i sve radi uredno za razliku od pcja, ali imam delay na obe gljive. Npr kad maknem RS desno za obicni ball roll treba mu sekunda da animacija pocne, dok to na pcju nije tako, sad jel to zbog navike, ne znam, al imam probleme u obrani zbog pracenja igraca, jer mojem treba pola dana da promijeni smijer.

Skilledžija uto 19.10.2021 10:34

Meni se često događa da mi dodavanje ili pucanje ne lovi iz prve.

Ponekad radi kako treba, ali ponekad kad stisnem da doda iz prve, on prvo štopa pa tek onda doda - isto i za pucanje.

Ne znam jel do veze ili je igra toliko sjebana pa se zato to događa?

 

Inače sam na T-comu i skoro u svakoj partiji imam light-show na sredini ekrana.

Doduše, ne trza kao u ranijim fifama pa se može relativno normalno igrati, ali dogodilo mi se nekoliko puta da mi se igrači jednostavno zalede na par sekundi i onda ubrzani film dok ne dođu do stvarnog vremena.

Skužio sam da se protivniku to ne događa jer oni u takvim situacijama normalno igraju i dodavaju se.

Pretpostavljam da je to do moje veze.

movie uto 19.10.2021 13:47
Ivan1985 kaže...

Nije do tcoma, jednostavno imam taj neki delay pa cak i u practice areni. Na ps5 nista ne trza, i sve radi uredno za razliku od pcja, ali imam delay na obe gljive. Npr kad maknem RS desno za obicni ball roll treba mu sekunda da animacija pocne, dok to na pcju nije tako, sad jel to zbog navike, ne znam, al imam probleme u obrani zbog pracenja igraca, jer mojem treba pola dana da promijeni smijer.

Aj se logaj pa da ti izbaci rezultate konekcije zadnjih par dana pa stavi da ih usporedim sa svojima na A1. Baš me interesira.

 

https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/

movie uto 19.10.2021 21:23

Meni iz marquee sbc izleti icardi i to je to. Iz player picka kroos i onaj portugalac RB 82 ucl kartica a odigrao sam ih oko trideset.  Ostalo nije vrijedno spomena. I tako to... Opet sve ostaje na marketu pa koliko zaradim toliko i imam.