michael sri 5.5.2021 08:44
morrisoN kaže...
Bill Gates raspisao konkurs za novu ženu. Djevojke, ne trebate slati biografije, već zna sve o vama.

 Radi li isto i njegova bivsa supruga? Ne pitam za sebe nego za prijatelja, kaze da mu se cini kao jako zanimljiva zena, neki ce rec da je radi novca, ali nije on takav.

morrisoN sub 5.6.2021 10:25

Danas sam u supermarketu naleteo na dedu i unuka kako hodaju ispred mene. Unuk je sve vreme vrištao i zahtevao nešto... Na to je deda zastao i rekao: "Smiri se Mišo, samo trebaš da se smiriš".

Čak i kada je dečak pao i počeo da udara nogama i rukama o pod, deda je i dalje ostao potpuno pribran i samo je rekao: "Smiri se Mišo. Kupićemo namirnice i idemo kući. To je sve što trebamo da uradimo".

Napokon, na blagajni, kad su deda i unuk stali u red, dete je zgrabilo kinder jaje i zgnječilo ga.

Deda je tada opet rekao: "Smiri se Mišo, uskoro ćemo biti kod kuće", i okrenuvši se prema kasirki, nastavio je: "Ne brinite, oprostite, mi ćemo platiti ovo kinder jaje".

Nakon što su izašli, nisam mogao da odolim i nastavio sam za njima. Sustigao sam ih na parkingu i rekao okrećući se čoveku: "Samo da znate, oduševljen sam kako ste danas smirili Mišu, to je za svako poštovanje".

Deka se tužno nasmešio i rekao: "Dečak se zove Aleksandar", i dodao: "Miša sam ja".

morrisoN pet 9.7.2021 07:42

12 STVARI KOJE NE ŽELIŠ DA TI ŽENA KAŽE

1. "Uživaj"

Ovde si burazeru nešto debelo zasrao, znaš ti dobro šta, nemoj da se praviš blesav. Ona sve zna, a i ako ne zna, naslućuje, tako da je njeno "uživaj" uglavnom već kasno za bilo kakvo vađenje i pravdanje.

2. "A šta smo mi"/"Šta sam ja tebi"

Ovo je jedno od najpodlijih pitanja. Da ti je devojka ili žena i da oseća tvoje ozbiljne namere, ne bi te to ni pitala. A ovako čim te pita (i to uvek u trenutku kad vam je najlepše), znači da te je provalila da si beslovesna baraba koja samo hoće da je....poetski izrimuje u čaršafima, a na konto nežnog prijateljstva na koje se vadiš, tako da gud-lak sa odgovorom.

3. "Ko ti je ona"

Koleginica, drugarica, niko, sestra od tetke, ne znam - to su sve legitimni odgovori koji doduše jednako glupo zvuče kad te ona onako nehajno pita ovo pitanje dok pere sudove, (a zapravo vrlo ciljano i tendenciozno). I realno, čak i ako nisi ništa kriv, kad ti postavi ovo pitanje, automatski se osetiš krivim što dalje implicira nervozu, tremu, zamuckivanje i onda burazeru postaješ sumnjiv kako god da okreneš.

4. "Više nije ni važno"

Kralju, zaboravio si nešto njoj mnooogo bitno, što je tebi naravno glupo i trivijalno, ali sad u njenim očima deluješ kao zadnji kreten kome nije stalo do nje. Još si se više zakopao kad si počeo da se glupim pošalicama izvlačiš na foru, i sad jbg, šta da ti kažem, snosi posledice junački. Proći će je ljutina za koji dan, al' minus ostaje zauvek. I to veći nego što misliš.

5. "To svakoj kažeš"

Možda ti misliš da si upravo izgovorio najoriginalniji kompliment na svetu, ali ipak, premda joj se svideo, zvučao si kao generički pasus iz de Meloovog praktikuma - "Umetnost zavođenja" i to sa lošim prevodom s engleskog. Budi još koji put tako "originalan" i uskoro će iz čista mira uslediti i "molim te ne dodiruj me više".

6. "A šta si mi sve obećao"

Druže, ne znam šta si joj obećao, ali ako ti je ovo rekla, mnogo si sjebo stvar. Žena jako dobro pamti sve što izgovoriš (iako se ni ti sam ne sećaš svega što si joj pričao dok si istovremeno palcem skrolovao kroz rezultate s kladionice) i sve što kažeš svrstava u obećanja (ialo nijednom nisi rekao - obećavam). E tako, ako si mnogo kenjao samo da bi dobio...zlatnu ružu Mediterana, sad snosi posledice svojih "obećanja". I crveni karton zbog simuliranja faula.

7. "Neka, sama ću"

To bre. Ne moraš ti, upravo ti je dala slobodno da ideš zdrugarima na pivo, vidiš kako je sposobna, može ona to sama sve. E jest. Tuki. Naivčino. Beskrajno je razočarana što si se samo reda radi ponudio da joj to odradiš i što nisi zalegao muški za nju. Ne zato što ona ne moze to sama, nego zato što joj tako u njenim očima pokazuješ naklonost. Sad idi fino zdrugarima, jer da, može ona i to i mnogo štošta drugog sama. Pardon, ne sama, nego bez tebe.

8. "Treba mi prostora u ovoj vezi"

Našla je drugog. I to bolji primerak mužjaka od tebe. Nije s njim još ništa konkretno imala pa joj treba i izgovor, a i zaista prostor da ga isproba i vidi da li je zaista dovoljno vredan šutiranja tebe niz slivnik. Ako ti ovo kaže, daj joj sav prostor ovog sveta i odmah traži novu devojku.

9. "Stalno pominješ bivše"

Pomenuo si jednom pre 2 meseca neku bivšu i to samo na blic u nekom sasvim desetom kontekstu kao deo priče, i pomenuo si juče na Slavi kod kuma prvu devojku s kojom si se poljubio u osmom osnovne i to bez jezika. To je njoj već dovoljno da te nakiti etiketom pominjača bivših i da ti to natrljava na nos kad god se sporečkate ("da možda sam ja imala 20+ muškaraca u životu, ali ja barem ne živim u prošlosti kao ti Milorade, stoko bezrepa švalerska").

10. "Je l' ti Maja lepa"

U kom slučaju je Maja druželjubiva drugarica njene koleginice sa posla koju ste upoznali večeras na žurci i koja je realno prepička i po, a s kojom si ljubazno eto prozborio tek nekoliko rečenica, ništa više od toga. Ako kažeš istinu, dakle da je lepa, ne'š jebat ni to veče, a boga mi ni par narednih ("buuu znači ja ti nisam lepa, buuu"), a ako lažeš i budeš u fazonu "pa onako, šta znam, nije baš nešto lepa", znaće da si lažljivi skot i opet ne'š jebat ("buu ne laži stoko, videla sam kako je gledas", pri čemu je zaista nisi, ali je stvarno nisi gledao. Ok možda malo).

11. "Šta meni ovo treba"

Matori, znam da si šampion Balkana u foliranju u dalj i nezvanični prvak sveta u predaji štafete između 3 ribe u jednom danu, a da ne znaju jedna za drugu, ali ovo si skroz naskroz usro. Devojka te je ne baš skroz provalila, ali je jaaako dobro naslutila da si baraba i upalila sigurnosni anti-baraba alarm. Kad ti kaže ovu rečenicu, samo te još neko nebesko čudo može spasiti da u narednih 30 sekundi zauvek ne išeta iz tvog života. Ne znam, probaj da žongliraš liciderskim srcima, zovi joj kočiju iz Pepeljuge, pretvori se u Havijer Bardema, otpevaj joj tužni hit Saše Kovačevića s peskom u grlu. Ništa, a? Neće nazad? Jbg, bar si probao.

12. "Sve je u redu. Ok sam"

Ništa nije u redu. I nije ok. Moja iskrena sućut. Od sutra si opet singl.

Čitatelj pet 9.7.2021 09:41

Sto koji odgovor znaci kod kojeg spola?

 

Muskarci:

Da -> Znaci da

Ne -> Znaci ne

 

Zene:

Da -> znaci "da", ali i "ne", ali znaci i "kako to mislis da ne" ili "kako ti znas da da", ali najcesce znaci "ne znam"

Ne -> znaci "ne", ali znaci i "da", vrlo cesto znaci i "mozda", ali najcesce znaci "ne znam"

Ne znam -> znaci "sve ja znam", to kod zene neces nikad cuti, osim kad su vazne odluke u pitanju, kao sto su "sto zelis jesti",

ili "kud zelis za vikend", odgovor je uvjek "ne znam", i za njega je jos vezan "ma odaberi ti" -> i uz to je najveca zamka - sto god da odaberes, ne valja.

Na pitanje "pa pitao sam te, rekla si ´ne znam´, i jos si dodala ´ma odaberi ti´", dobit ces "mislila sam da poznajes, s kim ja to zivim, sa potpunim strancem".

 

Dobronamjerni savjet svim muskarcima -> ne upustajte se u razgovore, pregovore, dileme, trileme, diskusije -> samo samar preko guzice,

siba je iz raja izasla, kad nema diskusije nema ni problema.

 

Stara narodna: "Siba je za psa, djete i zenu"

 

A sad na pivo