Nacionalnost, državljanstvo, mjesto rođenja...

Ja sam definitivno najbolji.
Bosanac, Norvesko drzavljanstvo, Sarajevo :) Pa sada kontaj ;)
Za mene je nacionalnost u Bosni najgluplja stvari. U po frke postoje bosnjaci, hrvati i srbi.
U svim ostalim drzavama bi se to zvali bosanci islamske , bosanci katolicke, i bosanci pravoslavne religije.
Postoje i ovi mjesani, ali ti ljudi su obicno oni malo pametniji, pa se necuju. Kako se covjek, rodjen u BIH, sa BIH drzavljanstvom, moze izjasnjavati srbinom, hrvatom ili bosnjakom, to mi nikako ne ide u glavu.

Prije ce Ige dobiti opomenu nego ti.

Dobio je ige nešto drugo umjesto opomene.
Ajd se ostavite međusobnih vrijeđanja i lupanja u prsa tko je veci hrvat.
Vecina koja se sad prsi kao najveci hrvati pobjegli su kad ih se najviše trebalo prema tome psssssst.
Molicu lijepo kratko sažeto i jasno bez vrijeđanja ili ce se još netko pridružiti igi na godišnjem

Onaj ko je pokrenuo ovu temu GARANTIRANO nije imao dobru namjeru.
Nije mi jasno kako se uopce dozvoljavaju ovakve stvari.
I sam sam vlasnik jednog foruma gdje u pravilima jasno pise da ovakve rasprave direktno vode na ban.
Kako dozvoljavate da vas se "nakaci" na ovakve stvari i da se svadjate.
Moderatori mi pogotovu nisu jasni.
Pozz

Onaj ko je pokrenuo ovu temu GARANTIRANO nije imao dobru namjeru.
Nije mi jasno kako se uopce dozvoljavaju ovakve stvari.
I sam sam vlasnik jednog foruma gdje u pravilima jasno pise da ovakve rasprave direktno vode na ban.
Kako dozvoljavate da vas se "nakaci" na ovakve stvari i da se svadjate.
Moderatori mi pogotovu nisu jasni.
Pozz

potpuno nepotrebna tema smatram....slicno tome bi bilo koji broj cipela nosimo ili koje su nam boje oci ... :)

potpuno nepotrebna tema smatram....slicno tome bi bilo koji broj cipela nosimo ili koje su nam boje oci ... :)

Mislim ova tema stvarno nema nikakvog smisla... i trebalo ju je u samom startu zakljucat.
Pitanje za autora teme. Šta to tebi uopce znaci tko je šta... radit nekakvu podijelu na forumu?
Samo ce doci do flejma i bespotrebne rasprave... Hrvat, Hrvatsko, Zagreb.

Hrvat,hrvatsko,Rijeka.

Da vam ljudi kazem ovo: nije bitno odakle smo, koje vjere, mjesto rođenja i sl. bitno je da smo na bug forumu i da se druzimo!

Od kada je BUG forum političan? Zašto ovo nije obrisano?

Od kada je BUG forum političan? Zašto ovo nije obrisano?
Ja sam rodjen u Bosni, u dusi Bosanac, ali zbog nekih razloga takve nacionalnosti nema, pa mogu biti Hrvat, Srbin ili Bošnjak (musliman).
Zbog tih restrikcija se izjasnjavam kao Hrvat (moji su porijeklom iz HR), ali ja sam Bosanac (iako to ne postoji hehe).
Ko prvo, nacionalnost, državljanstvo i mjesto rodjenja su potpuno razliciti pojmovi, to sto je netko rodjen u Hrvatskoj i ima drzavljanstvo ne cini ga Hrvatom...
Kužiš?
A isto tako ima i dosta Hrvata koji nisu rodjeni u HR...
Tako da ti je sam naslov, kao i tema...bezveze