Zvucnici za Android mobitel

Xmini ponuda npr

Da li si imao koji?Da mi malo napises jel glasno itd..

Eee 0 bodova svaki dan si govorim da ću uzeti jedan, ali još se nisam oprostio od novaca.

Da li si imao koji?Da mi malo napises jel glasno itd..
Ja sam prije god dana kupio X-mini v1.1...Iznenadio sam se kako takav mali zvucnik proizvede toliko snage.

Ja imam Xmini 2 i svaka preporuka..

x mini max 2 jednostavno prejaki za svoju velicinu...

hvala puno izgleda da cu uzeti x mini max 2 ;)
Pune se preko usba?

hvala puno izgleda da cu uzeti x mini max 2 ;)
Pune se preko usba?
Da, samo pazi da ne izgubis orginal kabel....

kako stoji sa baterijom ovaj x mini 2,koliko izdrzi?

Znaci x mini max 2 su dobri?Bolji zvuk i jaci od ostalih x minija?hvala unaprijed

kako stoji sa baterijom ovaj x mini 2,koliko izdrzi?
Meni traje 3 sata i dalje rade i onda sam otisao kuci jer je bilo 23h...
Znaci x mini max 2 su dobri?Bolji zvuk i jaci od ostalih x minija?hvala unaprijed
Da.

Pozdrav,zanima me vase misljenje o prijenosnim zvucnicima za android/ipod.Da li je bolje uzeti x mini max 2 ili x mini v1.1?S tim da cu koristiti te zvucnike vecinom kada idemo van vikendom pa da imamo muzike.Hvala unaprijed na odgovoru,zanima me da li je velika razlika u glasnoci izmedu x mini max 2 i x mini v1.1?

Bilo tko??

Pozdrav,zanima me vase misljenje o prijenosnim zvucnicima za android/ipod.Da li je bolje uzeti x mini max 2 ili x mini v1.1?S tim da cu koristiti te zvucnike vecinom kada idemo van vikendom pa da imamo muzike.Hvala unaprijed na odgovoru,zanima me da li je velika razlika u glasnoci izmedu x mini max 2 i x mini v1.1?
zasto si postavio dva puta isto pitanje u svojoj temi? lol
za android preporucam x mini max 2
za ipod ako imas love kupi orignal zvucnike za njih.
Normalno da ima razlika izmedu x mini max 2 i x mini v1.1, kao prvo max 2 su jaci i dobijes 2 komada, dok s 1.1 dobijes sam 1 komad koji sigurno ne moze proizvesti zvuk kao dva jaca zvucnika.

ja sam uzeo ovo:
http://www.chipoteka.hr/artikl/114094/prijenosni-bluetooth-zvucnik-thunderbox-nfc
kupio sam ga u tehno marketu (samo su klosari pa ga nemaju navedenog na svojoj web stranici) za 170kn
stvar ubija. ima NFC (radi), bluetooth v3.0 EDR Class 2, line in / out
pise i da moze primati pozive (ima ugradjen mikrofon) - nisam testirao
spario sam ga sa svojim Z1 mobom preko NFCa, radi bez je*emti
kod pustanja glazbe nema distorzije, bas je jako dobar a sam zvucnik je pun k glasan na maximumu (usporedivo sa TVom) - zvucnik je malo veci i tezi od ostalih mini zvucnika (zato sam ga i uzeo) i izvana je gumiran
posto urejdjaj nemam dugo ne mogu reci koliko je trajanje baterije
sve u svemu jako sam zadovoljan
btw temu ozivljavam jer mi je google izbacio ovu temu kao jedan od rezultata prilikom trazenja prijenosnih zvucnika za mob..
edit*
testiram bateriju, ni nakon 11h pustanja glazbe preko bluetootha nije crkla (mislim da sam negdje na pola sa glasnocom - na najjacem bi mi se susjedi zalili, na pola se cuje dovoljno dobro da mi cijeli stan odzvanja) - nazalost nema nikakav pokazatelj na koliko je baterija
NFC radi savrseno
primio sam par poziva preko zvucnika i svi se zale da me jedva cuju s druge strane, tako da za pozive ocito nije
kontrole na samom zvucniku rade takodjer savrseno
tko bi rekao da ce no name kineski proizvod pomesti konkurenciju lol (xmini me 2 je skuplji, manji i laksi - pretpostavljam da zvuk i baterija nisu ni blizu)
Pozdrav,ako netko ima moze li mi preporuciti neke glasne prijenosne zvucnike koji se mogu koristiti za android mobitele.
Bitno mi je da je zvuk glasan,da se dobro cuje..hvala unaprijed