Battlefield Heroes

probaj updateat punkbuster

jesam. updatao sam ga al opet me izbaciva non stop. )=

a nekad mi kaze i ovo kad me izbaci : PB IMPORTANT : This is PB server requires (A1376 C2.206) - ERROR loading PBLC

"Ručno" skini najnoviju verziju PBa ( prethodno izbriši ovu koju trenutno imaš ), i onda je snimi.

uspilo mi je. fala puno =)

Da malo oživim temu
Igra li tko ovu igru? Eto, ja jučer počeo malo rekreativno igrat, čini se zanimljiva
Kako se zovu vaši ''heroji''?

ja sam 22 to ti je timska igra dobra drustvena!!!!!!!ja sam si uze bf ali ce ti dosadit!! lkad dodu naravno novi hitovi!!

moze pomoc kad ocu igrat BH moram ju skinut i ako da kolko onna ima MG ili GB

uspilo mi je. fala puno =)
Nemoraš pisat puno hvala samo stisni tipku hvala ispod poruke koja TI je pomogla

da vas pitam..koji je najbolji heroj da ga napraviM??

Da malo oživim temu
Igra li tko ovu igru? Eto, ja jučer počeo malo rekreativno igrat, čini se zanimljiva
Kako se zovu vaši ''heroji''?
Da, igram ja Kad sam igrao betu, nervirao sam se zbog bugova i desilo mi se da nisam uopće bio u mogućnosti igrati sa sniperom..

Nisam siguran, probaj pronaći na njihovim forumima.

oko 300 + updates, ja mislim , davno sam ja to igrao, dok je bila u beti, i onda kad je i izasla iz bete igrao sam... dobra igra, ali ipak vremenom dosadi ;)

ja igro 1h i dosadilo..

MOžete li mi molim vas reći koja je minimalna kon fa za ovu igricu?

Ovdje ti piše- http://www.battlefieldheroes.com/en/hardware
Minimum Hardware Requirements
* Operating system: Windows XP or Windows Vista
* CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.0 GHz
* RAM: 512 MB (1Gb on Windows Vista)
* Video Card: 64MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible
* Hard Drive space: 1Gb of space is required to install the game
* Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection

Ajde da vidimo koliko nas igra još bfh??
Lajk svi koji još igraju!
Dodajte me- Mihaelheroe

Ajde da vidimo koliko nas igra još bfh??
Lajk svi koji još igraju!
Dodajte me- Mihaelheroe
igram ja
19malada91

igram i ja who_am_I?!

Evo tko treba dobar klan (jedan od bolji) sa 2 servera neka dode kod mene.
http://tmcm.darkbb.com/forum

Ja sam bio lv15 , prošle godine sam počeo igrat , trenutno nemam volju igrat igre , dosadilo mi.

Mogu ja?

http://www.battlefieldheroes.com/en/store/hot-deals Captain Royal Set i Metallo Set novo!

Vidim da vas još igra herose!!! A ja taman prestao igrat....

Btw bok deči Pixi i Ferentin.
Da ovaj sad trenutno u Bfh se organizira Svijestko Prvenstvo poslat cu vam detaljne detalje ako vas zanima.
Ja imam 30,28,21,22,17,10 lvl pa ako hocete adaj te me na Vorpen...
[Ako možete vidjeti tu gore u topicu jednom prije godinu dana kad sam napisao xD]

Ja imam lvl 21, 6 i 1... Dugo, dugo nisam igrao (aktivirao sam se opet ovaj tjedan)...
BTW, izgleda da je EA pod teškim napadom.
Prvo mi bio došao mail da promijenim password an Origin-u, a sada je i Heroes pod napadom, izgleda...
Battlefield Heroes is Offline
We are currently investigating an apparent security breach related to our free-to-play Battlefield Heroes franchise. We are working to identify which accounts were affected and will take all precautions to ensure those players are notified as quickly as possible. We apologize for any inconvenience and hope to have the game back online shortly.
ja udem u igru i igram nekih 1 minutu .. onda me izbaci iz igre. i vrati me na desktop i pise mi : You were kicked by punkbuster. (22). tako me cilo vrime izbaciva. pls sta da napravim . fala