Općenito o mobitelima

Sonny Ericsson xperia x8 wifi problem

Techno_CRO čet 16.6.2011 11:28

Imam ovaj mobitel već pola godine i jako sam zadovoljan. Imam jedan problem moj wifi "dropa" odnosno  nestaje signal nakon par minuta aktivnog surfanja. Mobitel katkada ne pokaže da nema signala pa moram ponovno isključiti i uključiti wifi. Ako netko ima isti problem nek se javi ili ako netko ima nekakvo rješenje nek se javi. Dajem recenziju ako vas zanima. {#} Pozdrav.

itf4n sub 30.7.2011 14:24

Isti problem kod mene. Kupih ga prije nešto više od pola godine (u onoj Bonbon ponudi). Updateao sam sa svakim službenim updateom koji je izašao, i u svakoj verziji softvera se javlja taj problem. Također probah spajanje na više od jednog modema, čak i u više gradova, tako da je problem sigurno do moba.

Techno_CRO sub 6.8.2011 13:52

Ja sam sve to pokušao. Ne ide jednostavno je to problem s mobom. Inače sam mob kupio u bonbonu. Vrjedio je 1000 kn. Ostalo što mi se manje sviđa je fotoaparat koji nema autofokus i ima jako malo opcija. Ostalo je sve ok. Omjer cjene i dobivenog je jako dobar.

Peky206 čet 18.8.2011 17:40

bog ljudi. ja imam sličan problem. Kupio sam Xperia x8 ima par dana. I ne mogu se spojiti na svoju mrežu doma. Ali zato mogu na ostale mreže. kao što mi se spojilo kod susjeda i na poslu. kod susjeda mi je zaštićena mreža kao i kod mene. a na poslu je otvorena mreža.. ugl mreža mi se ne odspaja. Tu mi se spaja bez problema. meni na moj net doma neće... povezivanje neuspjelo (neuspjeh) ... Update-ano je sve na 2.1 ... Ostalih problema nemam :) ... I još jedno pitanje... jel moguće kako stavit neki drugi software na mob.. mada mi je dobar i ovaj androidov, ali nikako ne mogu naći ono što stavim na mob. mogu samo Slike i mjuzu. kad nešto drugo stavim ne mogu pronaći to... Hvala ;)

gocija pon 22.8.2011 12:40

Pozdrav!
Meni inace wi-fi na xperia x8 radi odlicno kad sam u Hrvatskoj, ali eo trenutno sam u Njemackoj, i nadjem dobru vezu i pise mi da mi radi wi-fi, ali sta god hocu pokreniti , koji god program sto je povezan s netom, nece da radi, uvijek mi izbacuje da je greska s netom. Takodjer ni GPS mi ne zeli raditi, a kad ga ukljucim pokaze mi satelit da je ukljucen i da radi. Da li je netko mozda upoznat s problemom ?? Hvala unaprijed !

Techno_CRO čet 15.9.2011 19:44

Strašno nakon 9 mj. korištenja (bez greške) odjednom mi se ugasio nakon što sam stavljao slike s moba na komp. Ovako nakon toga zaključao sam ga i otišao. Nakon nekog vremena došao sam do moba i nije šljakao na tipku za otključavanje. Zatim sam ga pokušao upaliti, ali bezuspješno. Nakon nekog vremena stavio sam ga na punjač i sad samo svijetli svjetlo da se puni. Ne želi se upaliti. Ostavio sam ga i eto sad vam pišem. Trebam pomoć. Molim vas ako itko ima iskustva s tim neka mi ostavi poruku. {#}{#}{#}

dv14 čet 15.9.2011 19:48
Techno_CRO kaže...

Strašno nakon 9 mj. korištenja (bez greške) odjednom mi se ugasio nakon što sam stavljao slike s moba na komp. Ovako nakon toga zaključao sam ga i otišao. Nakon nekog vremena došao sam do moba i nije šljakao na tipku za otključavanje. Zatim sam ga pokušao upaliti, ali bezuspješno. Nakon nekog vremena stavio sam ga na punjač i sad samo svijetli svjetlo da se puni. Ne želi se upaliti. Ostavio sam ga i eto sad vam pišem. Trebam pomoć. Molim vas ako itko ima iskustva s tim neka mi ostavi poruku. {#}{#}{#}

mene isto hebe punjač i baterija. Stalno gubi kontakt ,a baterija jako kratko traje.

Najbolje bi ti bilo promjeniti beteriju i kabel od punjača za nekih 100-150 kn i to je to.

toninho čet 15.9.2011 20:26

Evo da ne otvaram novu temu, stari mi dobio experiu x8 od firme u ponedjeljak. Problem je u tome sto je stavio karticu doma u 8h navecer 12.9 a 14 je primio poruku od vipa kako je potrosio 220 kn na dan 12.9. Spajanjem na vipu korisnicku staranicu doso sam do podatka da je oko 8 i pol se spojio na gprs0 sto je internet ako se ne varam i skinuo 4.5GB podataka sto je meni jako cudno jer stari nezna ni kako se spaja niti je diro mob samo ga upalio, stavio punit i oso spavat. 

Jel ima kakva opcija da se to iskljuci ili je problem u necemu drugom? 

Ako treba jos neke informacije slobno postajte.

Techno_CRO pet 16.9.2011 13:45

E lažna uzbuna u vezi onog, glupa sestra je igrala fruit ninja koju sam skinuo preko 4shared.com a s tim da ta igra ždere puno rama on ga nema puno pa ga je cijelog požderala. Ok izvadio sam bateriju ohladio ju i upalio mob bez problema. Što se tiče ovog. Možda je neko diro njegov mob ili ga je on sam pitaj svakog tko je bio u blizini moba. To ti je kriv ili ukućan ili operater.

Vesperian sub 17.9.2011 10:30

imam i ja x8, gingerbread na njemu i radi super..

cura mi ima isti al je na njemu 2.1 i isto ima neki problem..

mob se spoji na wireless i kod surfanja je sve ok, znaci opera mini i to sve sljaka al se ne mogu spojiti na market..

napravio sam mail (probao i sa svojim) al stalno mi baca error da je neki problem u mreži i neće se spojiti na market..

zna mozda neko u cemu je problem?

SE_HELP uto 20.9.2011 22:02

Nije izasao zvanicni updejt za Xperia X8. Mozda izdadje za 2.2, no to je vec pitanje za buducnost,

inace mobitel super radi i na Androidu 2.1... Taj updejt koji moze da se instalira je neko svojerucno napravio, tako da je moguce da ima neki bag..
Probaj da ga reinstaliras mozda se tako rjesi problem.

itf4n uto 20.9.2011 22:20

Instalirah GingerDX (neslužbeni Android 2.3), radi ok. Problem kojim je započeta tema i dalje postoji, ali se "smanjio", tj. Wifi i dalje puca, no vrlo brzo se vraća (par sekundi). Otprilike kao 2.1 sa instaliranim "Wifi fixer" programom, ali s prednošću što je brži i ne zahtjeva resetanje wifi-a prilikom spajanja na modem.

Nofich137 pet 10.8.2012 17:47

ljudi i ja nekad imam problema sa WIFI-em onda kad izgubi mrežu od WFI-a onda idem da isključim WIFI i uključim onda kad ga hoću isključiti piše "nije moguće ugasiti wifi" onda ga moram ugasiti i upaliti,al kad ga ugasim i upalim onda imam još jedan problem uređaj mi se stalno gasi kad hoću da pokrenem neku aplikaciju ili npr operu mini da pokrenem odmah nakon paljenja uređaja i kao da se resetira uređaj al tako 3 puta se mora resetirati da bude opet sve uredu da mogu otvarati aplikacija,neznam zašto to tak može da mi netko se javi ili šta da se itko razumije u to ili da ima isti problem??i dali je moguće da se stavi neki noviji android npr 2.2 ili 2.3 ja sam neki skinuo al neznam ga instalirani malo je komplicirano zato neću da ništa diram..ako ima kakvi stručnjak za to da mi popravi to!!!pozdrav!!