pasko sri 28.12.2022 22:21
SIII Deny kaže...
Kod mene u astri h nije tako kao što ti navodiš. Iznjeo sam svoje iskustvo sa spajanjem mobitela + sata + auta kako je u mom slučaju, ne mogu znati kako je na drugim autima ili točnije tvom. Tako da sa izjavama da moja priča pije vodu ili ne nema smisla ni komentirati. Svi smo ovdje da bi jedni drugima pomogli u različitim situacijama. Ili iznijeli svoje mišljenje. Bude tu i prepiranja, ali to je već neka druga tema

 pa onda frende napisi da je to tvoj slucaj i koji auto a ne generaliziras stvari bez da si isprobao i druge stvari

gnomisa čet 29.12.2022 21:47
hummer0 kaže...
Zaporožac kaže...
gnomisa kaže...

 Huawei GT2 pro je izgledao cool i materijali su top ali funkcije su patetika a malo i laga, kao da proc nema dovoljno snage ili je "operativni sistem" komatozan. . Ovdje imaš sve, navigaciju google mapsom, pisanje poruka, pozivi, notifikacije koje se ne duplaju kao kod kineza, google pay, možeš vidjeti sliku koju dobiješ npr. preko whatsappa a ne da ti napiše "picture received" ili tako neko sranje pa ti dođe da ga razbiješ o pod.

Dobro da si se vratio na "staro".

Previše si hvalio taj GT2, a sad si shvatio da nije to-to,  iako GT2 ima odličnu autonomiju.

 

I zar ti nije više taj GW5 ženskast, kao što si pisao da je GW4 ? 

 Kaj nije rekao da je 5-tica malo peškasta. 

 Ma peškasta je nego kaj. U biti više je dosadno i nekako obično, okrugla pločica, ne liči na sat. Prednost te pločice kaj se može furat ispod rukava jakne i ne smeta. Huawei ima look i materijale, bateriju, ali funkcije su samo za najmanje zahtjevne.

@Zaporožac, pederasto, ženskasto..to je to, taj look...mogu se ja zajebavat do unedogled...

Did12 pet 13.1.2023 19:15

Pitanje: ima li GW4 ili GW5 opciju slicnu kao Garmin Live Track?

"Prikaz staze značajka je funkcije LiveTrack u aplikaciji Garmin Connect koja korisnicima omogućuje da s drugima podijele svoju planiranu stazu. Pratitelji mogu vidjeti lokaciju korisnika u stvarnom vremenu, kao i da li trče ili voze."

gnomisa ned 29.1.2023 18:24
dax-lax kaže...
Kaj ima novo?

 Samsung Galaxy Watch 5 e Watch 5 Pro they are receiving the first update of the year. The update introduces several important innovations, including the new function "Device diagnostics” which offers an overview of the health of the battery and the correct functioning of other parts of the smartwatch. 

 

  • Added a new Camera Controller feature: it is now possible to control the zoom of the smartphone camera remotely, directly from the smartwatch screen or by rotating the bezel. Be careful, though, as this feature is only supported on flagship models released after the Samsung Galaxy S20 or Z Flip with at least One UI 5.1.
  • Samsung members: A new “Device Diagnostics” option has been added to check if the Galaxy Watch battery status, touch screen, and other smartwatch hardware components or features are working properly. To take advantage of this new feature, you need to update the Samsung Members app and Galaxy Wearable to the latest versions.
  • Stability and reliability: The stability of Samsung Galaxy Watch 5 and Watch 5 Pro has been improved.

Besides that, the update also introduces the latest sui security patch devices in question.

zabranjeniples pet 3.2.2023 18:06

Ekipa, jedno pitanje vezano uz ove pametne satove.

Ako uzmem LTE sat, recimo Galaxy Watch 5 verziju, dal imam mogućnost korištenja istog broja kao u telefonu na A1 mreži (kad sam na terenu, uz mene je često samo službeni telefon) ?

 

Unaprijed hvala

gnomisa pet 3.2.2023 18:21
zabranjeniples kaže...

Ekipa, jedno pitanje vezano uz ove pametne satove.

Ako uzmem LTE sat, recimo Galaxy Watch 5 verziju, dal imam mogućnost korištenja istog broja kao u telefonu na A1 mreži (kad sam na terenu, uz mene je često samo službeni telefon) ?

 

Unaprijed hvala

 Koliko ja znam to su u Hrvatskoj ukinuli iz nekog perverznog razloga. Sada možeš imati ISTI broj samo na mobu ili mobitelu.

zabranjeniples pet 3.2.2023 23:13
Did12 kaže...
Mozda ima ako uzmes posebnu tarifu za sat pa na mobitelu podesis preusmjeravanje poziva na sat, ili obrnuto. Ali da, steta sto A1 i ostali telekomi u HR nedaju multisim opciju.

U HT su mi rekli da nemaju nikakvu mogućnost, oslim klasike, spajanja preko bluetooth.

U A1 ni oni sami ne znaju što ih pitam, tako da nisam dobio konkretan odgovor, osim nešto u stilu ''obratit se proizvođaču sata''.

 

Ukratko, smiješno da u 2023. godini nemamo ovu opciju, bez koje LTE opcija sata nema apsolutno nikakvu svrhu.

Zaista ne vidim zašto bi netko koristio navedeni sat u smislu da uzme dodatni broj ili da ga prioritetno koristi umjesto mobilnog telefona.

bik sub 4.2.2023 17:49

Dobio danas dodatni punjač za gw5 s ebaya, kaže 10w punjenje kad ono šipak, probao puniti i nakon minute sat vruć i zaustavio punjenje.. ide nazad lopivima.
Ima tko za preporuciti punjac 10W a da ne kosta 30eur?

bik sub 4.2.2023 20:54

Nisam znao da ne postoji alternativa za brzi punjac kao sto imam npr. za mob a trebao je služit samo kao rezerva u autu kad idem na duži put a ne ponesem orginalni.

Reklamiraju ga kao 10W fast charging za gw5..