Yo Momma čet 15.10.2020 10:43
Zivcho kaže...
Sredicu, portale, danas ako stignnem. Neke cu ozbaciti, neke dodati, pa cu podjeliti xml file, kao ranije.

 

Ažuriraš li to u svom buildu koji se instalira preko Wizzarda? Jer skoro mi je lakše reinstalirati build na boxu neko prtljati s xml-om :)

 

Pokušavam si podesiti radio. Aktivirao sam ga u sučelju, instalirao par dodataka za radio, ali ondje mi se svejedno ne prikazuju kanali.

Tako da moram ručno otići na svaki pojedini addon za radio. Kako bi to trebalo funkcionirati?

 

I zna li netko u kojoj je grupi kanala VH1?

10alex pet 16.10.2020 08:02

Sinoc mi je ponudio update na verziju x.5 i stvarno ih ima 10 sad. Mora li se uvijek Fresh install koristiti ili moze i onaj "obicni" install, jer mi kod fresha sve vrati na defaultne vrijednosti. :-(

10alex sub 17.10.2020 13:16

Stavio sam ovu samostalnu aplikaciju IPTV Stalker na tablet i fino radi ali na android boxu radi dok je smanjena slika ali čim je stavim na full screen počne i onda zaglavi. U kodiju nema tih problema (na istom boxu).

Probao sam aplikaciju i za windowse, dobro radi.

Alfredo nr.2 ned 18.10.2020 00:07

Cijeli dan se zezam s ovim. Nadogradio na android na verziju 7, Kodi je verzija 17.4. novije verzije se nedaju instalirati. Stalker addon ne mogu nikako instalirati. Stalker app se instalirao ali nema nikakvih kanala.
Takoder sam instalirao coreelac, na njemu sam uspio instalirati addon ali javlja grešku kada ga pokušam enablati u njegovim opcijama.
Ne radi ni youtube aplikacija na coreelacu traži neke ključeve, dok na android 7 radi bez problema. Vjetovatno treba konfigurirsti coreelac ali ne mogu naći ništa relevatno na netu.
Je li itko koristio coreelac? Da li treba podešavati ili sve radi od prve?

MarioArt ned 18.10.2020 10:33

stavio konacno kodi 18 na Fire tv stick i zivchine settingse i radi ko cager.... 

 

sad mi jos treba neki savjet za addon tipa exodus... dosad sam koristio tempest, da ostanem na njemu ili ima nesto bolje.... s obziorm da sam u DE, torrent addoni iskljuceni

izzy007 ned 18.10.2020 11:35

Skinuo sam iz CoreElec repoa Stalker addon. Putem WinSCP sam našao settings.xml ali struktura te datoteke nije ista kao ona od kolege @Zivcho.
Kada kopiram kolegin xml preko ovog izvornog ne radi. Ako ručno unesem dijelove u xml, onda ne vidim portale u izborniku i kaže autorizacija neuspješna