Jezdimir sri 17.6.2020 16:00
zed444 kaže...

Hvala ti na odgovoru. ovaj Amazfit GTS je skuplji od Xiaomi mi watch color koji ima bt5.0 i 50 metara može u more. Mislim da ću njega kupiti. Po internetu ima solidne kritike. Nisam baš pri novcima za neke skupje varijante... na aliexpressu je 120$ uz besplatnu dostavu. Ima li možda neka konkurentna cijena u hr ili negdje da je dostava u desetak dana? 

 

Jedino što Xiaomi mi watch color izgleda prodaju samo u Kini i to s kineskim softwareom :-(

 Ako ti je prioritet kvalitetan prikaz sata, onda, po mom mišljenju, amazfit GTR ili GTS, ipak imaju amoled zaslon kojeg se nebi posramili ni dvostruko skuplji pametni satovi, a ako ti je bitno da sat ima koliko toliko pristojan GPS, za potrebe rekreacije, onda bih ja definitivno izabrao Amazfit Stratos 3, čiji prikaz, s obzirom da ima transreflektivni zaslon, je na direktnom udaru sunca vidno bolji od amoled zaslona, ali je dosta slabijeg prikaza u slabije osvjetljenim uvjetima, tako da mu je prikaz uz uključeno pozadinsko osvjetljenje dosta ispran, ali dobro čitljiv. Uz to Stratos ima i 4 gb memorije, na koju možeš uvesti glazbu i slušati je preko bt slušalica.

srcipesak pet 19.6.2020 00:56

Probaj factory reset na bipu (ako postoji). I ponovno trebas spojiti onda s telefonom, ko prvi puta. Pišem jer sam jedan mi band 4 koji je podivljao slozio. Obicni reboot nije apsolutno nista pomogo. Factory reset ga je ispleskao i doveo u red :P

Blazebum pet 3.7.2020 20:48

Može se povazati heart belt (traka), samo mora i traka imati bluetooth.

 

Mene zanima koji sat da kupim: amazefit Verge ili Verge Lite? Ciejnovno su skoro pa isti. najveća dilema mi je u sljedećem:

- Verge Lite nema Gyroscope, Geomagnetic i Air pressure senzor ali baterija traje 4 puta duže od Verga.

 

Sat prvenstveno kupujem za trčanje. Pomozite :)

unique83 čet 16.7.2020 12:19

Zna li itko može li se npr. pokrenuti workout na mobitelu, a da mi automatski pokrene i workut na satu, konkretno GTR. Zašto ovo želim? Pa iz jednostavnog razloga jer je GPS na satu, blago rečeno, sranje.

Dakle htio bi pratiti trenutni puls, brzinu i udaljenost na satu, ali na način da koristim GPS sa mobitela.

CyberDemonVZ čet 20.8.2020 15:11
Dodinho kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dodinho kaže...

Stigao novi firmwire, razvalio mi hrvatska slova...

 Hvala na informaciji!

koji model imaš?

 GTR 47mm

 A dobro, i tako vjerojatno moj Amazfit Pace više neće dobiti update.

zelenapaprika sub 22.8.2020 17:55

2 godine imam Stratosa2 i prilično sam zadovoljan njime. Amazfit app je u početku bio ok dok je sada drek. Dio podataka ne preuzme sa sata, a sat troši bateriju kao sumanut u komunikaciji s appom. Na kraju ugasim i upalim sat kako bi prestao trošiti bateriju nakon poluuspješnog syncha. Jadno.

CyberDemonVZ čet 3.9.2020 11:09
Dodinho kaže...

Stigao novi firmwire, razvalio mi hrvatska slova...

 

BoTiA kaže...

kupio sam GTS sat ... vidim da ne podržava HR slova sa kvačicama (žćčžšđ)  .... postoji li kakvo rješenje?

 Vidi gore. Dogodilo se poslije updatea.

Il skužiti kako napraviti downgrade, ili čekati update i nadati se najboljem.

gyges ned 6.9.2020 09:14

Može pomoć, 

Kupio sam Stratos 3 u HG spotu i primjetio pojačano trošenje baterije. Napravio factory reset, napunio sam ga 100%, stavio u airplane mode i ostavio 12 sati u ormaru. Potrošio je 20%. Znači dnevno 40% ako se ne koristi.

zelenapaprika ned 6.9.2020 15:04
gyges kaže...

Može pomoć, 

Kupio sam Stratos 3 u HG spotu i primjetio pojačano trošenje baterije. Napravio factory reset, napunio sam ga 100%, stavio u airplane mode i ostavio 12 sati u ormaru. Potrošio je 20%. Znači dnevno 40% ako se ne koristi.

 Trebalo bi se smiriti nakon dan, dva. I probaj ne spajati ga s mobitelom jer onda zna posrkati puno baterije. Imam starog Stratosa 2 godine i nakon nekih updateova neki su se vlasnici žalili na pojačanjo trošenje baterije, ali se to ipak smirilo nakon nekog vremena. Nisam imao tih problema, ali sam imao i imam problem s BT-om i spajanjem s aplikacijom na mobitelu kada se baterija pretjerano troši. Lijek je - kod mene - ugasiti, pa upaliti sat i sve je opet ok.