Battlefield 4

Pozdrav svima!
Zna netko kako riješiti ovaj problem? Počelo mi se to pojavljivati nakon mislim predzadnjeg GPU driver updatea.
Evo što sam sve probao:
1. Instalirao stariju verziju drivera (brisao trenutno verziju pomoću DDU iz safe mode-a)
2. Probao uključivati V-Sync i borderless mode
3. Našao na netu da AMD gaming evolved app može urzokovati smetnje, njega nemam ali u amd CCC (ili kako se već sada zove) su bili nekakvi "gaming" profili pa sam to brisao i nije pomoglo
4. Napravio još jedan svježi install drivera ali ovaj puta bez CCC
Jel ima netko još koji savjet što da napravim?
Ništa nije OC-ano, temperatura grafičke 60 °C.
P.S. ssd sam defragmentirao i promijenio termalnu pastu
sve super, jos da si napisao u cem je problem bi i pomoglo mozda
edit: sad tek vidim sliku

Ajme koje brisanje... Sad ste ga decki stvarno pretjerali. Dujini multici, dama prijeti nozevima, sinke shitposta....

Ajme koje brisanje... Sad ste ga decki stvarno pretjerali. Dujini multici, dama prijeti nozevima, sinke shitposta....
Petko testira može li Banhammer doći do otoka.

ja nebi HS ovako ni sa Neninim kucnim uradkom i Dr. Fury menijom https://m.youtube.com/watch?v=J-nJwf2qK1c

@Mrski, lik je vjerojatno imao upaljen neki boost, ako se dobro sjećam boost bodovi se ne vide u reportu, ali u SPM-u da.
EDIT:
jopis ragequit?
Jok, rsod, nakon dugo vremena.

H igra 4 eura do 13. :)

Kad imas official server i nemas ban komandu pa moras ddosat citersku gamad da odjebe sa servera,koji bogovi http://i.imgur.com/V2W2fcS.png

All Battlefield 4 Easter Eggs

Pitanje
Zasto je Dice "ubio" natjecateljsko igranje u bf4?

Pitanje
Dobro pitanje.
Al ja mislim da ga nije ubio, nego ga nije ni bilo.
Ono malo ljudi koji su bili zagrijani za turnire i natjecanja su od svega odustali, prvo kad je BF4 izasao u ocito beta fazi razvoja, pa je svaki slijedeci patch napravio vise sranja nego popravaka, pa uvodjenje lock on sranja, eksploziva i ostalih gadgeta... I na kraju je bila borba za prezivljavanje (koja je jako dobro uspjela pojavom CTE-a) i mozda jos pokoja odluka da se igra priblizi masama.. a time i udalji od veterana.

Pitanje
Dobro pitanje.
Al ja mislim da ga nije ubio, nego ga nije ni bilo.
Ono malo ljudi koji su bili zagrijani za turnire i natjecanja su od svega odustali, prvo kad je BF4 izasao u ocito beta fazi razvoja, pa je svaki slijedeci patch napravio vise sranja nego popravaka, pa uvodjenje lock on sranja, eksploziva i ostalih gadgeta... I na kraju je bila borba za prezivljavanje (koja je jako dobro uspjela pojavom CTE-a) i mozda jos pokoja odluka da se igra priblizi masama.. a time i udalji od veterana.
Hmm.. Da.. Ali mislim da su mogli i morali uloziti malo vise truda u to. Sjeti se BF2, hoces conq ladder, inf, 2v2 heli, 1v1 jet.. Scena je cvjetala. S dolaskom BC2 malo se to smanjilo ali bilo je na esl-u. Onda nam je dosao bf3 i hajde tu i tamo, islo je. A s bf4 se potpuno ugasilo. Samim time su se toliki klanovi ugasili koji su igrali BF ili se prebacili na nesto drugo.Izgubili su jedan veliki community..Steta

Hmm.. Da.. Ali mislim da su mogli i morali uloziti malo vise truda u to. Sjeti se BF2, hoces conq ladder, inf, 2v2 heli, 1v1 jet.. Scena je cvjetala. S dolaskom BC2 malo se to smanjilo ali bilo je na esl-u. Onda nam je dosao bf3 i hajde tu i tamo, islo je. A s bf4 se potpuno ugasilo. Samim time su se toliki klanovi ugasili koji su igrali BF ili se prebacili na nesto drugo.Izgubili su jedan veliki community..Steta
Valjda su potrošili svu energiju na spašavanje same igre :D
A ne znam kak ne kuže da je to glavni pokretač igre. Čim više ljudi igra i gleda live prijenose, to se igra više prodaje.
(Pogle LOL..)
EDIT: Evo, jučerašnji video:
https://www.youtube.com/watch?v=vIoH5kABUWk
5 REASONS WHY BATTLEFIELD 4 WASN'T GREAT
Nije baš vezanu izravno uz natjecateljsko igranje, ali objašnjava malen broj igrača, a samim time i sve ostalo.

Je možda u zadnje vrijeme navala novih igrača zbog BF1 hajpa?
Odigrao sam tri runde, i prosjek levela je bio 40-50 :D

Je možda u zadnje vrijeme navala novih igrača zbog BF1 hajpa?
Odigrao sam tri runde, i prosjek levela je bio 40-50 :D
Ne, to je zbog toga što BF4 trenutno košta 5$, kao i BFH.

ja danas odigrao par rundi bfhl sa killstrekovima oko 30... ( bez vozila ) jos kad me ekipa vidi level 15. samo takvo plakanje u chatu 😅 ... Jer vecina i ne zna da se tamo rankovi mogu ponovo tuci kad dodjes do maks levela :)

ja danas odigrao par rundi bfhl sa killstrekovima oko 30... ( bez vozila ) jos kad me ekipa vidi level 15. samo takvo plakanje u chatu 😅 ... Jer vecina i ne zna da se tamo rankovi mogu ponovo tuci kad dodjes do maks levela :)
Vidi ga... Ko oni mudani od 25-35 na norijadi. Easy pickin'

Kako se zove ono oružje u bfu šta ispaljuje metke?

Kako se zove ono oružje u bfu šta ispaljuje metke?
Puška

Rifle puska!

A da nije pljucinator?

Hmmm ne mogu se nikako sitit, ono kad klikneš pa izlaze metci, dagadagadagadagada auf cili se naježin

Ne ne ne ta ona daga daga daga

Daj ne zyebayi daga daga daga radi Golf dizelaš i to si ti čuja u NFS-u a ne u BF-u

Pištolj ?
Predajem se ...

Čarapa, kolegu nisam spasil, al tebe jesam

I meni se to nekad desi. A update drivera sam napravio pred mjesec dana i prije toga i nakon toga mi se koji put to desilo. No evo već 2 tjedna sve radi kak spada.