Ostalo

Što znači "woke"?

DarthMarkus čet 1.12.2022 13:02

Ovo je super. Danas se za 99% sranja veli Woke iako cca 50% nije.

 

Eto sad tema pa vičite da je netko Woke zato što je otvorio temu Woke i šprda se sa vajnerima.

 

OP ti si woke zato što nisi dovoljno anti woke (tjst debil).

wyks pet 2.12.2022 09:50

Je li Elon Musk woke ili je pod utjecajem grupacije sekularnih pojedinaca židovskog podrijetla koji kontroliraju zabavljačko-kulturno-drustvene centre moći u Americi i svijetu?

 

 

Korny1603987 pet 2.12.2022 21:34

Čuo sam slične horor priče, kada otac ne može zaustaviti majku i birokraciju da uništi život jedinom djetetu tvrdeći da je klinac trans curica. Pokušava na sve moguće načine, ali jednostavno ne može protiv sustava i majka kreće malo dijete fiksati hormonima i blockerima hormona, bez suglasnosti oca... i tako to ide dok škole šopaju klince propagandom duginih boja od početka. Nije to kod nas pa me boli briga, ali postoji empatija prema normalnim ljudima koji proživljavaju sve to.

 

Woke propaganda i "Vrli novi svijet" autora Huxleya. Zauzeli su gotovo sve medije i sve institucije koje rade s djecom. Tko kaže rečenicu koja se protivi njihovom učenju, isti biva ignoriran ili uštutkan.

Kada se desnica bori za pravo glasa, onda znate kuda im je država otišla. Likovi ne mogu odgovoriti niti što je žena. Svi počnu zamuckivati i svode priču na "žena je emocija i osjećaj pripadnosti određenom spolu", a ako se spomenu kromosomi i reproduktivni organi onda se ostane bez posla.

Stric_Jura sub 3.12.2022 13:27

problem je što se WOKE od poimanja sranja u vlastitom povijesnom dvorištu i shvaćanja da nisi bolji od drugih prometnuo u pederluk i preodjevanje djece i forsiranje toga kao "novo normalno"...

 

 

meni je sasvim dosta i precizno u što hrvatskom jeziku postoji uz ženski i muški i srednji rod...