gnomisa sub 7.12.2019 19:52
love2ml86 kaže...
gnomisa kaže...

Sredinom 12 mjeseca u EU izlazi Honor magic watch 2...praktički kao Huawei GT2 s malo jeftinijom narukvicom (koja se ionak može mijenjati)..cijenom bi trebao biti povoljniji od Huaweija GT 2 (pogotovo kad mu padne cijena kao što je i kod GT2 koji je sad već 1700kn). Cijena koja se spominje je 189 eura za veću verziju koaj podržava i pozive, baš kao i GT2.

 Može li info da GT2 podržava pozive? Pod time misliš da se na njega može pričati ili?

 Kažem, gotovo je identičan gt2. I može se pričati prek njega, ima i mic i zvučnik, i to oba dosta kvalitetna kao i kod gt2. Imaš već neke recenzije na youbito. Btw ja naručio gtr pa javim dojmove. Probao ga u dućanu, onaj alu crni sa smeđom narukvicom (iznutra crna gumirana), jako udoban i lijep sat. Navodno je zadnji firmware ubrzao wake up screen time i gps (gps meni nebitan)...

gnomisa pon 9.12.2019 10:13

Mislio sam da smo svi ovdje veliki dečki i da pričamo o velikim verzijama satova. Kako rekoh, Magic 2 je skoro identičan GT2, dakle ima podršku za razgovor preko sata. Ali iskreno ja tu funkciju na galaxy watchu nisam koristio, toliko je glupo i često nepraktično (bučna okolina) da ti to ne mogu opisati. Pisanje poruka sa sata ne podržava niti je dan huawei a na galaxyu je totalno bezveze, puno je lakše na mobu. Stvarno ne kužim zakaj te neke funkcije toliko reklamiraju na satovima kad su totaln obezveze i nepraktične.

gnomisa pon 9.12.2019 11:55
Ivan35 kaže...

pa da, ali možda su su onoj recenziji imali manji i zato napisali da se ne može pričati...

nego, frendica ima gt2 i uredno priča na njega kad je u autu i solidno se čuje

 Nisam pisao da se ne čuje u autu. Fora je da ako si negdje vani onda se teško razgovara radi okolne buke plus što se osjećaš kao idiot. U autu imam BT a mob mi je ionak na nosaču pa imam i speakerfon funkciju. Kažem, nije to loše imati ali da je must i nije. Iskreno, nisam ziher da su ti satovi sa zvučnicima baš skroz vodootporni. Nema logike. Znam da je subjektivno ali meni taj GT2 ružniji od GTRa. I to dosta. Onak više za neke sportske entuzijaste. GTR je više šminkerski i više podsjeća na klasični sat a ima sve što meni treba. No svako kupuje što mu odgovara. Usput budi rečeno strap na GTRu mi je puno bolji nego na GT2 (probao sam), iako može se naručiti drugi.

dv14 pon 23.12.2019 09:51

Ima li neko preporuku smartwatcha do nekih 1200kn?

GT 2 mi je malo skup, Amazfit GTR mi se trenutno najviše sviđa, ima i onaj Samsungov S3.

 

Najbitniji mi je izgled, jer bi ga nosio svaki dan. Osobno mi neke extra sportske opcije i nisu pretjerano bitno.

Nekqko mi tu GTR paše jer može biti malo šminkerski i sportski, ovisno o remenu. 

tommek10 pon 23.12.2019 10:42
dv14 kaže...

Ima li neko preporuku smartwatcha do nekih 1200kn?

GT 2 mi je malo skup, Amazfit GTR mi se trenutno najviše sviđa, ima i onaj Samsungov S3.

 

Najbitniji mi je izgled, jer bi ga nosio svaki dan. Osobno mi neke extra sportske opcije i nisu pretjerano bitno.

Nekqko mi tu GTR paše jer može biti malo šminkerski i sportski, ovisno o remenu. 

 Huawei gt za svaki dan meni nema ljepšeg... osim ako hoćeš pricati preko njega i slati poruke to nema

tommek10 uto 24.12.2019 10:33
dv14 kaže...

Nije mi to bitno 

 Izgledom je skoro isti kao gt2, može se naći ispod 1000kn, po meni najveća mu je prednost što baterija drži dva tjedna. Meni je prvi izbor bio isto gt jer mi je vizualno lijep i ima meni sve potrebno. Ali izletio mi je gt 2 po povoljnoj cijeni pa sam na kraju uzeo njega. Naravno pričamo o 46mm verziji. 

bodija čet 2.1.2020 16:20
thebatman kaže...
Krule011 kaže...

https://www.hgshop.hr/pametna-narukvica-meanit-m6-plava/proizvod/236420

Jel dobar ovaj i pouzdan? treba mi najvise za otkucaj srca i jel tocno mjeri?

 Daj još 50kn i kupi mi band 3 

https://aloalo.hr/xiaomi-mi-band3-crni-proizvod-6703/

 

 

Krule011 kaže...

Hvala. Uzet cu onda taj.

 https://www.mall.hr/aktivne-narukvice/xiaomi-pametna-narukvica-mi-band-3-crna?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

ivaninho pon 6.1.2020 16:24

Ja ne mogu shvatiti kakvi su debili ovi u T-Mobileu. Danas sam, kao i prije par mjeseci htio kupiti novi Samsungov sat u nadi da se nešto promijenilo, no apsolutno ništa. Naime, problem je što degenerici nemaju multi SIM mogućnost kao što imaju u Njemačkoj i Austriji i svugdje po civiliziranom svijetu, pa da ti sat ima isti broj kao i mobitel, nego moraš u potpunosti ugasiti karticu na mobitelu, da bi imao na satu. Ovaj problem je sulud, danas mi je debil od djelatnika krenuo objašnjavati da je to zbog opasnosti od terorizma ili zlouporabe, no kad sam mu pokazao i krenuo prevoditi da Deutsche Telekom u Njemačkoj i Austriji to isto nudi, onda je debil počeo zamuckivati. Sram ih može biti, zašto nas tjeraju da od mobitela napravimo cigle koje mogu imati samo Wi-Fi kako bismo imali eSim profil na pametnom satu? Koji kreteni od inžinjera i djelatnika tamo rade. Sastaviti ću opširan mail članovima uprave, da ih pitam kako bi se oni osjećali da su u takvoj situaciji i priložiti ću im dokaze kako ista grupacija to uredno nudi, samo nas prave budalama u Hrvatskoj i seru da se to ne može. Smeća nad smećem!

gnomisa pet 17.1.2020 15:40
mariolla79 kaže...

Stratos 2 za 1050 kn ili gtr 47 mm za 999kn?

 GTR ljepši (moje subjektivno), lakši i ljepši ekran (boje, svjetlina, oštrina) AMOLED ekran. Stratos 2, bolji GPS, ekran nešto malo vidljiviji na suncu ali lošije vidljiv u zatvorenom....malo teži od GTRa. Međutim Stratos ima storage, više meme, nešto glađe radi ali ne značajno. Ukratko ako si "sportaš" outdoor itd. onda Stratos 2 a ako si "šminker" onda GTR.

 

Edit: navodno su zadnjim updateom popravili GPS na GTR i GTS modelima.

doky01akablava sub 8.2.2020 19:21

Pozdrav,koji biste smartwatch preporučili do 200 kn,ip68 i da ima tracking plivanja ?

Gledao sam alija i ovo mi je nekako najbolji izbor

#Aliexpress HRK 196.34 34%OFF | RUNDOING SN80 Smart watch IP68 Waterproof 1.3 inch Full touch round screen Blood Oxygen Men Sport Smartwatch For Android IOS
https://a.aliexpress.com/_sGqpSO

Ili ovaj bakeey
#Aliexpress HRK 175.06 20%OFF | Original S10 IP68 Smart Watch Full Touch Screen Wristband Blood Pressure Oxygen Monitor Weather Display Smartwatch Men Women
https://a.aliexpress.com/_sotIgA