SimeKZ ned 13.9.2020 09:08
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
Knappa89 kaže...

Očito imamo različiti pojam toksičnosti igrača. 

Ako mi neko u najkompetitivnijem modu u igri uđe u tekmu sa 7 loan kartica, od kojih su neke najbolje u igri, a pritom mi još nakon prvog gola krene sa glupim proslavama i gledanjem replaya gola i svega ostaloga, onda je on za mene toksičan igrač, idiot, moron i smrad.

 

 

 

 

 Iz istog razloga ja smatram takve ko ti toskične i kancerogene igrače.

 Zašto? Zato što spuštaš rejting ekipe tim bronze igračima na klupi, umjesto da koristiš mogućnost da ako ti se netko ozljedi imaš adekvatnu zamjenu na klupi, ti stavljaš bronze retarde u tim kako bi te spajalo sa lošijim timovima. 

Sereš, a nisi ništa bolji nego ti protiv kojih sereš. Ah....

 Bronze metod ne radi odavno. Cisto stvar psihe i navike. Tak da njegovo stavljanje bronze ili high rateda ne cini ga toksicnim... Ovo kaj je on nabrojal je cisto toksicno ponasanje. 

 Stvar navike od čega? Od upravo toga što sam gore napisao, od navike skidanja rejtinga ekipi s kojojm igraš, umjesto da uživaš s igračima koje imaš i napraviš si više opcija za eventualne zamjene. Neee, bolje je slučajno se 'naviknut' na skidanje rejtinga ekipi kako bi pokušao dobit veće jazavce sa što manjim rejtingom... Daj nemoj me veslat bezveze...

 Opet ti kazem. Bronze metod na klupi ne radi. Neces dobit nista slabijeg protivnika. 

movie ned 13.9.2020 20:49
Klipson kaže...
Nemam baš iskustva sa fifom, uzeo sam za 38kn na ps storeu pa me zanima jel bude neki roster update za fifu 20? Jer mi se neda kupovat nova a vjerojatno ne bude nikakvih bitnih novina

 Kada bi bilo tako, kome bi prodali fifu 21?

movie čet 24.9.2020 10:14
Joky007 kaže...

Kak sad kad dođe fifa 21 jel se fut onda na 20 zatvara ili se moze normalno igrat i dalje

Ljudi još uvijek igraju fut 18 a kako onda ne bi igrali fut 20. Igrat ćeš ga još par godina ako će ti se igrati. Samo će se smanjivati broj igrača i market što je logično jer velika većina igrača prelazi na fut 21.

Rossonero_cro uto 17.11.2020 14:53

Pozdrav.
Da li je netko od vas imao slicnih problema sa igranjem online Fife2020. Naime kad krenem igrati ne rade mi dva gumba, trokut i kvadrat. A i igraci kao da nisu “moji”, sama igrica mi mijenja igrače s kojima ona misli da bi ja trebao igrati. Radi mi samo X i O.
Pa vas molim za pomoc, sta da uradim s igricom. Jer je nemoguce igrati.