Xiaomi mi3, gdje kupiti i mišljenje?

Možda malo skuplje, ali sigurna kupnja originalnih xiaomi mobitela ti je preko ibuygou.com kojeg preporučuju i na miui forumu. Cijena mu je u preorderu sa procesorom Snapdragon 800 i 16GB 439,99 USD, a od 64GB 499,99 USD. Isporuka se planira tek negdje za Božić.

Možda malo skuplje, ali sigurna kupnja originalnih xiaomi mobitela ti je preko ibuygou.com kojeg preporučuju i na miui forumu. Cijena mu je u preorderu sa procesorom Snapdragon 800 i 16GB 439,99 USD, a od 64GB 499,99 USD. Isporuka se planira tek negdje za Božić.
Puno isplativija kupnja će biti Nexus 5, ako sa istim ovakvim specifikacijama bude 350$..

da ali nexus 5 nece biti 350$ :)

Trebao bi preporuku gdje sigurno kupiti originalni Mi3.na Android Figurenu je nedostupan.ima.li neki pouzdan evropski web shop gdje se moze nabaviti?

http://www.xiaomishop.com/14-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-.html
Vidim da šalju sa EU skladišta, ali trenutno nema na lageru.
Btw, provjeri jel tko naručivao od njih i kakva su iskustva, da ne bi bilo

Sumnjiva mi je cijena u tom web shopu.dosta je niza nego na Xiaomiworld i Android Figuren.de....

Kako vam se tu čine cjene, počela firmica prije par dana sa oglasima pod nosom mi je pa bi se moglo malo i svratiti do njih da se vidi sve i u živo klik___

Pise podrska za memorijske kartice do 64gb...Mi3 ne podrzava memorijske kartice.
Zanima me mobitel, zbog odlicnih specifikacija, a niske cijene