MariusEight pon 7.12.2009 23:50

Novi firmware radi ok. Nije donio poboljšanja kako su se svi nadali, ali, ispravili su se neki bugovi, a najbitnije je to da je mobitel stabilniji i brži. Međuti, meni se još do sad u 2 tj. korištenja nije zblokirao.

Poslikat ću nekoliko slika i postat. Kupio ga u VIP-u. Produženje ugovora, za 3,299.00 kn.

kim_osk kaže...

Pozdrav svima!

Imam mali problem,nemogu nikako updateat novi software,radila sam sve kako treba,ali ništa.Gasila mob,vadila baterija,držala zelenu tipku,sve...Jel mi možete pomoći?:)

Gdje ti zapne update mobitela?

Batista uto 8.12.2009 12:54
Sir John kaže...

budući da sam stari update imao čitavih 2 sata, nezz. meni se čini malo brži. možda samo čini.

danas mi se dogodilo da mi je počeo xenon blickat ko lud kad sam htio slikat.

zna neko nešto o tome?

Kazes da ti je xenon poceo blickat ko lud... Valjda samo prilikom slikanja... To blicanje ovisi o nacinu slikanja, da li zelis da se ne vide crvene oci i sl. Meni je moj stari k850i isto znao blicnut x puta u jako kratkom vremenu i onda na kraju jedan veliki blic koji je trajao vidljivo duze od prijasnjih bliceva.

MariusEight uto 8.12.2009 13:08
kim_osk kaže...

:)

Pa izvadim bateriju,vratim,stisnem zeleno i tu stane...Ne znam što radim pogrešno...

Znači, imaš najnoviji UPDATE SERVICE? Instalirane najnovije drivere i PC Suite za komp?  Selektiraš Satio i klikneš next? I onda ti piše: izvdaite bateriju.... I držite zelenu tipku kada ukopčavate telefon? Naravno, mobitel je ugašen? Moraš držati zelenu tipku prilikom ukopčavanja USB kabla u mob i držati je pritisnutom dok ti se ne pojavi uputa da možeš tipku otpustiti. Ako sve radiš ispravno, ne bi trebalo biti problema. Sada, na kojem točno djelu postupka imaš problema?

Batista kaže...
Sir John kaže...

budući da sam stari update imao čitavih 2 sata, nezz. meni se čini malo brži. možda samo čini.

danas mi se dogodilo da mi je počeo xenon blickat ko lud kad sam htio slikat.

zna neko nešto o tome?

Kazes da ti je xenon poceo blickat ko lud... Valjda samo prilikom slikanja... To blicanje ovisi o nacinu slikanja, da li zelis da se ne vide crvene oci i sl. Meni je moj stari k850i isto znao blicnut x puta u jako kratkom vremenu i onda na kraju jedan veliki blic koji je trajao vidljivo duze od prijasnjih bliceva.

Da, to ludi blicanje se događa kad imaš uključeno smanjenje crvenih očiju. Al mi se čini da to baš i ne djeluje.

kim_osk uto 8.12.2009 13:27

Sve imam:)Znači izvadim bateriju,e da sim kartica ne smije biti u mobitelu(tako piše)

Vratim bateriju,priključujem i stisnem zelenu tipku.E tu se stvara problem,mobitel se počne puniti,iako je skroz napunjen i čekam i čekam,iii ništa...

MariusEight uto 8.12.2009 13:39
kim_osk kaže...

Sve imam:)Znači izvadim bateriju,e da sim kartica ne smije biti u mobitelu(tako piše)

Vratim bateriju,priključujem i stisnem zelenu tipku.E tu se stvara problem,mobitel se počne puniti,iako je skroz napunjen i čekam i čekam,iii ništa...

Ne, držiš zelenu tipku pritisnutu, držiš je pritisnutu kad priključuješ USB kabel, i držiš je pritisnutu tak dugo dok ti ne piše na upadete service-u da je otpustiš.

cybershotman pon 14.12.2009 18:02
kim_osk kaže...

nemora biti napunjen 100% jer se puni prek usb i greška ti je jedina što vadiš sim karticu,nigdje ti ne piše da je vadiš!!!!

Sir John uto 15.12.2009 09:53

nakon 10-ak dana korištenja. brza recenzija.

ja sam osobno zadovoljan mobitelom, ima sve što sam tražio od moba. ne i prezadovoljan, zbog sljedećih par stvarčica koje me iritiraju.

baterija, užasno slaba, ako izvučete 24h iz njega na 3g mreži, svaka vam čast. ja nisam uspio još.

preosjetljiv akcelerometar ili kako se već zove onaj vrag koji mjenja orijentaciju telefona. ako koristite mob npr u krevetu, ležeći prebaci iz landscape i portrait, pa obrnuto i tako unedogled. i budući da mi je ovo prvi symbian mob, malo mi je zbunjujuće sučelje. al to nije mana, više moj problem što sam se navikao na stari SE ui još od T630.

a sad, da nebi bilo da samo kudim.

ekran je izvrstan, precizan, sa izvrsnom oštrinom i bojama. stylus mi je još u kutiji od moba, niti ga mislim vadit. nikakve potrebe za njim nema, osim ako koristite mali qwerty tipkovnicu, na kojoj su za moje prste premale tipke.

prijem gsm signala je zadovoljavajući. možda čak i malo bolji nego na mom starom k800.

gps signal je začuđujuće jak. očekivao sam malo slabiji prijam u zatvorenim prostorima, po iskustvu na 5800. no satio hvata gps signal u prizemlju zgrade s 4 kata.

standardni nokia preglednik koji dođe uz symbian je zadovoljavajući ako ne surfate previše mobitelom, al preporučujem operu.

kamera radi fenomenalne slike po danu, a i u mraku s blicom. čak bi se usudio reć da je bolja od nekih kompaktnih digitalaca na tržištu.

ukupna kvaliteta izrade ja na nivou. kad uzmete mobitel nema onaj jeftini osjećaj kao kod 5800 i coockie-a.

za reprodukciju glazbe ga nisam koristio, tako da o tome nezz ama baš ništa :D

kim_osk sub 19.12.2009 12:40

Evo ovako,već sam napisala da sam uspijela,tako da tvoj komentar nije bilo potreban,ali evo,objasniti ću ti!

Pošto nikako nisam uspijevala,skinula sam si vodič,i sve sam to tamo lijepo pročitala,tako da...

Problem je bio to što sam prekasno stisnula zelenu tipku...