picajzla0707 sri 14.10.2020 23:32

Ma i ja ne volim mp, ali imam frenda s kojim bi nekad mogao zaigrat pod uvjetom da nije opći mp nego samo nas dvojica. Upravo sam mu uzeo jedan ključ i trenutno skida igru, on je totalni fallout frik, čak je četvorku odigrao nekoliko puta

forumaš čet 15.10.2020 10:09

malo probao, level 4 pa ogladnio :D

igra forsa vsync i performanse su grozne, preko nvidia experienca stavio na high i u driverima vsync na adptiv pa sam konačno dobio cc 80 fpsa, prije toga 40-60, trzavo. sad radi kako treba. igra je baš što sam i očekivao, istraživanje i zabava.

VooDooZg uto 13.7.2021 19:53

Počeo sam neki dan igrati ovu ne znam kako da ju nazovem igru ili šta - kupio sam je kad je izašla i reko ajd da probam ponovo..

 

Znači ne postoji u mojih 30 godina igranja igra gore smeće zbagirano od ovog govna, ova "igra" i "igra" kaj će ti se prvo desiti - da li će te izbaciti ničim izazvan sa servera usred nego questa di se pol sata jebeš da ga prođeš i onda imaš ništa, da li će se zblokirati jer se desilo ne znam kaj neko je server hopai craftao nekaj kaj ne smije zbog gazilion glicheva i srušio server, da li će ti dati quest koji ne možeš odraditi jer je neki 16ti igrač slučajno prolazio pa ubio sve koji su se sponali za tebe, osječaj gađanja nečega i kretnje a.i. i njihova pozicija na serveru u odnsu na klinet iliti tebe veze s mozgom nema, možeš 3080 imati ali igri će fps na medium padati na 30 fps-a..

 

Mislim ne znam kaj više napisati, ja sam fun Fallout-a od dvojke koju sam zaigrao kad je išala prije 100 godina - pa mene samo zanima ko radi u tim studijima danas, pa kakvi su to retardi, pa niti jedan studio unatrag 10 godina ne zna napraviti igru bez milion bugova niti ju popraviti nakon koliko 3-4 godine od kako je izašla -- a kaj je najbolje majstori imaju onaj atom shop di bi ti trebao kupovati za prave novce :))))) u ovoj igri :)))))  pa koliki je to đon od obraza,, i sad oni najavljuju neku novu igru ono grafika luda svemir itd...  stari moj pa vi niste za raditi tetris online jer i to bi sjebali pa dajte prdajte studio kinezima ili nekom pa nek otkupe par normalnih manjih studija da to naprave kak spada ali ono po sistemu da moraš doći raditi u kinu jer te tam krknu ak ne ispuniš uvijet i bok Pero,,, pa ovo je horor nad hororima  

Skullscar1989 uto 13.7.2021 22:46

počeo sam igrati prvi dan kad je igra izašla... naravno ima hrpa bugova od kojih je par relativno novijih i jako iritantno- neki dijelovi zemlje doslovce propadaju ili su itemi u zraku, lebde. znači hodam i krene neka nakupina kamena i umjesto da hodam po njoj, ja hodam kroz nju. ne znam što su sjebali ali toga prije nije bilo. općenito igra mi radi na 60 fps na 1080p sa svime na high. shadows su im odvratni, da bar ima neki način da ih potpuno isključim... 

ali questova ima more... uveli su žive ljude (npc-ove) što je uvelike popravilo cijelu atmosferu a ne da samo pronalazim holo i kosture... 

atom store je natrpan svime i svačime. naravno da pokušavaju izmusti hrpu novca. ja sam uzeo čak i fallout 1st jer mi je nekad jednostavno dosta svega i želim sam odraditi neki evenat itd. ali u vezi questova i toga da netko drugi ubije nešto što meni treba, to mi se još nije dogodilo. grafika je blagi užas, optimizacija je još gora. ali to je fallout, dodavanje npc-ova mi je podiglo igru sa cca 3/10 na 6/10 trenutno. puno questova, zanimljivih stvari za istraživanje.... hebiga, ja igram hehe

Brki1994 sri 14.7.2021 08:33

Ovaj Fallout bi igrao s guštom d aga pretoče u neko singleplayer iskustvo i stave neku priču. Mislim da bi uživao. Ovako s tom multi komponentom, probao i deinstalirao.

 

VooDooZg nema više do Fallouta 1 i 2. Ona atmosfera i sloboda izbora je bila vrhunska. New Reno i porno glumac 

forumaš pet 29.7.2022 20:27

Kreno konačno sa ovom igrom, natukao u 5-6 dana 40 sati, jebena je igra. Ispeglana je sad pristojno, ima još bugova ali skroz je igrivo. Ogromna mapa i hrpetina sadržaja. Već vidim da bu ovdje stotinjak sati...

Rhodin sub 30.7.2022 09:32

Probaj, nemaš što izgubiti.

Da je gušt? Ha...

Imaš povremeno osjećaj Fallouta, može se jako puno toga "solo", PvP nije obavezan, ali u zbroju... najgori Fallout ikad sa paralelnim mikrotransakcijama i pretplatom koje nisu obavezne, ali izuzetno je iritantno ne imat ih radi ograničenja storagea.

 

Ja nisam nimalo oduševljen, dapače.

 

Ne znam kako je sada sa DLC-om i dodanim NPCovima (početak nije imao NPCove) , ali iskreno sumnjam da su uspjeli iz "onoga" dobiti dobru igru.

 

Po meni cashgrab inajgora varijanta Fallouta, uključujući tactics.

Čak i Fallout 2 unofocial multiplayer patch je puno, PUNO bolji od ovoga.

forumaš sub 30.7.2022 09:45

Napraviš si ruksak u kojem nosiš trideset kila opreme povrh onog klasičnog što nosiš...a radnih stolova za koristiti materijale ima posvuda. Količina sadržaja u igri je ogromna.

IMO uživam u ovome jednako kao što sam uživao u Falloutu 4 i igram isključivo solo bez pretplata, platio igru smiješnih sedam eura.

picajzla0707 sub 30.7.2022 10:15
forumaš kaže...

IMO uživam u ovome jednako kao što sam uživao u Falloutu 4...

 auh, ti si kao moj frend, igrao je četvorku do kraja i opet, a igra i ovo već godinu ili više non stop

ja se nemrem natjerat da završim četvorku da me ubiješ, a teški fan serijala i svaku igru sam preko nekoliko puta odigrao

tehnički mi je četvorka super i bio sam oduševljen prvih par dana, kasnije meh, otupilo zadovoljstvo, nešto fali da ga jebeš

Rhodin sub 30.7.2022 12:49
forumaš kaže...

Napraviš si ruksak u kojem nosiš trideset kila opreme povrh onog klasičnog što nosiš...a radnih stolova za koristiti materijale ima posvuda. Količina sadržaja u igri je ogromna.

IMO uživam u ovome jednako kao što sam uživao u Falloutu 4 i igram isključivo solo bez pretplata, platio igru smiješnih sedam eura.

 

E, vidiš, tu se razlikujemo.

 

Ja sam četvorku uzeo odmah sa Season Passom, četiri puta započinjao, potrošio sate na osvajanje i gradnju naselja, ali u priču se nw mogu ufurati nikako.

 

Još kad mi je rekao kolega da moram birati u da ne mogu imati naselja/minuteman i recimo BoS, sve je palo u vodu. DLC maltene nisam tako, samo sam Bethesdi isipao pare u džep i za nagradu dobio grozno loš Fallout 76.

 

I 3 đi je igriv bio i pogotovo NV od ovih 3D, četvorka je "meh" isoala u zbroju, a 76 (pogotovo kad je došla) ispala grozna. Nisam zadnjih... godinu i pol plus igrao, ko zna, možda je ispolirana ili nešto, al ovo je onako 35-45/100 igra uvrh glave bila ako zažmiriš na jedno oko i zaškiljiš na drugo za bugove.