Matijasever pet 21.6.2013 14:31
trolljegeren kaže...
GeneralPag1997 kaže...
Xmini ponuda npr

Da li si imao koji?Da mi malo napises jel glasno itd..

Ja sam prije god dana kupio X-mini v1.1...Iznenadio sam se kako takav mali zvucnik proizvede toliko snage.

Iron13 sri 17.7.2013 22:06
tpg kaže...

kako stoji sa baterijom ovaj x mini 2,koliko izdrzi?

Meni traje 3 sata i dalje rade i onda sam otisao kuci jer je bilo 23h...

trolljegeren kaže...

Znaci x mini max 2 su dobri?Bolji zvuk i jaci od ostalih x minija?hvala unaprijed

Da.

trolljegeren sri 31.7.2013 01:31

Pozdrav,zanima me vase misljenje o prijenosnim zvucnicima za android/ipod.Da li je bolje uzeti x mini max 2 ili x mini v1.1?S tim da cu koristiti te zvucnike vecinom kada idemo van vikendom pa da imamo muzike.Hvala unaprijed na odgovoru,zanima me da li je velika razlika u glasnoci izmedu x mini max 2 i x mini v1.1?

Iron13 sub 10.8.2013 00:30
trolljegeren kaže...

Pozdrav,zanima me vase misljenje o prijenosnim zvucnicima za android/ipod.Da li je bolje uzeti x mini max 2 ili x mini v1.1?S tim da cu koristiti te zvucnike vecinom kada idemo van vikendom pa da imamo muzike.Hvala unaprijed na odgovoru,zanima me da li je velika razlika u glasnoci izmedu x mini max 2 i x mini v1.1?

zasto si postavio dva puta isto pitanje u svojoj temi? lol

za android preporucam x mini max 2

za ipod ako imas love kupi orignal zvucnike za njih.

Normalno da ima razlika izmedu x mini max 2 i x mini v1.1, kao prvo max 2 su jaci i dobijes 2 komada, dok s 1.1 dobijes sam 1 komad koji sigurno ne moze proizvesti zvuk kao dva jaca zvucnika.

Fanu ned 6.7.2014 21:51

ja sam uzeo ovo:

http://www.chipoteka.hr/artikl/114094/prijenosni-bluetooth-zvucnik-thunderbox-nfc

kupio sam ga u tehno marketu (samo su klosari pa ga nemaju navedenog na svojoj web stranici) za 170kn

stvar ubija. ima NFC (radi), bluetooth v3.0 EDR Class 2, line in / out 

pise i da moze primati pozive (ima ugradjen mikrofon) - nisam testirao

spario sam ga sa svojim Z1 mobom preko NFCa, radi bez je*emti

kod pustanja glazbe nema distorzije, bas je jako dobar a sam zvucnik je pun k glasan na maximumu (usporedivo sa TVom) - zvucnik je malo veci i tezi od ostalih mini zvucnika (zato sam ga i uzeo) i izvana je gumiran

posto urejdjaj nemam dugo ne mogu reci koliko je trajanje baterije

sve u svemu jako sam zadovoljan

btw temu ozivljavam jer mi je google izbacio ovu temu kao jedan od rezultata prilikom trazenja prijenosnih zvucnika za mob..

edit*

testiram bateriju, ni nakon 11h pustanja glazbe preko bluetootha nije crkla (mislim da sam negdje na pola sa glasnocom - na najjacem bi mi se susjedi zalili, na pola se cuje dovoljno dobro da mi cijeli stan odzvanja) - nazalost nema nikakav pokazatelj na koliko je baterija

NFC radi savrseno

primio sam par poziva preko zvucnika i svi se zale da me jedva cuju s druge strane, tako da za pozive ocito nije 

kontrole na samom zvucniku rade takodjer savrseno 

tko bi rekao da ce no name kineski proizvod pomesti konkurenciju lol (xmini me 2 je skuplji, manji i laksi - pretpostavljam da zvuk i baterija nisu ni blizu)