Et_Tu_Brute? sub 27.2.2021 17:21
Jack Sparrow kaže...

Ne mora biti program, ako je koristio exploit ili nešto slično isto dobiješ ban. Ste možda koristili onaj neki code prije ulaska u igru da maknete intro i takve stvari?

 Apsolutni ništa nisam koristio van shadowplaya... Doduše ima mjesec dana sam ima problema sa nekim virusom, išao bezveze otvorit windows defender kad ono isključen full i nemoze se pokrenut .

Pa malwarebytes našao par stvari, uklonio ih... To mi jedino pada na pamet što je možda moga pronaći anticheat, ako se vrtilo na kompu dok sam igrao... No nadam se brzom odgovoru od Origina, da me neće odjebat...

quickr sri 14.4.2021 08:22
mirzet1976 kaže...
bruno03 kaže...

Strahota!

 Nešto si jako reko teammate-u kad su te banovali na toliko sati, ja sam svom rekao fuckoff i bio samo upozoren od strane EA.

 Warning/bans su kumulativni što znači da naš toksični prijatelj često dobiva ovakve mailove. Sljedeći ban će mu biti još duži.

cvaja997 uto 28.6.2022 22:10

Pratim u pozadini dosta gameplaya Apexa, ono nešto što uvijek radi u pozadini, nekom je TV, meni Apex Youtube. Ovoga nikad nisam mogao ni gledat ni slušat. Ima ih par koji bi se mogli natjecat sa računalom. Previše za mene osobno, previše svega na ekranu. Kad spama "map button" doslovno mi pozli. Jednostavno nije za mene, niti u pozadini, međutim profesionalac u onome što radi.

Super64 sri 29.6.2022 11:24

Ne kužim šta spama ili ne, ali procesirat sve te pokrete u glavi i još k tome one shot headshotat u svom tom kaosu, mi je ono - doslovno nevjerojatno. Dečko ima neki "poremečaj", ali eto ne znam, uspio se nači i primjenit ga u svoju korist barem u fps napucavanju.

DaddyFit sri 10.8.2022 14:48

Wingman je ostao isti sto se damagea tice i zapravo je dobio nerf sa sniper municijom jer je ima manje po mapi i mozes je manje nositi u backpacku. Takoder ljudi opcenito manje koriste snipere pa je teze u end gameu naci sniper municiju u death boxovima. Jedino sto su mu vratili skull piercer pa sad headshot radi vise stete.

cvaja997 čet 11.8.2022 15:16
silvio3105 kaže...
Ne vidim svrhu da Wingman bude sniper ammo. Msm sniper ammo koristiš za snajpere, ne kolutaše za ruski rulet

 /Malo editirano, dodane neke misli i činjenice/ Zato da ga nerfaju. Wingman se dominantno koristio jer je jako inventory efficient. Stack heavy je 60, doslovno nađeš metke posvuda. Wingman možeš koristit za sve udaljenosti. Pošto je pištolj, strafe speed je veći nego za AR/LMG te je dominantan i u CQC borbama. Umjesto da se igraju sa damage reduction, bullet drop, bla, bla, ostavili su karakteristike pištolja iste sa ovim potezom, međutim napravili su posao sa promjenom municije koju pištolj koristi. IMO fantastičan potez. Thinking outside the box. Meni je igra super, međutim konstantno sam u diamond/masters lobijima. Sad kad je nova sezona, malo je bolje tih par dana jer se neki vraćaju isprobat. Ne želim dominirat, samo želim imat priliku. Većinom me masters ubije prije nego što ga uopće vidim. Tolika je razlika nekoga tko melje 10+ sati na dan i nekoga tko igra 10 sati na tjedan. Također, novi DEV tim se jako orijentirao na competitve aspect. Promjene u ranked sustavu su dosta loše za casual i solo que igrače. Prije sam igrao ranked u gold lobijima jer je bilo fer. Bilo je zabavno. Sad nije ni fer ni zabavno. Iako je sad to pravi ranked, svi se bore za bodove, igra se taktički, ja to ne volim. Ne volim partiju od 23 minute. Također, kad je bio armed and dangerous, izbor mapa je bio fantastičan. Skoro u svakom trenutku si mogao igrat mod s obzirom na mapu. Osobno ne podnosim storm point tako da je meni izbor mape važan.