Problem sa internetom Blackberry Storm 2

Uhmm, nisam ziher, al mislim da su neki (svi?) modeli BBa imali problem sa internetom kod Teletine.

Uhmm, nisam ziher, al mislim da su neki (svi?) modeli BBa imali problem sa internetom kod Teletine.
Mislim da si u pravu, a uostalom BB je bez za BB specijalno namijenjene tarife beskoristan, a takvu u ponudi zasada imaju samo VIP i T-Mobile.

Pozdrav..Raspitaj se dali jos netko ima ovdje slican uredaj koji je na Tele 2 i ide na internet i s njim pogledaj u postavkama i prodaj upisati neke..Jer tako sam i ja za svoj HTC pokusavao zvati T-mobile ali nista..I uspio sam naci kod frenda na drugom mobu..Potrazi na internetu dali ima program Network Wizard za taj uredaj..(mozda imas na forumu od xda-developersa) ..
Lp

Pozdrav..Raspitaj se dali jos netko ima ovdje slican uredaj koji je na Tele 2 i ide na internet i s njim pogledaj u postavkama i prodaj upisati neke..Jer tako sam i ja za svoj HTC pokusavao zvati T-mobile ali nista..I uspio sam naci kod frenda na drugom mobu..Potrazi na internetu dali ima program Network Wizard za taj uredaj..(mozda imas na forumu od xda-developersa) ..
Lp
Kakve veze ima XDA-developers, HTC sa Blackberry Storm II uređajem?

Takve sto je tamo bilo tema sa pricom i kvarovima na tom uredaju..

Barem kod nas u TMHR Blackberry je beskoristan ako nemaš aktiviranu blackberry uslugu (instant e-mail rješenje).
U pravilu aktiviranjem njega tebi se na broju dodjeli blackberry.apn pristupna točka.
Znači, nikakve postavke ne dolaze u obzir, niti ih je moguće ručno podesiti ako nemaš instant email.
Eventulano što može pomoći je da staviš karticu od nekog iz tvoje mreže tko ima instant email/blackberry uslugu aktivnu, da uređaj povuče postavke s kartice (najbolje držati SIM oko 20-ak min van mobitela) i odna vratiti nazad tvoju karticu.
To često zna pomoći, ali je problem što ti svakog trena može krepati takva konekcija.
Sad, da li Tele2 uopće nudi blackberry uslugu nisam siguran.

imam problem sa internetom na bb 9500 u telekomu kazu opera mini potrebno instalirat jel neko zna gdje se to mozes skinut,skidao sam al nemoze da se instalira... hvala

Moj slučaj, mobitel (Curve 8900) je brendiran na T-mobile. Dekodirao sam ga i ubacio T2 karticu.
Trebaš promijeniti profil, ja sam koristio T-com-ov dok sam imao 098 sim. U meniju sam dobio samo 2 profila.
Odabrao sam ovaj drugi, pojavio mi se Browser kojeg prije nije bilo, nego samo W'n'W i još neka glupost.
Sad se na internet spojim bez problema preko wi-ifja, ako nema wifi mreže, skida mi sa kartice (prepaid).
Radi mi app world, google, gps, dosta aplikacija koje podržavaju wi-fi, mada ih je većina predviđena za BIS pretplatu.
Mail/messenger/MMS naravno ne radi.
Pozdrav ljudi. Kupio mi frend Blackberry Storm 2 i nezna kako da namjesti postavke za mobilni internet. Mreza mu je Tele2 na bonove. Buduci da on nema pojma o mobitelima dao je meni da mu ja namjestim postavke ali ni ja nisam uspio. Zvao sam Tele2 ali oni nemaju automatske postavke za taj mobitel i kazu mi da ih rucno namijestim. Medjutim ja neznam gdje se to u samom mobitelu namjesta, pa ako bi neko imao volje da napise gdje tocno u meniju moram ici i sto napravit bio bi jako zahvalan. Same postavke je lako unjeti jer pisu na netu ali ja jednostavno nemogu nac gdje se one upisuju (proxy, APN...), i budci da se vec 3h natezem sa time molio bi nekoga tko zna da mi pomogne. Puno hvala.