Nokia lumia 800 problem

bok imam lumiu 800 oko dvije godine a u zadnje vrijeme pocela je da se gasi nekad radi bez problema a nekad u juednom danu ugasi se i po 50 puta cijeli dan samo je palim a nekad nece ni da upali ili kad upali odma se ugasi pa bih zamolio ako netko zna nesto o tome da mi javi na e-mail: karabaya620i@gmail.com unaprijed hvala

Imam isti problem, i vidao sam dosta na internetu da ljudi imaju isto tako. Ja sad za par dana idem na garanciju, jednom sam bio na servisu i tvrdili su da je do softwarea a sad cu im rec da nije, pritom sam snimio da se zaledi i ugasi. Nosi na servis.

Pozdrav! Mozete li mi reci kako ste vi sredili problem interneta na lumiji 800?

pozdrav, korisnik sam lumie i imam problem, iscurila mi je baterija skroz, i sad kad je prikljucim na punjač samo stoji logo nokie neće nikako da prebaci na windows phone i da se dalje aktivira telefon, jeli moram mijenjat bateriju ili može neki restartda se upali tel

pozdrav, korisnik sam lumie i imam problem, iscurila mi je baterija skroz, i sad kad je prikljucim na punjač samo stoji logo nokie neće nikako da prebaci na windows phone i da se dalje aktivira telefon, jeli moram mijenjat bateriju ili može neki restartda se upali tel
probaj ovo sa linka: http://www.wpcentral.com/suffering-spinning-cogs-issue-nokia-windows-phone-fix
Ako ne onda sa NCS Probaj flashat tel za ovo malo proguglaj
kupio sam si nokiu lumiu 800 koristio sam ju nekih 15 dana i odjednom mi se ugasila
nisam ju mogao nikako upaliti poslo sam ju na servis a nejavljaju se vec mjesec dana zvao sam ih i nista neznaju
jel mozda neko imao takav problem :)